FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Kettős penge a természetes szellőért

Kettős penge – Vedd körül magad természetes szellővel
DC motor - Csökkenti az energiafogyasztást
Hangvezérlés – Kapcsolja be egyetlen paranccsal
140°-os szellőzés - Az egész helyiséget lehűti
14 m* hatótáv - Nagy hatótávolságú szellőzés
100 fokozat - Finom szélsebesség beállítás
Asztal és padló – Helyezze bárhová, ahol csak akarja
Egész éjszaka néma – a zaj akár 30,2 dB(A)*

Dupla természetes szellő, körös-körül hűsítő

Kettős penge
Természetes szellőt szimuláló algoritmus
DC inverter

7+5 szárny alakú pengeA lágyabb szellő titka
A ventilátorlapátok két rétege egyszerre forog, növelve a légáramlást az erősebb hűtés érdekében. Szélesebb kinyúlásával a kettős penge lágyabb háromdimenziós szellőt is biztosít.
Pontos sebességbeállítások* 24 órás előre beállított különböző igényekhez
Váltson természetes szellő vagy közvetlen fújás között. Állítsa be a ventilátor sebességét 1 és 100 közötti értékre a Mi Home alkalmazásban, hogy elérje a kívánt légáramlást.*
Egyenáramú motor Csak 1 kWh egy egész nyáron*
A ventilátor egyenáramú rézhuzalos motort használ, amely nagyobb működési hatásfokkal és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint az alumíniumhuzalos motoré. Állandó sebességet biztosít a stabilabb szellőzés és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. Szárny alakú pengéi 20 m³/perc* maximális légáramlást produkálnak.

1 kWh egy egész nyáron kibír 1-es sebességi fokozaton*
10 kWh tovább bírja, mint egy teljes nyár 4-es sebességi fokozaton*
10 kWh tovább bírja, mint egy teljes nyár 4-es sebességi fokozaton*

Működtesse úgy, ahogy tetszik Támogatja a hangvezérlést
Váltson természetes szellő vagy közvetlen fújás között. Állítsa be a ventilátor sebességét 1 és 100 közötti értékre a Mi Home alkalmazásban, hogy elérje a kívánt légáramlást.*
Sokoldalú felhasználás Bármilyen helyiségbe tökéletes
Nyomja meg az egyetlen gombot az állvány magasságának egyszerű beállításához. Helyezze az asztal tetejére vagy a padlóra.
Ultraszéles szögű, 140°-os szellőzés* Növeli a légáramlást
Állítható, széles szögű szellőztetés maximum 14 m-es hatótávolsággal, hogy az egész család számára lehűtse a helyiséget.

140°-os vízszintes elforgatás*
39° fel-le dőlés*

A szoba hűvös és csendes tartása
Sima működésű, kefe nélküli egyenáramú motorjával és kettős ventilátorlapátjaival a ventilátort úgy optimalizálták, hogy kivételesen csendes és zavartalan élményt nyújtson.

30,2 dB(A)* – Minimális működési zaj
55,8 dB(A)* – A légáramlás maximális zajszintje

Minden részletet szigorúan teszteltek
A ventilátort szigorú tesztelésnek vetették alá a megbízhatóság biztosítása érdekében. A rajongó elviselte:

5000 - vízszintes fejforgatások
1000 - fel és le dőlésszög beállítása
10 000 - bekapcsológomb használat
10 000 - funkciógomb használat

Könnyű 4 lépéses összeszerelés

Nyomja meg az egyik gombot a hosszabbítócső gyors hozzáadásához vagy eltávolításához
Könnyen távolítsa el a mosható huzatot a tisztításhoz
Forgáscsillapító a finomabb beállításért
Használja a gyermekzár funkciót, hogy megakadályozza, hogy a gyerekek módosítsák a beállításokat

*14 m maximális szellőzési tartomány: A Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok. Természetes szellő üzemmódban a 4. szinten, 14 méteres távolságban a szél sebessége 0,38 m/s volt. Jelentésszám: XYYF-20-0416-2.*30,2 dB(A) minimális működési zaj: Az adatokat a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatta. A generált zajszint természetes szellő üzemmódot használt az 1. szinten, a fej forgása nélkül, ami 30,2 dB(A) volt. Jelentésszám: WS1-20-069.*100 szintű sebességbeállítások: A Mi Home alkalmazáson keresztül vezérelhető. Csak a közvetlen fúvás mód támogatott. A ventilátoron lévőnek megfelelő sebességszintek: A ventilátor 1-es szintje megegyezik az alkalmazás 1-es sebességével. A ventilátor 2-es szintje megegyezik az alkalmazás 35-ös sebességével. A ventilátor 3-as szintje megfelel az alkalmazás 70-es sebességének. A ventilátor 4-es szintje az alkalmazás 100-as sebességének felel meg.*24 órás előre beállított: Nyissa meg a Mi Home alkalmazás ventilátor-bővítményét, majd válassza a Továbbiak > Beállítások> Előre beállított be-/kikapcsolás lehetőséget, hogy beállítsa akár 7×24 órára. *Váltás a légáramlási módok és a sebességszintek között: Lépjen a Mi Home alkalmazás ventilátor-bővítményéhez > Továbbiak > Beállítások > Intelligens jelenet, hogy váltson a "természetes szellő" és a "közvetlen fújás" között, és tetszés szerint állítsa be a sebességet.*1 kWh időtartamú egész nyár: Közvetlen fúvás üzemmódban az 1. szintű teljesítmény 1,4 W. Ezeket az adatokat a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatja. Napi 8 üzemóra alapján számolva a fogyasztás egy egész nyáron direkt fúvás üzemmódban 1. szinten fejforgatás nélkül: 1,4 W×8 óra÷1000×90 nap=1,008 kWh. Jelentésszám: WS1-20-041.*Maximális légáramlás 20 m³/perc: Az adatokat a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatta. Közvetlen fúvás üzemmódban a légáramlás a 4. szinten 20 m³/perc. Jelentésszám: WS1-20-029.*10 kWh, egy egész nyáron a 4. szinten: Közvetlen fújás üzemmódban a 4. szinten a teljesítmény 13,8 W. Ezeket az adatokat a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatja. Napi 8 üzemóra alapján számolva a fogyasztás egy egész nyáron direkt fúvás üzemmódban a 4. szinten fejforgatás nélkül: 13,8 W × 8 óra ÷ 1000 ×



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.