FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fokozd a takarítást a Sonic Mopping segítségével
Szonikus változás a robotok tisztításában
A kiszáradt szennyeződések eltolásához a porszívózás nem elég. Meg kell súrolni. A Roborock S7 hangtechnológiája percenként akár 3 000-szer is súrolja a padlót1. Megszünteti a kiszáradt szennyeződéseket, amelyeket egyes robotok maguk mögött hagyhatnak, a kávétól a sáros lábnyomokig és még sok másig. A Roborock első automatikus emelőfelmosójával kombinálva az erőteljes felmosás a tiéd, a kényelem teljesen új szintjével. Adja hozzá a teljesen gumi főkefét és a 2500Pa2 HyperForce™ szívót, és máris igazi mélytiszta gépe lesz.

Sonic Mopping technológia1
Intelligens felmosó emelés
Ultrahangos szőnyegfelismerés
Új, teljesen gumi kefe
Továbbfejlesztett lebegő kefe

Bemutatkozik a VibraRiseEffortlessly Powerful
Felmosó a hang erejével1
A Sonic vibrációs technológia átalakítja a robot felmosását. Nincs több húzás nedves kendő körül. Most a felmosó percenként akár 3,000-szer is súrolódik. A 300 ml-es elektronikus víztartály táplálja, mélyen és hatékonyan tisztítja a padlót.
Készen áll a felemelkedésre
Az intelligens felmosó felemeli3, ha szőnyeget észlel, így a kemény padlót és a porszívószőnyegeket egyetlen tisztítással felmoshatja4. Dokkoláskor és befejezéskor is emelkedik, így búcsút mondhat a csúnya műanyag szőnyegeknek és a piszkos csíkoknak.
Tanúsított baktériumok Buster
Vezesse el otthonából az allergéneket és a baktériumokat minden alkalommal, amikor a VibraRise felmosóval takarít. Bizonyítottan eltávolítható*:

Allergén
Eltávolított százalék
Baktérium
Eltávolított százalék

Por atkák
99.6%
E. Coli
>99,9%

Macska dander
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Fű pollen
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Kutya Danderr
98.6%

*A tesztelés hangfelmosással, intenzív súrolásintenzitással és Deep Mop móddal történt, kemény padlón.
Ultrahangos szőnyegfelismerés
Az ultrahangos hang használatával az S7 rendkívüli pontossággal azonosítja a szőnyegeket. Az, hogy ezután mit csinál, rajtad múlik. Emelje fel a felmosórongyot, és kezdje el a porszívózást3,4, forduljon meg, hogy a kemény padlóra összpontosítson, vagy akár folytassa a felmosást. Amelyik a legjobban működik otthonában.
Továbbfejlesztett lebegő kefepálcák közelebb a jobb tisztításhoz
A szennyeződések keveréséhez a kefének közel kell maradnia a padlóhoz. A több síknyi mozgást lehetővé tevő S7 új lebegő főkefe szorosan követi a talajt, még egyenetlen felületeken is, hogy jobb tisztítást biztosítson.
Vadonatúj, teljesen gumi kefehosszan tartó szennyeződés
Eltűnt a régi, sörtéjű kialakítás, amelyet egy bordázott, teljesen gumi váltott fel. Ez tartósabb. Spirális pengéi jobban izgatnak. És még jobb elkerülni a hajszálakat5.
Kemény vezetés szívása
A Roborock HyperForce™ szívórendszerével felszerelt S7 2500 Pa2 szívót használ, hogy felfogja a finom port a kemény padlón, a hajat a szőnyegekről és mindent, ami a kettő között van.
Tisztítás be, be és be
A nagyobb kevesebb munkát jelent az Ön számára. A 470 ml-es szemetes nap mint nap tárolja a port. Egy 300 ml-es víztartály akár 200 nm-es (2150 négyzetméter)6 mélységtisztításra is képes egy munkamenet alatt. Mindent egy 5200 mAh-s Li-ion akkumulátor táplál, amely egyetlen töltéssel akár 3 órán át7 is felgyulladhat.

470ml - szemetes
5200mAh - teljesítmény
300ml - víztartály

Teljes irányítás egy karnyújtásnyira Precíziós leképezés
A pontos LiDAR-navigáció részletes térképeket készít otthonáról, és akár négy szinten is azonosítja a szobáit.
Roborock automatikusan ürítse ki a dokkolót

Tisztítsa meg gyakran.
Üresen ritkán.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Mop emelés.
Automatikus ürítés.

Kiemeli:

PreciSense™ LiDAR navigáció
Automatikus szobafelismerés
Karcos™ kerekek és kefék
Sensient™ Sensor Array
Mosható E118 besorolású légszűrő
Adaptív útvonal algoritmusok
Automatikus feltöltés
Gyermekzár
Állapotjelző lámpák

* Csak renderelés. A végtermék kialakítása változhat.
1. A gyártó által végzett belső vizsgálatok alapján. A kifejezés arra vonatkozik, hogy az integrált mop modul képes meghajtani, hogy nagy sebességű dugattyús rezgést hozzon létre, akár 3000-szeres / perc, azaz akár 50 Hz-es frekvenciáig, amely egy "szonikus" tartományon belül van (20-20.000Hz).2. A gyártó által az IEC 62885-2:2016 / 5.8 szabványok szerint elvégzett belső vizsgálatok alapján.3. A gyártó által végzett belső tesztek alapján a felmosómodul 5 mm-ig emelhető.4. Alkalmas 4 mm-nél nem nagyobb alacsony halom szőnyegekhez.5. A Roborock elődtermékeihez képest.6. Kemény padlón végzett belső tesztelés alapján, teljes víztartállyal, teljes akkumulátorral és alacsony vízáramlással. A tényleges eredmények a helyiség jellemzőitől függően változhatnak. A tartomány egy becslés, amely azon a feltételezésen alapul, hogy a terület 20%-át bútorok borítják, és nem kell felmosni.7. A gyártó által csendes üzemmódban, kemény padlón, teljes akkumulátorral és moprendszer nélkül végzett belső tesztelés alapján. A tényleges eredmények az otthoni környezettől függően változhatnak.8. A tesztet független harmadik fél végezte az EN 1822-1:2009 szabványok szerint.
Előírások: 

Tartozékok típusai: szemetes, felmosó párna, hengerkefe, oldalkefe, seprő, víztartály
Anyag: ABS,Egyéb
Funkció: Mop



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.