FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

0 ok az egészséges latex matracok kiválasztására:

A latex matracok bélése nemcsak latexet tartalmaz - latex 100% -ot - a latex teljes magja van. A latex a Havea Brasiliensis gumifából származik, és a természet rugalmas anyaga.
A matracok nagyon kényelmes latex. A 7 keménységi zóna miatt az ortopédiai tüskék teljes hosszában egységes támasztékot hoznak létre.
Természetes tulajdonságok A LaTeX egészséges környezetet biztosít mikroorganizmusok, atkák, baktériumok és por nélkül. - allergiák, asztma és egyéb gyulladásos eljárások
A latex matracok jobb függőleges és vízszintes légcsatornákkal rendelkeznek, amelyek jó szellőzést biztosítanak, és friss levegő matrac, amely garantálja az alvást.
Az egységes latex matracok biztosítják az egész test izmainak teljes ellazulását és javítják a vérkeringést.
A latex matracok környezetbarát termékekből készülnek, és megfelelnek a modern élet minden követelményének, összhangban a természet törvényeivel. Nem tartalmaznak poliuretánt vagy más anyagokat vagy vegyi anyagokat.
A latex matracokat a NASA tervezte (az astonautilor alváshoz súlytalanságban). A Dunlop technológiával készülnek, hogy a padlón aludjanak, ahol testsúlyra és ortopédiai támogatásra van szüksége.
A latex matracok levehető cipzárhuzattal rendelkeznek, így nagyon könnyen tisztíthatók és moshatók.
A latex nyári melegének és a téli hidegnek a kiváló szigetelő tulajdonságainak biztosítása érdekében
A latex a természetben rugalmas anyag - ismét eredeti alakja a többszörös és folyamatos deformáció után, ami garantálja hosszú élettartamát.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.