APRIL SAVINGS
-40%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Árukeresés

A termékkeresési szolgáltatás feltételei

Általános rendelkezések

 1. Vállalkozó - Merkandi LTD, a továbbiakban: Merkandi, székhelye: Anglia, 4E egység, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Ügyfél- vállalkozó vagy magánszemély, aki árukeresési szolgáltatást rendel.
 3. A termékkeresési szolgáltatás (a továbbiakban: szolgáltatás) az Ügyfél nevében egy adott termékre vonatkozó ajánlatok keresését jelenti; majd képek, elérhetőségek és minden további információ biztosítását az Ügyfél számára, amely az eladóval történő kapcsolatfelvételhez és az áruk megvásárlásához szükséges. A szolgáltatást a Vállalkozó nyújtja.
 4. Szolgáltatási költség - az az összeg, amelyet az Ügyfélnek kell megfizetnie az árukeresési szolgáltatás teljesítése érdekében.

A nyújtott szolgáltatás köre

 1. Az Ügyfél a Merkandi weboldalon keresztül megrendelést tesz az áru kereső szolgáltatására. A szolgáltatás költségeit a szolgáltatási megrendelés oldalon mutatják be, és egy termék keresésére vonatkoznak az Ügyfél specifikációja szerint.
 2. Az Ügyfél által megrendelt szolgáltatás kifizetése után a Vállalkozó a fizetés jóváírásától számított 3 munkanapon belül kivitelezi annak végrehajtását. Ha a szolgáltatás teljesítésének határideje nem tartható be, a Vállalkozó vállalja, hogy erről haladéktalanul értesíti az Ügyfelet, és ebben az esetben az Ügyfél és a Vállalkozó között létrejött megállapodás lép életbe.
 3. A szolgáltatás akkor tekinthető teljesítettnek, ha a talált ajánlatokról a következő információkat megküldik az Ügyfélnek:
  - az eladó internetes címe
  - a keresett áruk internetes címe
  - az eladó elérhetőségei (beleértve a telefonszámot, e-mail címet, raktári címet, a cég / eladó nevét stb.)
  - a keresett áruk leírása az adatokkal együtt (ár, minimális rendelés, ajánlat részletei, garancia stb.)
 4. A Vállalkozó az összes begyűjtött információt elküldi azzal a fenntartással, hogy a fenti lista minden pontja nem feltétlenül elérhető. A Vállalkozó az összes információt az Ügyfél által a felhasználó fiókjában megadott e-mail címre vagy az árukeresési szolgáltatás megrendelésekor megadott címre küldi.
 5. Ha a Vállalkozó nem talál ajánlatot az Ügyfél által igényelt árukra, a szolgáltatásért fizetett összeget 3 munkanapon belül visszatéríti az Ügyfél számlájára. A visszatérítés formája megegyezik az Ügyfél által a szolgáltatásért tett fizetési formával. Ha ez a visszatérítés nem lehetséges, a Vállalkozó kapcsolatba lép az Ügyféllel, hogy megszervezzen egy másik visszatérítési formát.

Visszatérítés Az

Ügyfél a keresett árukra vonatkozó ajánlatok kézhezvételétől számított 7 naptári napon belül visszatérítést kaphat a nyújtott szolgáltatásért. A visszatérítés igényléséhez az Ügyfélnek kapcsolatba kell lépnie a Merkandi Ügyfélszolgálattal, amelynek elérhetőségei a következő oldalon találhatók: https://merkandi.hu/contact. A keresett árukra vonatkozó ajánlatok kézhezvételétől számított 7 naptári nap után az Ügyfél nem jogosult visszatérítésre.

Reklamáció

A Vállalkozó a következő esetekben engedélyezi a panasztételi eljárás megindítását:

 1. A szolgáltatást a Vállalkozó nem végezte el az árukra vonatkozó ajánlatok kézbesítésének határidején belül.
 2. Az Ügyfél fél nem tud kapcsolatba lépni a Vállalkozó által megjelölt eladókkal
 3. Az Ügyfél a megrendelésben megadottaktól eltérő árukra kapott ajánlatot.

Panasz benyújtása érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Merkandi ügyfélszolgálatával. A kapcsolattartási adatok a kapcsolatfelvétel lapon érhetők el a weboldalon: https://merkandi.hu/contact. A panasz tartalmában az Ügyfél köteles megadni teljes adatait, elérhetőségét, a befizetett számla számát, és megjelölni a fent említett esetek közül legalább egyet, amely indokolja a panaszos eljárás megindítását a Merkandi által.

A Vállalkozó köteles a panaszt a kérelem kézhezvételének megerősítésétől számított 30 napon belül megvizsgálni.

Záró rendelkezések

A jelen Szabályzat által nem szabályozott kérdésekben a Merkandi Általános Kereskedelmi Feltételeit és a vonatkozó jogszabályokat kell alkalmazni.

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.