FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Légy okos, formálj

Beépített - GPS/GLONASS
Stílusos 1,4 hüvelykes színes kijelző
5 ATM - vízálló
120+ óralap/emoji támogatás
Pulzus/alvás monitorozás
Akár 9 napos akkumulátor-élettartam

1000+ testreszabott kombináció Új megjelenés, amikor csak akarja
A Mi Watch Lite nem csak egy okosóra, hanem egyedi egyéniséggel is rendelkezik. Három színválaszték áll rendelkezésre az óraházhoz, öt színválaszték a szíjhoz, több mint 120 tematikus óralap és az óralap funkció testreszabása*, hogy megfeleljen az Ön folyamatosan változó stílusának.
1,4" színes TFT érintőkijelző
Támogatja az automatikus fényerő beállítást. Minden, amit tudnia kell egy képernyőn.
Mind a beltéri, mind a kültéri edzéssel foglalkozik.Saját személyi edző
11 edzésmód5 ATM vízállóság 50 méterig
Függetlenül attól, hogy bent vagy a szabadban tartózkodik, a Mi Watch Lite valós időben nyomon követi mozgását, és támogatja a konkrét edzéscélok meghatározását, hogy javítsa az edzés eredményeit.

Szabadtéri futás
Futópad
Szabadtéri kerékpározás
Nyílt víz
úszás
Szabad stílus
Medence úszás
Krikett*
Trekking
Trail run
Séta
Beltéri kerékpározás

Precíz kettős műholdas helymeghatározó rendszer Fedezze fel végtelenül
A GPS+GLONASS helymeghatározásnak és több intelligens érzékelőnek köszönhetően az óra pontosan nyomon követheti a pályát, a sebességet, a távolságot és az elégetett kalóriákat. A pulzusszám változásait is mérni tudja, így egyértelmű képet ad az edzés állapotáról.

GPS + GLONASS műholdas helymeghatározás
Barométer (magasságmérő)
3 tengelyes gyorsulásmérő/3 tengelyes giroszkóp
Iránytű
PPG érzékelő

Professzionális egészségfelügyelet Kövesse nyomon fizikai állapotát
Pulzusfigyelés
A PPG érzékelővel felszerelt óra a nap 24 órájában pontosan érzékeli a pulzusszámát, és értesíti Önt, ha pulzusa a normál szint fölé megy. Ezenkívül 30 napig mentheti a nyugalmi pulzusszám adatait, hogy segítsen nyomon követni a pulzusszám hosszú távú változásait.
Alvásfigyelés
Elemezze alvásminőségét azáltal, hogy rögzíti a teljes alvási adatokat, például a mély alvást, a könnyű alvást és az alvás időtartamát, hogy segítsen fenntartani a helyes alvási szokásokat.
Lélegző
Végezzen irányított légzőgyakorlatokat 1-5 percig meghatározott ritmusban, hogy bármikor és bárhol enyhítse a stresszt.
Napi egészségügyi adatok egy pillantással
Az óra rögzíti napi pulzusszámát, edzését és alvási adatait, így gondoskodik arról, hogy Ön megfelelően tájékozott legyen egészségi állapotáról.
Akár 9 napos akkumulátor-élettartam Megmenti a napi töltés fáradalmait
100%-os töltés 2 óra alatt

9 nap – tipikus használat*
10 óra – Folyamatos GPS sportmód

További praktikus funkciók a csuklóján

Napi nyilvántartás az elégetett kalóriákról, a lépések számáról és az időkről, amikor felállt.
Azonnal megtekintheti a hívásokat, SMS-eket és az alkalmazásértesítéseket
Vezérelje a zenét, miközben a telefont a zsebében tartja
Idle figyelmeztetések, amelyek emlékeztetik Önt, hogy maradjon aktív


Telefon keresése
Időjárás jelentés
Riasztás
Stop óra
Zseblámpa
Időzítő

Három óratok és öt szíj divatos Morandi színekben, kombinálhatod tetszés szerint

Rózsaszín
Elefántcsont
Fekete
sötétkék
Olajbogyó

*Az 50 méteres vízállóság a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Óraminőség-felügyeleti és -vizsgáló központ tesztelte. Vízállósági jelentés számai: Mi Watch Lite: QT2009041. A vízállóság besorolása 5 ATM (ami 50 m-es víz alatti mélységnek felel meg), ami lehetővé teszi a készülék viselését zuhanyozás és úszás közben, de szaunában vagy búvárkodáskor nem.*Az alkalmazás felhasználói felülete változhat. Kérjük, tekintse meg a Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite aktuális letöltött verzióját a pontos ábrázoláshoz.*Az eszköz jelenleg csak a hosszú éjszakai alvás figyelését támogatja, a nappali alvás rövid szunyókálásának figyelését nem. A hosszú éjszakai alvás olyan alvást jelent, amely az éjszakai időszakban elalvást követően két óránál tovább tart. A normál éjszakai időszak 21:00-tól másnap 9:00-ig tart. A következő feltételek egyikének megfelelő hosszú éjszakai alvás figyelhető: 1) Az alvás időtartama teljes egészében az éjszakai időszakon belül van; 2) Az alvás 21:00-nál korábban kezdődik, vagy 9:00-nál később fejeződik be, de az alvás időtartamának több mint 50%-a az éjszakai időszakban történt.*A krikett mód az OTA frissítésekkel frissíthető.*Személyre szabott óralap-funkciók: Egyes az óralapok támogatják a személyre szabott kijelzőtartalmat, így kiválaszthatja, hogy kedvenc vagy leggyakrabban használt funkcióit az Ön igényei szerint jelenítse meg az órán.*A fekete, elefántcsont és sötétkék óratokokhoz a megfelelő színű szíj tartozik. Az Olive és Pink pántokat külön kell megvásárolni.*Az oldalon található összes adat a töltéssel és az akkumulátor élettartamával kapcsolatban a Zhou Hai laboratóriumoktól származik. A tényleges eredmények a szoftververziótól, a környezettől és az óra kiadásától függően változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.*A tipikus elemhasználat mérése a következőképpen történt: Az óra az alapértelmezett gyári beállításokra lett állítva. Engedélyezték az alvásfigyelést, a 30 perces intervallumú pulzusfigyelést és a non-stop lépésszámlálást. A Bluetooth naponta 100 értesítést kapott és megjelenített, naponta két riasztást állítottak be, a lezárt kijelző 50-szer kapcsolódott be



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.