FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Streamelj 4K-ban, bárhol

Hordozható 4K streaming média
Dolby Atmos™ és Dolby Vision® támogatott
Az Android TV™ 11
Beépített Google Asszisztens*

Az intelligens kapcsolódás új korszaka
Az intelligens Android TV™ rendszerrel a Xiaomi TV Stick 4K új multimédiás élményt kínál bárhol és bármikor. Kompakt és hordozható, intelligensebb életet kölcsönöz a kijelzőknek*.
Tapasztalja meg az Android TV™ 11* csodáját
A Xiaomi TV Stick 4K Android TV™ 11-gyel van felszerelve, amely egyszerű, mégis magával ragadó élményt nyújt. Fedezzen fel több mint 400 000 filmet és műsort kedvenc alkalmazásaiból. Szerezzen be több mint 7000 alkalmazást a Google Playről*. Játssz zenét és játékokat, küldj át bármilyen eszközről, és még sok más*.
A végső megtekintési élmény
A 4K* rendkívül nagy felbontású kimenet a Dolby Vision® technológiával kombinálva egy újabb szintre emeli a videó minőségét. Vegyen részt egy élénk és magával ragadó vizuális élményben.
Térhatású hang* a kiváló hangélményért
Legyen szó zenéről, játékokról, filmekről vagy tévédrámákról, a Dolby Atmos® és a DTS HD technológia minden eddiginél gazdagabb és valósághűbb hangzást biztosít.
Tegye okosabbá tévéjét a Google Asszisztenssel*
A Google Assistant* segítségével rengeteg szórakozási lehetőséghez férhet gyorsan hozzá, információkat kereshet és vezérelheti okosotthoni eszközeit. A beszédfelismerés kényelmét a nem okostévék számára is biztosítja.
Kicsi, de erős
A Xiaomi TV Stick 4K kompakt kialakítása négymagos processzorral rendelkezik, amely erőteljes teljesítményt nyújt. Akár nagy felbontású filmet néz, akár jó minőségű zenét hallgat, akár játékokat játszik, a sebesség és a stabilitás az, amire számíthat.

Négymagos processzor
Nagy teljesítményű GPU
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Helyezze a kis képernyőjét a nagy képernyőre
A beépített Chromecast* segítségével streamelheti kedvenc szórakoztatását telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról a tévére.
A csatlakozás egyszerűbb módjai

HDMI
Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth®

360°-os bluetooth távirányító
A könnyen használható gombelrendezés, valamint a Bluetooth és a hangvezérlés támogatása azt jelenti, hogy bármilyen szögből élvezheti a 360°-os vezérlést. Minden a kényelemről, a kényelemről és a dolgok tetszőleges irányításáról szól.
Könnyű és hordozható kialakítás
Használja ott, ahol szüksége van rá: a Xiaomi TV Stick 4K könnyű és kompakt formájának köszönhetően könnyen használható és hordozható. Nézze meg kedvenc videótartalmát bármikor és bárhol, akár otthon, akár távol van.
Mindössze 3 lépésben használatra kész

Csatlakoztassa a Xiaomi TV Stick 4K-t a TV-hez
Csatlakozzon Wi-Fi-hez
Kezdje el nézni

Műszaki adatok:

Méretek

Hosszúság - 106,8 mm
Szélesség - 29,4 mm
Vastagság - 15,4 mm
Súly - 42,8 g
Fekete szín


Műszaki adatok

Kimeneti felbontás - 4k
CPU – Négymagos Cortex-A35
GPU – Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Tárhely - 8 GB
Operációs rendszer – Android TV™ 11
Tartalom – Netflix, Amazon Prime Video és Youtube előre telepítve


Vezeték nélküli kapcsolat

Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth 5.0


Dekóder

Videodekóder – AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Videóformátum – MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Audiodekóder – DTS HD, Dolby Atmos
Hangformátum – MP3, AAC, RM, FLAC
Képdekódoló – JPG, BMP, GIF, PNG


Portok

HDMI x 1
Micro USB x 1



Megjegyzések
*A Google Asszisztens elérhetősége piaconként eltérő. További információért keresse fel a Google Asszisztens hivatalos webhelyét.*A megjelenítőeszköznek támogatnia kell a HDMI-porton keresztüli bevitelt.*A Google, a Google Play, az Android TV, a Chromecast beépített és más védjegyek a Google LLC védjegyei.*A platformok és a tartalom eltérő lehet. országától vagy régiójától függően. További részletekért tekintse meg az Ön tartózkodási helyén elérhető szolgáltatásokat.*4K felbontást vagy Dolby Vision®-t támogató tévé- és videótartalom szükséges.*Dolby Atmos™ vagy DTS dekódolást támogató TV- és videótartalom szükséges.*2 GB + 8 GB tárhely : A ténylegesen rendelkezésre álló kapacitás számos tényező miatt változhat vagy csökkenhet. Mivel az operációs rendszer a memória (RAM) egy részét elfoglalja, a ténylegesen rendelkezésre álló hely kevesebb, mint a megjelölt memóriakapacitás. Az operációs rendszer telepítése és a flash memória (ROM) egy részét elfoglaló előre telepített programok miatt a ténylegesen rendelkezésre álló tárhely kisebb, mint a flash tárhely megjelölt kapacitása.*Chromecast beépített™-kompatibilis alkalmazások szükségesek.*Használat A Bluetooth 5.0 használatához olyan végeszközökre van szükség, amelyek szintén támogatják a megfelelő funkciókat.*A termékoldalon található termékképek és -tartalom csak illusztrációs célokat szolgál. A tényleges effektusok (beleértve, de nem kizárólagosan a megjelenést, a színt, a méreteket) és a kijelzőn megjelenő tartalmat (ideértve, de nem kizárólagosan a háttérképeket, háttereket, képeket, felhasználói felület kialakítását) változhatnak. Kérjük, nézze meg az aktuális terméket.*A termékoldalon a jellemző értékadatok láthatók. Minden adat a Xiaomi Laboratories-tól származik, a tervezési és technológiai paramétereket, valamint az adatokat a gyártók szolgáltatták. A tesztelési adatok kissé eltérhetnek a különböző tesztverziók és tesztelési környezetek között, és előfordulhat, hogy nem tükrözik a tényleges terméket.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.