APRIL SAVINGS
-40%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Az ajánlatok garantált fordításának szabályzata

§ 1 Általános rendelkezések

 1. Vállalkozó – Merkandi LTD, a továbbiakban Merkandi, székhelye Anglia, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Megrendelő – az ajánlatok garantált fordítását megrendelő vállalkozó vagy magánszemély.
 3. Az ajánlatok garantált fordításának szolgáltatása – a továbbiakban: szolgáltatás – abban áll, hogy a Megbízó lefordítja a weboldalon minden újonnan megjelent értékesítési ajánlatot. A szolgáltatást a Vállalkozó biztosítja.
 4. A szolgáltatás költsége – az az összeg, amelyet az Ügyfélnek fizetnie kell az ajánlatok garantált fordításáért.

 

§ 2 A nyújtott szolgáltatás köre

 1. A Megrendelő a Merkandi weboldalán keresztül ad le megrendelést az ajánlatok garantált fordítására. A szolgáltatás költsége a szolgáltatás megrendelési oldalán látható, és a platformon közzétett értékesítési ajánlatok garantáltan határozatlan idejű fordítására vonatkozik.
 2. A Megbízó által megrendelt szolgáltatás kifizetését követően a Vállalkozó üzenetet kap a szolgáltatás aktiválásáról. Ettől kezdve a szolgáltatás aktív, és minden értékesítési ajánlatot a megjelenést követő 3 órán belül lefordítanak, függetlenül attól, hogy milyen nyelven tették közzé.
 3. A vállalkozó indokolt esetben fenntartja a jogot, hogy az ajánlatok fordítási idejét 72 órára meghosszabbítsa. Ebben az esetben a Megbízót visszatérítés nem illeti meg.
 4. A Vállalkozó rögzíti, hogy az eladási ajánlatok fordításának hiányában a Megbízó erről haladéktalanul tájékoztatja őt. Ebben az esetben a Vállalkozónak 72 órája van a fordítás elkészítésére és a probléma megoldására. Ha a Vállalkozó a problémát a megadott határidőn belül nem tudja megoldani, úgy Megbízónak joga van a megvásárolt szolgáltatás árának visszatérítését követelni. A visszatérítés a Megrendelő által a szolgáltatásért fizetett összeggel megegyező formában történik. Ha ilyen visszaküldés nem lehetséges, a Vállalkozó felveszi a kapcsolatot a Megbízóval, hogy más visszaküldési formát egyeztessen.
 5. A szolgáltatás teljesen automatikus módon, az Ügyfél bevonása nélkül működik.
 6. Az ügyfélnek jogában áll követelni a szolgáltatás bármely időszakra történő deaktiválását, és bármikor újraaktiválását.  
 7. Az értékesítési ajánlatok fordítási szolgáltatása bármely nyelvről lefordítja az értékesítési ajánlatokat a Merkandi platformon elérhető összes nyelvre.
 8. A vállalkozó automatikus fordítórendszereket használ a szolgáltatás nyújtásához, a fordításokat nem speciális személyzet végzi.
 9. A nagyon kevés tartalmú és/vagy sok szintaktikai, helyesírási, nyelvtani vagy stilisztikai hibát tartalmazó eladási ajánlatok esetén előfordulhat, hogy a fordítás nem lehetséges. Ilyen esetekben a Megrendelő nem vállal felelősséget a nyújtott szolgáltatás elmaradásáért.
 10. A szolgáltatás a vásárlás pillanatától működik. A vásárlás előtt közzétett eladási árajánlatokat nem fordítjuk le.
 11. A szolgáltatás korlátlan ideig vehető igénybe, azzal a feltétellel, hogy igénybevétele csak akkor lehetséges, ha a Megbízó aktív fiókkal rendelkezik a Merkandi platformon és aktív eladási opcióval rendelkezik.

 

§ 3 Visszaküld

 1. Az ügyfélnek a szolgáltatás megrendelésének napjától számított 100 naptári napon belül lehetősége van a nyújtott szolgáltatás díjának visszatérítésére. A szolgáltatás megrendelésének napjától számított 100 naptári nap elteltével a Vásárló nem jogosult visszatérítésre.
 2. A visszaküldés feltétele, hogy a szolgáltatást még nem indították el. A szolgáltatási adatlap kitöltésekor a visszaküldés joga – a pontban meghatározott eset kivételével – megszűnik. 6 § 2 és pt. 1, 2 és 3 § 4.
 3. A visszatérítéshez a Megrendelőnek fel kell vennie a kapcsolatot a Merkandi Ügyfélszolgálati Irodával, amelynek elérhetőségei a https://merkandi.pl/contact oldalon találhatók. 

 

§ 4 Panaszok

A Vállalkozó a következő esetekben engedélyezi a panaszeljárás megindítását:

 1. A szolgáltatást a bejelentett időn belül nem nyújtották, a Megbízó hibát jelentett a Vállalkozónak és ezt a bejelentett időn belül nem javították ki.

A panasz benyújtásához forduljon a Merkandi Ügyfélszolgálati Irodához. Az elérhetőségek elérhetők a weboldal kapcsolat fülén: https://merkandi.pl/contact. A Megbízó a panasz tartalmában köteles megadni teljes körű adatait, elérhetőségeit, a kifizetett számla számát, valamint megjelölni legalább egy fent említett esetet, amely indokolja a Merkandi panaszeljárás megindítását.
A vállalkozó a panaszt az értesítés kézhezvételének visszaigazolásától számított 30 napon belül köteles megvizsgálni.
 

§ 5 Felelősség

A fordítások biztosításáért kizárólag a szerződő fél felelős f az eladási ajánlatok. Mivel az eladási ajánlatokat automatizált rendszerek fordítják le, a Vállalkozó nem vállal felelősséget a fordítások helyességéért, így az azok alapján hozott döntésekből adódó következményekért. &Nbsp;

 

§ 6 Záró rendelkezések

A jelen Szabályzat hatálya alá nem tartozó kérdésekben a Merkandi Általános Kereskedelmi Feltételei és a vonatkozó jogszabályok az irányadók.

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.