FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Redmi gyorstöltős power bank
Két bemeneti port / Kettős kimeneti port / Nagy kapacitású, 74 Wh-sKétirányú 18 W-os gyors töltés

Alkalmas légi utazásra

Nagy kapacitás 20 000 mAhElég kapacitás négy telefon teljes feltöltéséhez, és még mindig van áramellátás*
Nagy kapacitás 20 000 mAh; beépített intelligens USB töltővezérlő*; Kompatibilis a legtöbb telefonnal és digitális eszközzel; elegendő kapacitás négy Mi 9 telefon teljes feltöltéséhez, és még mindig van áram. A nyugalom érdekében, amikor úton van.
Kétirányú 18 W-os gyorstöltésRapid töltés és öntöltés
A 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bank két USB-A kimeneti porttal rendelkezik, amelyek maximális teljesítménye 18 W. Két bemeneti porttal is rendelkezik, egy USB-C és egy Micro-USB porttal, amelyek mindegyike maximális bemenete 18 W. Intelligens külső akkumulátor, amely hatékonyabb töltést és kisütést tesz lehetővé, és értékes időt takarít meg.

Redmi Note töltése 7 - 3.5 alkalommal
Redmi K20 töltése - 3.5 alkalommal
Mi 9 töltése - 4,5-szer
Töltés iPhone XS-hez - 4.7-szer

Kettős USB-A kimenetEgy nem elég, kettő tökéletes
A 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bank két USB-A kimeneti porttal rendelkezik, amelyek maximális teljesítménye 18 W, ha csak egyedül használják. A két port együttes teljesítménye elérheti az 5,1 V/3,6 A-t, így telefonok és táblagépek töltésére is használható.
Kétféle bemeneti portJobb, ha választhat
A 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bank két bemeneti porttal (USB-C és Micro-USB) rendelkezik, így teljes mértékben kompatibilis a szabványos Android-eszközkábelekkel*, és biztosítja magának a külső akkumulátornak a gyors töltését.
Lítium-ion polimer akkumulátorKülönböző eszközök töltésére alkalmas
A nagy sűrűségű lítium-ion polimer akkumulátor tartós és megbízható akkumulátor-üzemidőt biztosít az olyan eszközök számára, mint a telefonok, táblagépek és digitális fényképezőgépek, így bárhol is tartózkodik – az irodában vagy útközben.
Kiváló minőségű IC chipHozzáadott védelem és fokozott biztonság
A nagy pontosságú ellenállás, induktivitás és kapacitás komponensek, valamint a fejlett áramköri chipek könnyen ellenállnak a túltöltésnek, a túltöltésnek, a túlmelegedésnek, a rövidzárlatnak és egyéb hibáknak, megbízható védelmet nyújtva mind a külső akkumulátor, mind az eszközök számára. A többszörös védelmi funkciók fokozott biztonságot jelentenek a mindennapi használatra.

Hőmérséklet-védelem
Rövidzárlat elleni védelem
Alaphelyzetbe állítás elleni védelem
Bemeneti túlfeszültség elleni védelem
Fordított töltés elleni védelem
Kimeneti túláram elleni védelem
Kimeneti túlfeszültség-védelem
Túltöltés és túlkisülés elleni védelem
Hardverszintű túlfeszültség-rövidzárlat elleni védelem

Támogatja az alacsony áramú töltéstKönnyen használható kétórás töltés
Érintse meg kétszer az "Akkumulátor ellenőrzése" gombot, hogy kétórás alacsony áramú töltési módra váltson a Mi Bluetooth fejhallgató vagy a Mi Smart Band * töltéséhez. Alkalmas alacsony áramú eszközök töltésére.

Mi Bluetooth fejhallgató
Mi Smart Band

*A nemzetközi repülési szabványoknak megfelelően: egyetlen hordozható töltőeszköz, amelynek teljesítménye kevesebb, mint 100 Wh, megfelelt az UN38.3 teszten. UN38.3 tesztjelentés a Kínai Elektronikus Szabványügyi Intézet (CESI) laboratóriumaiból, jelentésszám: S19-B0459-3.*Elég négy telefon teljes feltöltéséhez: Négy Mi 9 telefon egymás utáni teljes feltöltése után a 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bank akkumulátorkapacitása még mindig megmaradt. A tesztelési adatok az objektív környezeti változásoktól függően változhatnak.*Beépített intelligens USB töltővezérlő: támogatja a legtöbb töltési mechanizmust a piacon, és garantálja a kompatibilitást a különböző hordozható okoseszközökkel*Bármely Micro-USB vagy USB-C porttal rendelkező kábel használható a külső akkumulátor töltésére. A termékcsomag tartalmaz egy 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bankot, egy használati útmutatót és egy Micro-USB kábelt.*A 20 000 mAh-s Redmi Fast Charge Power Bank támogatja a Xiaomitól eltérő márkájú Bluetooth fejhallgatók, intelligens sávok és egyéb eszközök alacsony áramú töltését is.*Hacsak másként nem jelezzük, a fenti tesztadatok a Zimi laboratóriumból származnak. A tényleges teljesítmény az objektív környezeti változásoktól függően változhat.
Előírások:

Termékazonosító szám: PB200LZM
Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer akkumulátor
Akkumulátor töltöttség: 74 Wh/3,7 V/20 000 mAh
Névleges kapacitás: 12 000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Bemeneti portok: Micro-USB/USB-C
Kimeneti portok: 2 × USB-A
Kimeneti paraméterek: 5 V = 2,1 A / 9 V = 2,1 A / 12 V = 1,5 A
Kimeneti paraméterek (egyportos kimenet): 5,1V = 2,4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max. 1,5A
Kétportos kimenet: 5,1 V = 3,6 A
A termék méretei: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.