FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Felszámolásra szánt bútorok nagykerben

(19 ajánlat)

A bútoripar folyamatosan növekszik, és ezzel együtt a felszámolásra szánt bútorok iránti kereslet is. A Merkandi-n található ajánlatok között megtalálhatja az akciós bútorok nagykereskedését, visszaküldött bútorokat és vegyes bútorkereskedelmi ajánlatokat. Minden egy helyen és megfizethető áron. Találjon magának új beszállító forrást és lépjen kapcsolatba az egész világ kereskedőivel. Tekintse meg az ajánlatokat és válassza ki a legjobbat, most azonnal!

Nagykereskedelmi bútor raklapok - szerezzen be nagy mennyiségű bútorajánlatot

Keresi a módját, hogy spóroljon új bútorok vásárlásán a boltjában? Jó helyen jár. A Merkandi, egy B2B kereskedelmi platformon, számos ajánlatot találhat nagykereskedelmi bútor raklapokra. Nagyon kedvező áron vásárolhatja meg őket, és a minőségük kiváló. A számos alkuból különböző stílusú bútorokat talál, beleértve a modern, klasszikus és vintage darabokat is.

Használja ki a Merkandi-n elérhető vonzó ajánlatokat bútor kínálatának bővítésére. B2B kereskedelmi platformunk célja, hogy összekösse a vásárlókat az eladókkal, az egész világon. Függetlenül a távolságtól és a kommunikációs akadályoktól, mi megkönnyítjük, hogy megbízható beszállítókat találjon kiváló minőségű termékekkel, alkalmi áron.

Felszámolásra szánt bútorok - sokféle lehetőség az ön üzletéhez

A Merkandi-n felszámolásra szánt bútorokat talál, amelyek nagyszerű választás mindenki számára, aki új áruk beszerzésén szeretne spórolni. Ezek a termékek különböző forrásokból származnak, beleértve a visszaküldött termékeket, a túlkészleteket vagy a felszámolási értékesítéseket. Annak ellenére, hogy visszaküldték őket vagy korábban használták őket, kiváló minőségűek, és profitot hozhatnak. Nézze meg magának az vonzó árakat és a széles termékkínálatot.

A Merkandi-n keresztül vegyes bútorokat is vásárolhat nagykereskedelmi áron. Ez azt jelenti, hogy egy helyen találhat különböző típusú bútorokat, mint például asztalok, székek, fotelok és kanapék. Ez lehetővé teszi, hogy diverzifikálja boltja kínálatát, vonzza az új vevőket és növelje a profitját.

Használja ki a lehetőséget, hogy nagykereskedelmi bútor raklapokat vásároljon. Regisztráljon fiókot kereskedelmi platformunkon, hogy megtekinthesse a nagykereskedők elérhetőségi adatait és közvetlenül vásárolhasson. A Merkandi tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék növelni a kínált termékek széles skáláját, miközben csökkentik a beszerzési költségeket. Csatlakozzon hozzánk most és élvezze vonzó ajánlatainkat!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.