FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Mit tehet a hamisított termék vásárlás kockázatának csökkentése érdekében?

Mit tehet a hamisított termék vásárlás kockázatának csökkentése érdekében?

A hamisított áruk a nagykereskedők valódi rémálma. Az ilyen áruk beszerzése pénzvesztéssel, és olykor további problémákkal is járhat, amelyek szükségessé teszik indoklás benyújtását a kormányzati szervek előtt. Az alábbiakban található néhány dolog, amit Ön is megtehet a hamisított árucikk vásárlás kockázatának minimalizálása érdekében.

Legyen gyanakvó a rendkívül alacsony árak esetén

Ha a márkás termékek piaci ára indokolatlanul alacsony, akkor számíthat arra, hogy az áruk nem eredetiek. Tudjuk, hogy nehéz megmondani a megfelelő ártartományt. A legjobb, amit tehet, hogy ellenőrzi a kiskereskedelmi árakat, majd összehasonlítja a választék nagykereskedelmi ajánlataival. Ha valamelyik kiemelkedően alacsonyabb árat tartalmaz indoklás nélkül, mint például egy nagy megrendelés megtételének szükségessége, javasoljuk, hogy óvatosan járjon el.

Kérjen fizetési igazolást

Az eladó által megvásárolt termékek fizetésének igazolását leggyakrabban úgynevezett "sanitized invoice" formájában kell bemutatni, vagyis egy olyan dokumentum formájában, amely nem tartalmazza a kereskedelmi partner céginformációit. Ennek ellenére alapvető információkat talál a termékről, és így megerősíti, hogy a potenciális kereskedelmi partnere valóban rendelkezik-e a kínált termékkel.

Kérje ki a termék hitelességi igazolását

Egyes márkák tanúsítványokat adnak ki termékeikre, és így megkönnyítik az eredetiség ellenőrzését és szintén megnehezítik a hamisításukat. Ha márkás luxusruházatot (például Armani) vagy csúcskategóriás elektronikai cikkeket vásárol bizonyos gyártóktól (például Xiaomi), akkor számíthat arra, hogy az eladó megerősíti, hogy a tanúsítványok tulajdonosa. A fent említettek segítséget nyújtanak a hamis termékek vásárlásának minimalizálására.

 

Végül ne feledje, hogy a Merkandi nem fogadja el a hamisított termékek értékesítését. Ha tehát kétségei vannak bizonyos termékek eredetiségével kapcsolatban, kérjük, azonnal értesítsen minket, felvéve a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szerző:
Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.