WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Rendkívül tiszta 2K felbontás, amely az ajtót és az otthont őrzi
Valós idejű megfigyelés / Kilépési mozgásértesítés / Extra hosszú, 4,8 hónapos akkumulátor-élettartam / Ultraszéles látószög

Rendkívül tiszta 2K felbontás
AI emberi felismerés
5200 mAh akkumulátor
Ingyenes felhőtárhely*
Elektronikus csengő a csomagban
Kétirányú hang

Aggódik a hiányzó barátok látogatása miatt? Aggódik a bűnözői tevékenység miatt? Aggódik a kiszállított csomagok vagy elvitelek elvesztése miatt?
24 órás intelligens mozgásérzékelés Automatikus videofelvétel a mozgásokról és értesítés a telefonra
Az emberi test érzékelővel és mesterséges intelligencia emberi alakfelismerő technológiával felszerelt Xiaomi Smart Doorbell 3 figyeli az ajtónyílás abnormális mozgásait, és értesítéseket küld okostelefonjára, amint észlelik.
Valós idejű monitorozás Egy ajtócsengő, amely egyben monitor is
Az alacsony energiafogyasztás és a gyors ébresztési technológiák több energiát takarítanak meg készenléti üzemmódban. Támogatja a távoli ajtócsengő-ébresztést és az ajtónyílás távoli megtekintését okostelefonon keresztül, bármikor és bárhol.
Kétirányú audiokommunikáció, intelligens hangváltó Nyugalom még akkor is, ha egyedül van otthon
Ha valaki megnyomja a csengőt, megtekintheti őt az ajtóban, és okostelefonján keresztül kommunikálhat vele. Támogatja a hangváltót az Ön adatainak védelme érdekében.

Eredeti hang
Bohóc hangja
Öregember hangja

Személyre szabott beállítások támogatása testreszabott automatikus válaszokkal
Rögzítsen egy szórakoztató üdvözlő üzenetet, és azt automatikusan lejátssza, miután a látogató megnyomja a csengőt
Tekintse meg többet az átlós, 180°-os ultraszéles nézetben*
Az új generációs ultraszéles látószögű objektív 107°-ra növeli a függőleges szöget, így biztosítva az ajtó előtti teljes terület tiszta, panorámás megfigyelését.
Rendkívül tiszta látás 2K felbontással Tekintse meg részletesebben az ajtónyílást
A képminőséget tovább javították 2K felbontással a jobb minőségű képrögzítés érdekében, amely nemcsak jó megtekintési eredményeket biztosít, hanem tisztább és részletesebb rögzítést is biztosít a küszöbön végzett tevékenységekről.
Tiszta videó még sötétben is
A 4 beépített, 940 nm-es, nagy teljesítményű infravörös lámpa* gondoskodik arról, hogy a képek még gyenge megvilágítás mellett is tiszta legyen.
Bővített akkumulátor-élettartam Csak évente háromszor kell tölteni*
A beépített 5200 mAh-s, nagy kapacitású lítium akkumulátor tovább javítja az akkumulátor élettartamát, így nincs szükség gyakori töltésre és akkumulátorcserére. Az USB Type-C töltőport gyorsabb és egyszerűbb töltést tesz lehetővé*.

5200 mAh

Ingyenes, gördülő 72 órás felhőtárolás a mozgás által kiváltott videoklipekhez
Nézze meg az elmúlt 3 napban rögzített videókat ingyenesen memóriakártya vásárlása vagy felhőszolgáltatásra való előfizetés nélkül, és ellenőrizze a mozgásra figyelmeztető felvételeket bármikor és bárhol.

72 órás felhőtárhely

Nagy hangerejű vezeték nélküli csengőhangok akkor is, ha nincs kapcsolat az internettel
A 4 választható hangerő-beállításnak köszönhetően a standard, nagy hangerős beltéri csengőhang tisztán hallható zajos környezetben. A „Ne zavarjanak” mód elnémítja a csengőhangot, ha nem akarja, hogy zavarjanak.

79 dB Maximális hangerő

Többszörös lopás megelőzése
Kényszereltávolító riasztó + erős 3M ragasztó + csavarrögzítés + egy az egyhez fiók párosítás*. Ha az ajtócsengő azt észleli, hogy eltávolítják, riasztást indít, videót rögzít, és értesítést küld a telefonjára.

Kényszereltávolítás riasztás
Erőteljes 3M ragasztó
Egy az egyhez fiók párosítás

Könnyen kezelhető

Olvassa be az ajtócsengő hátulján található QR-kódot a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással
Kövesse az utasításokat a párosítás befejezéséhez

Telepítés

Használja a rögzítőalap hátoldalán lévő kétoldalas ragasztót, hogy rögzítse a rögzítőlapot az ajtóhoz
Pattintsa rá az ajtócsengőt a rögzítő alapra

Eltávolítás

Helyezze be az eltávolító csapot az eltávolító nyílásba, és csúsztassa felfelé az ajtócsengőt az eltávolításhoz
A töltéshez használja a mellékelt Type-C tápkábelt

*Ez a termék nem vízálló, és nem szabad kültéri környezetben használni.*Ingyenes felhőtárolás: A 3 napos gördülő felhőalapú tárolás azt jelenti, hogy a kamera folyamatosan rögzíti a videókat. Minden videó 3 napig tárolódik a felhőben, majd ezt követően törlődik.*940 nm-es nagy teljesítményű infravörös fények: A 940 nm-es infravörös fény láthatatlan.*Csak évente 3 alkalommal kell tölteni: Az akkumulátor élettartama és az akkumulátor adatai a MadV laboratóriumából származnak. Az akkumulátor normál kapacitása 5200 mAh. Laboratóriumi körülmények között az ajtócsengő 4,8 hónapig volt használható normál üzemmódban, normál hőmérsékleten (25°C) és nyomáson, minden nap 20 db 10 másodperces videó készült egyéb műveletek nélkül. Az akkumulátor élettartama és kapacitása kissé eltérhet az egyedi termékkülönbségek, a szolgáltatási környezet és egyéb tényezők miatt.*A térfogati adatok 50 cm-es távolságból, laboratóriumi környezetben mérve. A tényleges használat során elért eredmények kissé eltérhetnek az egyedi termékkülönbségek és a környezeti tényezők miatt.*Az ajtócsengő és a felhasználói fiók egy az egyben párosítva van a Cloud szerveren. Még ha a csengőt erőszakkal eltávolítják és ellopják, senki sem párosíthatja vagy használhatja a csengőjét.*Rögzítse a csengőt az ajtóra a rögzítő hátlapon lévő 3M ragasztóval vagy csavarokkal. Kérjük, olvassa el a kézikönyvet az adott módszerhez.
Műszaki adatok:

Termékmodell: MJML06-FJ
Külső méretek:



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.