HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Referencia

Könnyen átlátható rendszer, sok hasznos funkcióval. Vásárlásra és eladásra egyaránt használjuk, ami nagy segítség cégünknek a nemzetközi kereskedelem során.

Imre Zeller

A Merkandi.de nagyszerű weboldal. Csak prémium számlát tudok ajánlani üzleti partnereimnek.

Dávid Dániel Benkő

Nagyon érdekes oldal. De egyes eladók nagyon sokáig tartanak a leiratkozáshoz, mások pedig egyáltalán nem iratkoznak le! Ez egy kicsit kényelmetlen, mert amíg a vásárlási feltételek és egyéb termékek pontosítás alatt állnak, előfordulhat, hogy nem lesznek elérhetők! Bár nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem-e, amikor fizettem az oldalhoz való hozzáférésért, és + rendeltem egy exkluzív zónát, amelyben valójában minden ugyanaz, mint a normálban!

Юрій Гуменний

nagyon jó oldal a globális üzleti kapcsolatok összekapcsolásához könnyű megtalálni a termékeket a készletekben és a nagykereskedelemben könnyen használható és könnyen elhelyezhető az oderek Ezért ajánlottam, hogy csatlakozzon ehhez az oldalhoz létre ur globális üzletek

HAFEEZ AQIB

Amit különösen szeretek a weboldalon, az a sokféle ajánlat. Itt szinte mindent megtalálhat, és rengeteg esélye van az alkura

Staley Saher

Nagyszerű platform nagykereskedelmi áruajánlatok megtalálásához cége számára, valamint saját ajánlatok közzétételére. Rengeteg ajánlat a világ minden tájáról.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Szerintem nagyon érdekes a platform! Mi lehet jobb: 1. Hozzon létre egy hirdetéskészletet az összes európai ország számára. Mondjuk 15-20% kedvezménnyel, ha az ügyfél az összes schengeni országot választja. Vagy valami hasonló készlet 2. A csatolt fájloknak jobban láthatónak kell lenniük. Egyik ügyfelem sem érti, hogy a leírás alatti kiegészítéshez mellékeltük a tételek listáját. 3. Megbízhatóbb lenne az ügyfelek számára, ha lenne lehetőség a platformon keresztül történő fizetésre! Némi jutalékkal, de bizonyos garanciákkal…

Bohdan Kalynovskyi

Őszintén ajánljuk a Merkandi platformot. Ennek köszönhetően új együttműködési és gyűjtőpontokra tettünk szert. A díj megfelel a webhely által kínált minőségnek.

Natalia

Csodálom a magas professzionalizmust az érvényesítési folyamat során és a felhasználók tájékoztatása során a csalókról, az egyszerű üzenetküldést és a rendelési folyamatot, de a fizetős szolgáltatások megkérdőjelezhető hatékonyságát.

Yevgeniy Sydorenko

Azt kell mondanom, hogy nagyszerű élmény az Ön webhelye használata, és a nagykereskedők kapcsolatfelvétele fantasztikus élmény... Meleg üdvözlettel...

AYODEJI TIAMIYU

Nagyon örülök az eladókról szóló információknak. A keresésekhez való hozzáférés egyszerű, mivel az oldalon sok érdekesség található.

Demba Ndiaye

Rendkívül hálás vagyok neked, hogy ilyen nagyszerű hozzáférést biztosítottál a részvényekhez. Ez egy nagyszerű lehetőség az önfejlesztésre és a kemény munkára a vállalkozásom számára

Ivanka Georgieva

Kiváló platform különféle áruk kereskedelméhez. Meg a nagykereskedelemnek, mert mindenki tud venni valamit, és a legérdekesebb, hogy a Merkandi támogatja nagyon együttműködő.

Davor Perošević

A Merkandi új kapcsolatainak köszönhetően készleten lévő termékeinket Európa különböző kiskereskedőinek kínálhattuk. Szerezzen jó kapcsolatokat más területeken is.

Luca Federici

A Merkandinak köszönhetően sok beszállítóval és ügyféllel találkoztam És ajánlom minden Luis-kapcsolatnak és közeli barátnak. Köszönöm Merkandi

Abdelkarim Benhadi

Nem bántam meg a vásárlást. Nagyon egyszerű kapcsolattartás a nagykereskedőkkel és átlátható weboldal. A Merkandinak köszönhetően sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált az új nagykereskedők keresése. ajánlom

Aleksandra Rylska

Merkandinak köszönhetően új ügyfelekre tettem szert, akikkel már hosszú távú együttműködésbe kezdtem. Javaslom és bátorítom, hogy hozzon létre fiókot, mert tényleg megéri

Grzegorz Górecki

Ez egy nagyon kényelmes platform a használatra. Örülök a lehetőségnek, hogy árut kínálok eladásra. És valósítja meg az áruk értékesítését világszerte.

Denis Laktionov

Ez a szolgáltatás számos lehetőséget kínál, érdemes kipróbálni. Jól tudsz kommunikálni az eladókkal. Köszönjük ezt a szolgáltatást!

Dóra Dallos

Ez tényleg csodálatos A platform sokat segített. Rengeteg információm van, sok beszállítóm, sok értékes árum van, nagy a beszállítói bázis.

Mohamed Abdelnaby

Ez egy jó webhely kereskedőként és nagykereskedőként. A potenciális ügyfél felveheti Önnel a kapcsolatot a weboldalon vagy közvetlenül telefonon. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Gytis Labakojis

A megkeresésekre gyorsan és hozzáértően válaszolnak, és gyorsan feldolgozzák őket. Az alkalmazottak képzettek és tudják, mit csinálnak és mire kell figyelniük.

Umar Shahbaz

Nagyon jó szolgáltatás komoly ellenőrzött eladókkal, minőségi cuccokkal alacsony áron, gyors és biztonságos szállítással. Elégedett Merkandival

Cristian Mindroc

Minden nagyon profin és megbízhatóan működik, nagyon világos platform az ügyfelekkel való együttműködéshez. Aktív kínálatbővítéssel mindössze 2 nap alatt sikerült lebonyolítanunk az első eladást. Ajánlom!

UAB Eimeta

A Merkandi jó módja annak, hogy Európa-szerte felvegye a kapcsolatot a kereskedelmi partnerekkel.Az ajánlatok elkészítése nagyrészt magától értetődő. Ha bármilyen problémája vagy kérdése van, az élő chat barátságos és megbízható.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Tényleg fantasztikus élmény volt a Merkandiban. Ez egy hatalmas platform az üzlet felfedezéséhez a világ minden tájáról. Remek eszköz új üzletekhez.

Joaib Khan

Merkandi jóvoltából nagyon sok új érdekes kapcsolathoz jutottam csodálatos raktárakhoz, amiket egyedül nehezen találtam volna meg az interneten, köszönöm

Miroslava Váňová

Érdekes portál, egyszerűen használható, jelenleg főleg külföldi kapcsolattartóknak hasznos, az ügyfélszolgálat gyors és nagyon segítőkész.

Andrea Brillo

Új és valódi vásárlókra csak 3 hónapos termékeim feladása után találtam! Ez a platform hatékony módja vállalkozása népszerűsítésének. Mindenkinek ajánlom.

Jayson Vergara

Gratulálok Merkandinak, aki mindig is komoly volt és mindig segített jó üzletet találni, és különösen komoly beszállítókat, akikkel nem volt gondunk. Szóval köszönöm nekik

frederic mery
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.