FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Xbox 360 Nagykereskedés

(86 ajánlat)

Az Xbox 360 játékkonzol sok háztartásban alapvető. Ha nagykereskedelmi áron szeretné megvásárolni őket, a helyes helyen jár. A Merkandin számos ajánlatot talál nagykereskedelmi modellekhez, lehetővé téve, hogy versenyképes áron halmozzon fel játékkonzolokat. B2B kereskedelmi platformunk segít kapcsolatba lépni a világ minden tájáról származó beszállítókkal és új partnereket szerezni üzletéhez. 

Xbox 360 nagykereskedés - találjon megbízható beszállítókat

Ön viszonteladó? Használja ki a kereskedelmi platformunkon elérhető nagyszerű ajánlatokat. Összekötjük a vásárlókat az eladókkal a világ minden tájáról, megkönnyítve, hogy megbízható beszállítókat találjon és bővítse üzleti hálózatát. 

Xbox 360 nagykereskedési ajánlatainkkal nagytételben vásárolhat játékkonzolokat különböző állapotokban. Akár vadonatúj modelleket, akár felújítottakat keres, mindent megtalál a Merkandin. Tekintse meg a számos ajánlatot és válassza ki azokat, amelyek legjobban illeszkednek üzleti igényeihez. Válasszon a számos alkuból és vásároljon jelentős kedvezménnyel. Az Xbox 360 játékkonzol hozzáadásával biztosan vonzza az új ügyfeleket és versenyelőnyt szerez.

Xbox 360 viszonteladóknak - lépjen kapcsolatba velük

A vásárláshoz fiókot kell létrehoznia kereskedelmi platformunkon. Ezzel lehetővé válik az Xbox 360 viszonteladóinak elérhetőségeinek elérése. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül kommunikáljon velük, tárgyaljon az üzletekről és megegyezzen a tranzakció részleteiről.

Ne hagyja, hogy a távolság vagy a nyelvi akadály megnehezítse a vásárlási élményét. A Merkandi több nyelven működik, biztosítva a vevők és az eladók közötti zökkenőmentes kommunikációt. Akár másik országban található, akár más nyelvet beszél, könnyen kapcsolatba léphet az Xbox 360 viszonteladókkal a világ minden tájáról platformunkon keresztül.

Csatlakozzon hozzánk, találjon megbízható beszállítókat, versenyképes árakat és biztonságos tranzakciókat. Bővítse üzletét Xbox 360 nagykereskedelmi vásárlásokkal. Regisztráljon most és kezdje el felfedezni a Merkandin elérhető lenyűgöző ajánlatokat!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.