FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Anatómiai latex matracok; Méretek: kicsi: 200x80 cm, Közepes: 200x140 cm, Nagy: 220X180 cm

10 ok az egészséges latex matracok kiválasztására:

A latex matracok nemcsak latex bélést tartalmaznak - a latex teljes magja - 100% latex. A latex a Havea Brasiliensis gumifából származik, és a természet rugalmas anyaga.
A matracok nagyon kényelmes latex. A 7 keménységi zóna miatt egységes támogatást nyújtanak az ortopédiai tüskéknek a teljes hosszában.
A LaTeX biztosítja a természetes tulajdonságokat mikroorganizmusok, atkák, baktériumok és por nélkül, egészséges környezetben. Allergiák, asztma és egyéb gyulladásos eljárások eszközei
A latex matracok jobb függőleges és vízszintes légcsatorna-hálózattal rendelkeznek, ami biztosítja a jó szellőzést és az alvó friss levegő matracot.
Az egységes latex matracok megtámasztása teljes ellazulást biztosít az egész test izmai számára és javítja a vérkeringést.
környezetA latex matracok barátságos termékekből készülnek, és megfelelnek a modern élet minden követelményének, összhangban a természet törvényeivel. Nem tartalmaznak poliuretánt vagy más anyagokat vagy vegyi anyagokat.
A latex matracokat a NASA fejlesztette ki (astonautilor alvás súlytalanságban). Dunlop technológiával készülnek, hogy a padlón aludjanak, ahol szüksége van a testsúlyára és az ortopédiai támogatásra.
A latex matracok levehető cipzárhuzattal rendelkeznek, így nagyon könnyen tisztíthatók és moshatók.
A latex kiváló szigetelő tulajdonságai biztosítják a nyári meleget és a téli hideget
Latex jellegű, az anyag rugalmas - a többszörös és időtartamú deformáció után visszatér eredeti alakjához, ami garantálja annak hosszú élettartamát.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.