FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A videorögzítő egy olyan eszköz, amelyet egyre gyakrabban használnak a járművezetők. Védelmet nyújt az ellen, hogy egy tisztességtelen sofőr megzsarolja a biztosítást autóhibák vagy balesetek esetén. A Tracer MobiMirror még nagyobb biztonságban érzi magát az úton, mint korábban. A Tracer MobiMirror készülék nem csak gyönyörű útvonalak és kilátások rögzítésére lesz hasznos, hanem elsősorban bizonyítékként szolgál majd baleset vagy egyéb közúti baleset esetén. A nagy, 4,3 hüvelykes kijelző a kezelést is megkönnyíti. A visszapillantó tükörbe okosan beépített videórögzítő nem korlátozza a kilátást a szélvédőn keresztül, és biztosítja a könnyű használatot.

• Kiváló minőségű Full HD kép.
• Két kamera: elülső és hátsó – megduplázza a felvételi területet, és több bizonyíték vezetés közbeni veszélyes esemény esetén.
• Tolatókamera parkoláshoz.
• Folyamatos felvétel.
• Könnyű beszerelés – kamera autótükör-fedő formájában.

Kiváló minőségű felvételek Full HD felbontásban
A Tracer kamera minden balesetet vagy egy másik úthasználó felelőtlen viselkedését rögzíti. És mindez Full HD nagy felbontásban. A felvétel minden részlete jól látható, függetlenül a napszaktól és az időjárási viszonyoktól.

Segítség a nehéz parkoláshoz
A Tracer MobiMirror eszköz lehetővé teszi, hogy tolatás közben lássa az autó hátulját, így tökéletes a kockázatos, szűk helyen történő parkoláshoz. A Tracer MobiMirror videórögzítő 170 fokos széles képernyőt rögzít, míg a hátsó - 120 fokos - az autó előtt és mögött minden világos és jól látható. A készülék beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely minden kényelmetlen úthelyzetben megtartja a beállításokat.

Loop rögzítési funkció
A Tracer MobiMirror készülék tagadhatatlan előnye a nagy és tiszta 4,3 hüvelykes TFT LCD kijelző is. Ezenkívül a hurokrögzítés funkció gondoskodik arról, hogy soha ne fogyjon ki a memóriakártya tárhelye. A hurokrögzítés azt jelenti, hogy amikor a felvett anyag megtelik a teljes memóriakártyát, a meglévők helyett más fájlok kerülnek mentésre, a készülék felülírja az új felvételeket a legrégebbiek helyett.

Gyors és egyszerű összeszerelés
A Tracer MobiMirror videórögzítőt gyors és egyszerű telepítésre tervezték. Az eszköz egy rátét, amely egy szabványos autótükörre illeszkedik. A kamerát gyorsan és egyszerűen beszerelheti autójába. A videomagnó a fájlokat microSD memóriakártyára rögzíti, a videókat pedig a népszerű H.264 kodekkel tömöríti. A Tracer MobiMirror FHD nélkülözhetetlen társad minden úton.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.