FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Merkandi Szolgáltatások Ár-megfeleltetési Garancia Politika

A Merkandi elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek páratlan értéket és elégedettséget nyújt minden szolgáltatási ajánlatunkban. Hogy mindig a legjobb árat kapja szolgáltatásainkért, bevezetjük 30 napos Szolgáltatás Ár-megfeleltetési Garanciánkat. Ez a politika arra szolgál, hogy garantálja, hogy az árak, amelyeket szolgáltatásainkért kínálunk, például regisztráció vagy fiókújítás, versenyképesek és igazságosak legyenek.

Jogosultság

 • Ez az Ár-megfeleltetési Garancia kifejezetten azoknak az ügyfeleknek szól, akik e-mailt kaptak a Merkandi-tól, amelyben ezt a politikát kínálták. Csak azok a személyek jogosultak, akiket közvetlenül felkerestünk az ár-megfeleltetési politikával kapcsolatos ajánlatunkkal.
 • A megfelelő igénylés benyújtásához az érintett ügyfeleknek e-mailben kell kapcsolatba lépniük velünk, válaszolva az eredeti ajánlati e-mailünkre. Ez azért szükséges, hogy pontosan feldolgozzuk és összekapcsoljuk a kérelmét a fiókjával.

Időtartam

 • A garancia 30 napig érvényes attól a pillanattól kezdve, hogy az ügyfél megkapja ajánlati e-mailünket. Az e-mailünk fogadásának ideje, amelyet az időbélyeg mutat, jelzi a 30 napos jogosultsági időszak kezdetét.

Hogyan Kérelmezze

 • Vegye Észre az Árváltozást: Ha észreveszi, hogy egy olyan szolgáltatás ára, amelyet vásárolt, például regisztráció vagy fiókújítás, csökkent a weboldalunkon a 30 napos időszakban, dokumentálja a változást.
 • Küldjön nekünk E-mailt: Válaszoljon az eredeti ár-megfeleltetési garancia ajánlati e-mailünkre a kérelmével, beleértve a szolgáltatás részleteit és az észlelt új árat.
 • Vizsgálat: Csapatunk értékelni fogja a kérelmét annak érdekében, hogy megállapítsa annak érvényességét, és biztosítja, hogy az árcsökkentés azonos típusú szolgáltatásra vonatkozzon az azonos feltételek mellett.
 • Módosítás: Ha a kérelme megfelel a kritériumainknak, megfeleltetjük az alacsonyabb árat. Tájékoztatjuk Önt arról, hogyan kerül visszatérítésre vagy jóváírásra az árkülönbség a fiókjában.

Feltételek

 • Az Ár-megfeleltetési Garancia kizárólag a Merkandi szolgáltatásaira vonatkozik, beleértve a regisztráció vagy a fiókújítás díját.
 • A megvitatott szolgáltatásnak azonosnak kell lennie a feltételek tekintetében.
 • Ez a politika nem átruházható, és kizárólag a Merkandi által közvetlenül vásárolt vagy megújított szolgáltatásokra vonatkozik.

Kivételek

 • Az árváltozások, hibákra vagy nyomdai hibákra alapozott árkorrekciók nem jogosultak erre a politikára.

A Merkandi fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse ezt a garanciát. Az ár-megfeleltetési kérelmekkel kapcsolatos döntések véglegesek és kötelező érvényűek.

Nagyrabecsüljük az Ön bizalmát a Merkandi iránt szolgáltatási igényeihez, és várjuk, hogy továbbra is kivételes értéket és támogatást nyújtsunk Önnek.

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.