FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Karcsú és kompakt töltőtokDiscreetYet stílusos
A vadonatúj kompakt töltőtok sima, lekerekített kontúrokkal és kemény élekkel rendelkezik a kényelmesebb fogás érdekében. A magasfényű felület megkönnyíti a tok tisztítását.
Qualcomm® BLUETOOTH® lapkakészlet + fejlett hangtechnikaEgyszerűen jobb hangzás
A Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH lapkakészlettel és a vadonatúj BLUETOOTH®® 5.2 technológiával rendelkező Redmi Buds 3 gyorsabb és egyenletesebb hangátvitelt biztosít a kivételes hallgatási élmény érdekében.
12 mm-es dinamikus meghajtóMinőségi hardver a minőségi hallgatási élményért
Élvezze a részletgazdagabb hangzást a kompozit anyagokból készült nagy, 12 mm-es dinamikus meghajtónkkal. A Xiaomi Sound Lab által szakszerűen kalibrált hangsugárzó gazdag basszushangokat, tiszta, magas hangokat és folyamatosan kiváló hangminőséget biztosít.
Kettős mikrofonos zajszűrés hívásokhozMinden szavát hallom
A Redmi Buds 3-ba épített kettős, nagy érzékenységű mikrofon a Qualcomm® cVc™ visszhangkioltással és zajcsökkentő technológiával párosítva dinamikusan csökkenti a környezeti zajt és hatékonyan minimalizálja a visszhangokat. Ez azt jelenti, hogy mindig élvezheti a tiszta hívásokat.
Extra hosszú, 20 órás akkumulátor-üzemidő*Elég idő további 300 dal meghallgatására
Bár kicsi és könnyű, a Redmi Buds 3 erőt és kényelmet kínál. Egyetlen töltéssel akár 5 órányi akkumulátoros üzemidőt élvezhet, a töltőtokkal párosítva pedig akár 20 órányi használatot is élvezhet. Lazítson, és térjen vissza a zenéhez. Élvezd az akár 1,5 órás lejátszást egyetlen 10 perces töltéssel.

5 óra, Egyetlen töltés
20hours , Teljes akkumulátor-üzemidő tokkal

*A töltőtokkal együtt a Redmi Buds 3 akár 20 órás akkumulátor-üzemidővel is rendelkezik. Feltételezve, hogy egy dal lejátszása átlagosan 4 percet vesz igénybe, a készülék összesen 300 dalt képes lejátszani. A tényleges idő a használati körülményektől függően változhat.*A 10 perces gyorstöltéshez a töltőtoknak legalább 20%-os akkumulátor-élettartammal kell rendelkeznie. Használja a fülhallgatót akár 90 percig egy 10 perces gyorstöltés után. A tesztelés speciális hangkódolással (AAC) történt 50%-os hangerőn.
MIUI előugró ablak a gyors párosításhozEgyszerűen nyissa ki a fedelet a párosításhoz
A gyors párosításhoz készült exkluzív MIUI előugró ablak lehetővé teszi az eszközök gyors párosítását. Egyszerűen nyissa ki a töltőtokot az okostelefon közelében, és érintse meg a képernyőt, amikor megjelenik a felugró ablak. A fülhallgató és a töltőtok akkumulátorának töltöttségi szintje egy pillantással látható.
ÉrintésvezérlésEgyszerű váltás a zene és a hívások között
Koppintson a fülhallgató hátuljára az üzemmódok közötti váltáshoz, a zenelejátszás szüneteltetéséhez és folytatásához, és így tovább.

Koppintson kétszer: Következő szám
Hívás fogadása Nyomja meg és tartsa lenyomva bármelyik fülhallgatót: Szünet/lejátszás
Koppintson háromszor: Előző szám/Hívás megszakítása/Hívás elutasítása

IP54 por- és vízállóFejlett védelmi funkciók, amikor szüksége van rájuk
A Redmi Buds 3 fülhallgatóit szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljenek az IP54* por- és vízállósági szabványoknak (5. szintű porálló és 4. szintű vízálló), így a füldugaszok biztonságosak a kiömlöttektől és az izzadságtól.
*Az ezen az oldalon található releváns fülhallgató funkciók képei szemléltetési célokat szolgálnak. A termékparaméterek csak tájékoztató jellegűek. Egyes termékparaméterek külső tényezők, például a környezet és a mobiltelefon-rendszerek különbségei miatt változhatnak. A részletekért tekintse meg az aktuális terméket.*A Xiaomi Laboratórium által biztosított egyetlen fülhallgató súlyadatai. Ez az érték az alkalmazott mérési módszerektől függően kissé eltérhet.*Az akkumulátor élettartamának vizsgálati körülményei: A fülhallgató akkumulátorának töltöttségi szintje 100%, a fülhallgató hangereje 50%-ra állítva, a BLUETOOTH® kódolási mód AAC-ra van állítva. Vizsgálati eljárás: A Redmi Buds 3 akkumulátorai teljesen lemerültek hanglejátszás közben, amíg valamelyik fülhallgató le nem állt. A tényleges használati idő a használati körülményektől, a töltöttségi szinttől és a környezeti tényezőktől függően változhat.*IPX4 vízálló teszt. A GB / T 4208-2017 házvédelmi besorolás (IP-kód) szerint megfelelt a Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. által végzett teszten. A vizsgálati jelentés száma. az SAC2021-06245C. A teszt eredménye azt mutatta, hogy megfelel a GB/T 4208-2017 szabványnak.*IP5X porálló teszt. A GB / T 4208-2017 házvédelmi besorolás (IP-kód) szerint megfelelt a Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. által végzett teszten. A vizsgálati jelentés száma. az SAC2021-06112C. A teszt eredménye azt mutatta, hogy megfelel a GB/T 4208-2017 szabványnak.*A MIUI előugró ablak gyors párosításhoz funkció használatához frissítenie kell okostelefonját a MIUI legújabb stabil verziójára. A következő okostelefonok támogatják ezt a funkciót: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
Fülhallgató specifikációk

Fülhallgató méretei: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Egy fülhallgató nettó tömege: 4,5 g
Kommunikációs tartomány: 10m (nyitott tér akadálymentes)
Akkumulátor kapacitása: 35mAh (egy fülhallgató)
Bemeneti paraméterek: 5V⎓70mA
Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer akkumulátor
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth® 5.2

A töltőtok specifikációi

Töltőtok dimensio



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.