FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Referencia

Könnyen átlátható rendszer, sok hasznos funkcióval. Vásárlásra és eladásra egyaránt használjuk, ami nagy segítség cégünknek a nemzetközi kereskedelem során.

Imre Zeller

A Merkandi.de nagyszerű weboldal. Csak prémium számlát tudok ajánlani üzleti partnereimnek.

Dávid Dániel Benkő

Nagyon jó platform az áruk biztonságos és olcsó vásárlásához. Nagyon jó tapasztalataim voltak, gyorsan felvettem a kapcsolatot az eladóval. Nagyon jó!!! Kösz!

Malkhaz Samkharadze

Nagyon jó kereskedési platform, sokféle áru van különböző kategóriákból, jól működik, gyorsan nyílnak az oldalak, minden úgy van elrendezve, ahogy kell

Смаил Караимин

A Merkandi egyszerűen nagyszerű, mert a honlap annyira áttekinthető és felhasználóbarát. A navigáció intuitív, a tartalom informatív, világos és vonzó módon jelenik meg. A színvilág és a dizájn modern és vonzó. Különösen tetszik az itt kínált ajánlatok és információk sokfélesége. A honlap interaktív kialakítású, ami nagyban felgyorsítja a kommunikációt az ügyfelekkel és a kereskedőkkel. Amit még dicsérni kell, az az. A Merkandinál folyamatosan regisztrálnak új vásárlók, kereskedők, így garantált az értékesítés.

Thomas Bluhm / T & N international wholesale GmbH

Helló! Az oldal jó szervezése és áttekinthetősége, valamint az előfizetés telefonos visszaigazolása ellenére az előfizetési szintek kezdettől fogva nem voltak egyértelműek. A rajta nyújtott szolgáltatásoknak az előfizetés fizetése ellenére plusz árai vannak. Eddig és hiába értesültem a rajta kínált új árukról, még nem találtam meg, amit keresek. Legyen szép napod

Raheem Alsahlani

A platform nagyon jó alapon :) nagyon jó és friss ajánlatok, az ellenőrzött eladók széles adatbázisa Európa-szerte előnyt jelent a versenyképes kereskedésben

Tomas Igaz

Nagyon jó nagybani piactér, minden felesleges készletemet és vásárlói bevallásomat könnyedén fel tudom számolni. Nagyon ajánlom !!!

mouad Abid

Kiváló kereskedési platform És profit Mi nagyon Elégedett az üzletmenet módjával és az árurendelési helyzet kezelésével Professzionális hozzáállás és gondoskodás az ügyfélről

kostadin ceranic

Ez egy nagyon jó eszköz az üzlet növekedéséhez és a profitszerzéshez, még nagyon új vagyok ezen az e-market oldalon, de IT-szakemberként és vállalkozóként a merkadis széleskörű és változatos termékeket kínál a világ minden táján.

zonder erjinjia

Csodálatos platform a szélesebb kereskedelmi vizekre való belépéshez, sok érdeklődő ügyfél lát minket, folyamatos párbeszéd folyik az érdeklődőkkel

Arnas Raksnys

Úgy gondolom, hogy a Merkandi egyesíti a cégeket, ami megkönnyíti a keresett szállító vagy átvevő megtalálását. Érdekesnek találom egy ilyen cég ötletét.

Alex Hudusin

Nagyon jó oldal, kényelmes felület. Számos érdekes ajánlat különféle eladóktól a világ minden tájáról. Gyors kommunikáció az adminisztrációval. Mindenkinek ajánlom.

Vitalii Vrona

ez a platform kiválóan alkalmas a fizikai ügyfelekkel való kereskedésre és a rászoruló erőforrások megtalálására. sok eladóval találkoztunk ebben, és már több mint egy évtizede dolgozunk velük. most is megkezdjük értékesítésünket ezen a platformon az irodánkban és raktárunkban található összes fizikai készlettel. cégünk körülbelül 10 millió eurós fizikai részvényekkel rendelkezik, ami biztos vagyok benne, hogy ez a platform minden vásárlója számára előnyös lesz. Szeretnék megkockáztatni, és köszönetet mondok azoknak az embereknek, akik nagyon keményen dolgoznak azon, hogy minden tagjukat ellenőrizzék, és minden üzletet sikeres üzletté tegyenek.

