FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Ultranagy, 1,83"-os LCD-kijelző
200+ óraszámlap **Az aktuális album óraszámlap csak Android kliensek számára érhető el.
Stílusos téglalap alakú óra
Átfogó állapotfigyelési funkciók
100+ fitnesz mód
5ATM vízállóság*
12 napos átlagos használat* / 8 nap intenzív használat*
Támogatja a Bluetooth-telefonhívásokat®️**A harmadik féltől származó alkalmazások hanghívásai jelenleg nem támogatottak

Ultranagy, 1,83"-os kijelzőKönnyebb megtekintés
A vadonatúj, ultranagy és irizáló 1,83 hüvelykes kijelző gazdag színekkel, tiszta kijelzővel és lenyűgöző látással rendelkezik, így mindent egy pillantással áttekinthet az üzenetértesítéstől az edzésadatokig. A 2.5D ívelt, nagy szilárdságú üveg elegánsabb megjelenést és jobb kopásállóságot tesz lehetővé.
200+ óralapVáltoztasd meg tetszésed szerint
Több mint 200 óralap lehetővé teszi, hogy tetszés szerint változtassa meg a témákat. Kézfelemeléssel könnyen megmutathatod egyedi személyiségedet.*Az aktuális albumóraszámlap csak Android-kliensek számára érhető el.
Klasszikus téglalap alakú tokFémes bevonatú középső keret
A klasszikus és egyszerű téglalap alakú óratok NCVM által feldolgozott testtel rendelkezik, fémes bevonattal, amely kiemeli gyönyörű megjelenését. Kétszínű (foltos és ezüst) megjelenése is jó ízlést mutat.
Elegáns, kétszínű testSzínes szíjak az egyszerű illesztéshez
A négy szíjszín a kétszínű testtel párosítva eltérő vizuális élményt nyújt, és segít a stílusos színek szabad meghatározásában. * A zöld és sárga szíjak kiskereskedelmi tartozékok, és külön kell megvásárolni őket. 
Bluetooth-hanghívások*Egyszerű és kényelmes
Csatlakoztasd az órát az okostelefonodhoz Bluetooth-on keresztül. A telefonhívások egyetlen érintéssel fogadhatók az órán. Akár dolgozik, akár edz, felemelheti a kezét, hogy hűvösebb és kényelmesebb módon fogadja a telefonhívásokat.*A harmadik féltől származó alkalmazások hanghívásai jelenleg nem támogatottak
100+ fitnesz módProfibb és szabadabb gyakorlás
A Redmi Watch 3 Active több mint 100 sport módot kínál, köztük 10 professzionális sport módot*. A beépített érzékelők és professzionális sportalgoritmusok figyelemmel kísérik és elemzik testét, amikor kedvenc sportjait űzi, és egy pillantással megmutatja erőfeszítéseit. *10 professzionális sportolási mód: kültéri futás, futópad, szabadtéri kerékpározás, gyaloglás, túrázás, terepfutás, túrázás, elliptikus, evezős, ugrókötél. 
5 ATM vízállóságÉlvezze a csobbanást
Akár a sekély vízben való hűvös csobbanást, akár a sznorkelezést élvezi, az órát mindig viselheti. 5 ATM vízállósági besorolás*, így a mindennapi viselet gondtalanabb.
Vér oxigéntelítettségének észleléseTudjon meg többet fizikai állapotáról
A professzionális optikai oximetriás érzékelő érzékeli a vér oxigéntelítettségét, és figyelmezteti Önt a vér alacsony oxigénszintjére, folyamatosan figyelve az egészségére.
Egész napos pulzusmérőFigyelje a pulzusszám változásait
24/7 figyelemmel kíséri a pulzusát, így egy pillantással megtekintheti a változásokat. A riasztások akkor kerülnek elküldésre, ha a pulzusa magas, és éjjel-nappal védi egészségét.
Tudományos alvásfigyelésTökéletesítse alvását
A Redmi Watch 3 Active pontosan rögzítheti alvásának időtartamát és állapotát azáltal, hogy folyamatosan figyeli a vér oxigénszintjét és pulzusszámát a különböző szakaszokban, például a mély alvásban és a könnyű alvásban, és alvásjavítási javaslatokat nyújt a megfigyelési adatok alapján az alvásminőség optimalizálása érdekében.
Mágneses töltés12 napos extra hosszú akkumulátor-üzemidő
Óvatosan helyezze az órát a töltő közelébe, és automatikusan adszorbeálódik a töltéshez. Az alacsony energiafogyasztású hardver és szoftver kombinációja akár 12 napos akkumulátoros üzemidőt* biztosít, így nem kell aggódnia az akkumulátoros üzemidő miatt
Megjegyzések*Ezt a terméket nem orvostechnikai eszköznek tervezték, és nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Minden adat és mért érték csak személyes tájékoztatásra szolgál.*Az ezen az oldalon található termékképek és modellek, adatok, funkciók, teljesítmény, specifikációs paraméterek, felhasználói felület és egyéb termékinformációk csak tájékoztató jellegűek, és eltérhetnek a tényleges terméktől. A Xiaomi módosíthatja ezeket az információkat. A részletekért kérjük, olvassa el a tényleges terméket.*Az 5ATM vízállósági besorolás (50 méteres víz alatti mélységnek felel meg) azt jelenti, hogy úszómedencékben, homokpados úszás és más sekély vízi tevékenységek során viselhető. Nem alkalmas forró zuhanyok, szaunák vagy búvárkodás közben. Ügyeljen arra, hogy elkerülje a nagy sebességű vízáramlás közvetlen hatását a vízi sportok során. A vízállósági funkció nem állandó, és idővel romolhat.*Az 50 méteres vízszigetelés megfelel az ISO22810: 2010 szabványoknak. Megfelelt a TÜV SÜD tanúsítási és tesztelési (China) Co., Ltd. Vízállósági besorolási jelentés száma: 68.189.23.0048.02*Az ezen az oldalon megjelenő tartalom és funkciók nem garantálhatók, hogy állandóak maradnak, és a szerzői jogi, kereskedelmi vagy műszaki feltételek változása következtében változhatnak. Egyedi bejelentés nélküli változások esetén



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.