MAY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Váltson intelligens automatikus otthoni takarításra

2 az 1-ben seprő és felmosó funkció
2100 Pa Erőteljes szívás
LDS lézeres navigáció
Tartozékok és fogyóeszközök
MultiMap támogatás
Automatikus újratöltés és folytatás
Intelligens alkalmazás és hangvezérlés
Esésgátló és ütközésgátló érzékelők

2 az 1-ben seprés és felmosás

Seprési és felmosási mód – 2 az 1-ben tartállyal működik
Csak söprés – 550 ml-es nagy pordoboz
Csak felmosás – 2-Az 1-ben tartály

Tartozékok és fogyóeszközök
Könnyen beszerezhető fogyóeszközök és alkatrészek, például középkefék, HEPA-szűrő, nedves és száraz felmosórongy, tisztítókefék közvetlenül a Mi.com webhelyről.
Intelligens térképezés és útvonaltervezés
Az új LDS lézeres navigációs rendszer továbbfejlesztett SLAM algoritmussal működik a valós idejű térképezés, nagyobb sebesség, nagyobb pontosság és hosszabb szkennelési tartomány érdekében. A robot okosan kezeli a bonyolult környezetet, és alaposan átvizsgálja az egész padlót.

8 m – Keresési tartomány
6 × 360°/s – Keresési frekvencia
2016-szor/s – Mintavételi gyakoriság
≤2% – pontossági eltérés

MultiMap támogatás
A Mi Robot Vacuum-Mop P akár 10 különböző térképet tud készíteni és tárolni duplex/többszintes otthonához. Ez az exkluzív memóriatároló funkció megszabadít attól a kellemetlenségtől, hogy minden használatkor újra feltérképezze az összes emeletet, így kiküszöböli a manuális erőfeszítést.
Automatikus újratöltés és folytatás funkció
Az eszköz automatikusan a töltési ponthoz tud menni, és a töréspontról folytathatja a tisztítást, ha félúton lemerül az akkumulátor.

A törésponttól folytatódik
Automatikus újratöltés

Ultimate Power Machine
Az erőteljes, 2100 Pa szívóerővel és a csúcskategóriás kefe nélküli motorral pillanatok alatt alapos tisztítást végezhet a portól és törmeléktől. Ez a 3200 mAh-s akkumulátorral párosulva jelentősen megkönnyíti az életét.
Ütközésgátló, leesésgátló és egyéb nagy pontosságú érzékelőkkel felszerelt
A 12 nagy pontosságú érzékelőkészlet segít a környezet pontos ábrázolásában. Az ütközésgátló és leesésgátló érzékelővel működtetett eszköz pontos navigációt végez, 2 cm magasságig átszeli az akadályokat, elkerüli a lépcsőházból való leesést, és intelligensen érzékeli a környező környezetet.
Intelligens elektronikusan vezérelt víztartály
Elektronikusan vezérelt szivattyúval tervezték, 3 fokozatú vízadagolási móddal és vízeltömődés-gátló mechanizmussal rendelkezik. Válasszon üzemmódot a tisztítás intenzitása és a tisztítani kívánt padló típusa alapján.

Intelligens elektronikusan víztartály
3 fokozatú vízellátás
Elektronikusan vezérelt szivattyú
Intelligens vízadagolás

Intelligens alkalmazás és hangvezérlés
Csatlakozzon a Mi Home alkalmazáshoz, és fedezze fel az olyan lehetőségek sokaságát, mint a távirányító, a valós idejű térképezés, a másodlagos tisztítás, az eszközszintezés, a DND stb. Úgy tervezték, hogy a Google Assistant és az Alexa szolgáltatással is működjön, így ezt a saját eszközével is vezérelheti. hang.
Élek tisztítása
A készülékkel hatékonyan tisztítható a sarkok. A Mi Home alkalmazás „Vákuum a szélek mentén” opcióval gyorsan feltérképezheti otthonát, ami 60%-kal csökkenti a térképezési időt.
Helyszíntisztítás – Egy kiválasztott helyen tisztít
Zóna tisztítás – Válasszon ki egy területet a Mi Home alkalmazásban, és az eszköz megtisztítja a kiválasztott zónát
Ütemezés
Állítsa be a tisztítási időt igénye szerint
A Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P egy modern csoda, hihetetlen funkciókkal, amelyek sokkal könnyebbé teszik mindennapjait, mint korábban. Tele van olyan funkciókkal, mint a 2 az 1-ben seprés és felmosás, amelyek könnyedén elvégzik a napi teendőket, például a seprést, felmosást, seprést és felmosást. LDS lézeres navigációs rendszerrel van felszerelve, amely továbbfejlesztett SLAM algoritmussal működik a valós idejű térképezés, a gyorsabb szkennelés és a hosszabb letapogatás érdekében.Mi Robot Vacuum-Mop P Jellemzők:A robot professzionális felmosópálya-kialakítással rendelkezik, amelyet kifejezetten az indiai számára fejlesztettek ki. otthonok. 12 nagy pontosságú érzékelővel van felszerelve, amelyek segítenek a környezet pontos ábrázolásában. Ütközés- és leejtésgátló érzékelővel is működik, és akár 2 cm magas akadályokon is áthalad. A vákuumrobot nagy teljesítményű adatfeldolgozó képességgel rendelkezik, Cortex-A7 processzorral és Mali 400 GPU-val rendelkezik. Erőteljes 2100 Pa szívással és intelligens, elektronikusan vezérelt víztartállyal ez a robot nagyon megkönnyíti az életét. Csatlakozhat a Mi Home alkalmazáshoz is. számos lehetőség felfedezéséhez, mint például a távirányító, a valós idejű térképezés, az ütemezett takarítás, a helyszíni takarítás stb. Választhat egyesítést, felosztást vagy egy helyiség elnevezését is a takarításhoz. A dinamikus útvonaltervezés segít a különböző módok különböző utak követésében. Az eszköz szükség esetén automatikusan újratölthető és folytatható. Virtuális falakat vagy korlátozott területeket is beállíthat az objektumok körül, hogy elkerülje a korlátozott területek, például szőnyegek vagy mosdók tisztítását. A vákuumrobot erőteljes adatfeldolgozási képességgel rendelkezik, Cortex-A7 processzorral és Mali 400 GPU-val hajtja.
Műszaki adatok:

Név: Mi Robot Vacuum-Mop P
Méretek: Ø 350 X 94,5mm
Akkumulátor kapacitása: 3200 mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Működési idő: 60-130 perc
Súly: 3,6 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.