Narain Sehrai

Örömmel mondhatjuk, hogy ez egy megbízható platform, közvetlen kapcsolatban állunk a platform érdeklődő vásárlóival

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ

Ez nagyszerű tárgyalási lehetőségeket biztosít a szállítónak. Az egyik dolog, amire érdemes számítani, a napi ajánlatokról szóló e-mailek, amelyek folyamatos marketinget biztosítanak, és nagyszerű ajánlatokat kínálnak. Kösz

Michelle Camilleri

A Merkandi egy nagyon jó platform. Ennek a platformnak köszönhetően új cégekkel tudtam együttműködést kialakítani, könnyen kezelhető, folyamatosan,

Rita Reill

Legjobb, Jelenleg minden rendelés jól ment, elégedettek vagyunk, hamarosan árut is adunk a Merkandira eladásra, remélhetőleg sikerrel, Üdvözlettel

Raphael Alvisse

Az oldal nagyon jó, kiváló tapasztalat és komolyság. Új kapcsolatokra és komoly emberekre találtam, bár még új vagyok itt. Elégedett vagyok.

maria sangermano

EGY IGAZÁN HASZNOS PLATFORM SOK BESZÁLLÍTÓVAL TALÁLKOZTAM ÉS JÓ AKCIÓKAT kötöttem, A KIS MENNYISÉGEKTŐL A NAGY KÉSZLETEKIG MINDENT TALÁLHATOK.

fabio d'antoni

Nagyon sikeres platform, rengeteg nagykereskedelmi ajánlat és elérhetőség egy helyen. Az ügyfélszolgálat minősége. Csak ajánlani tudom

Miloslav Svoboda

A most felfedezett értékesítési portál teljesen elképesztő! Nemcsak megkönnyíti a számomra szükséges termékek megtalálását, de nagyszerű vásárlási élményt is nyújt. A felület intuitív és könnyen használható, így kellemes és hatékony a navigáció a weboldalon. Ezenkívül a termékek széles választéka és a kategóriák széles választéka azt jelenti, hogy itt mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Sőt, a szűrési és keresési opciók segítségével gyorsan megtalálhatja, amit keres.

Paweł Boroń

Nagyon jó oldal, ahol sok üzletet lehet intézni, nagyon örülök. Nagykereskedelmi szinten minden szektorban megtalál mindent, amit keres.

Ismael Colín

Nagy áruválaszték, nagyon jó együttműködés és kommunikáció az eladókkal. Külföldről még nem rendeltem árut, de szerintem nagyon jó lesz. Ajánlom.

Beata Stępniewska

Ez egy nagyszerű platform, amely számos lehetőséget kínál a világ minden tájáról érkező kereskedőkkel való kapcsolatfelvételre. Az ajánlatok létrehozása és a kommunikáció nagyon egyszerű és világos.

Emad R.

Nagyon kényelmes és könnyen használható platform új kapcsolatok felkutatására. Kényelmes rajta dolgozni. Köszönöm, minden rendben van és tetszik.

Oleh Koval

A weboldal, mint platform a nagykereskedők számára, nagyszerű, tulajdonképpen egy pénztárcás vásárló vásárol. Hátránya viszont, hogy amikor egy klienssel írunk, akkor összezavarodhatunk, hogy melyik kliensről volt szó, nincs beszélgetésjelző vagy szűrés. Ezen kívül a platform nagyszerű!

Bartosz Rogoziński

Lassan rátalálok az útra, de a platform nagyon kedves és profi kiszolgálás! mindenhez bejutás igazán jó áron, nagy választék, alkuképes!

Sylwester Jaskólski

Kiváló kereskedelmi webhely, amely gyorsaságot és megbízhatóságot biztosít a nagykereskedőkkel való kapcsolattartás során. Pozitív tapasztalatom volt és nagyon elégedett vagyok. Kösz

Jamal Nasser Eddin

Nagyon érdekes oldal. De egyes eladók nagyon sokáig tartanak a leiratkozáshoz, mások pedig egyáltalán nem iratkoznak le! Ez egy kicsit kényelmetlen, mert amíg a vásárlási feltételek és egyéb termékek pontosítás alatt állnak, előfordulhat, hogy nem lesznek elérhetők! Bár nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem-e, amikor fizettem az oldalhoz való hozzáférésért, és + rendeltem egy exkluzív zónát, amelyben valójában minden ugyanaz, mint a normálban!

Юрій Гуменний
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.