FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Kompakt és könnyű gyorsszárító
9,5 cm-es ultrarövid ház / 20 m/s szuper nagy légáramlás / 50 millió negatív ion / 57°C intelligens hőmérsékletszabályozás
Kényelmes kézben tartani, könnyű és kényelmes utazáshoz
Az innovatív szerkezet ultrarövid burkolattal rendelkezik, amely nem hosszabb, mint egy rúzs, amely kényelmes fogást tesz lehetővé. Könnyen vigye magával utazás közben a nagyobb biztonság érdekében.

Rúzs hossza*
Könnyű test

Turbóventilátorlapátok az erős és stabil légáramlás érdekében
A repülőgép-turbinás hajtóművek működési elvéből kiindulva az ívelt lapátokkal és levegőkimenettel rendelkező egyedi kialakítás csökkenti a szélenergia veszteségét és hatékonyan javítja a levegő sebességét. A nagy teljesítményű motor erős légáramot hoz létre, amely gyorsan elpárologtatja a nedvességet anélkül, hogy magas hőmérsékletre lenne szükség.

20 m/s m/s – Nagy légáramlás*
7 penge penge – szárny alakú pengék

Kényelmes hőmérséklet a haj védelméért
A hőmérsékletet másodpercenként 60-szor érzékeli, és az eredményt közvetlenül a mikroprocesszorhoz küldi, hogy valós időben állítsa be a levegő hőmérsékletét, és gondoskodjon arról, hogy a hőmérséklet stabil maradjon 57 ℃-on. A tudományos hőmérséklet-szabályozás megakadályozza a haj károsodását, és segít megőrizni a haj egészséges fényét.
Tanuljon a L'Oréal Arts Ambassadortól a hajszárítás helyes módjáról
Jason elmondta: "Ha szárítás közben lefelé mozgatja a hajszárítót, a haj simább lesz, és kevesebb hajkárosodást okoz. Tartson legalább 10 cm távolságot a levegőkimenet és a haj között. Nyáron az ajánlott hőmérséklet 57 ℃, ami jobban védi a hajat."
JASON CUI, a L'Oréal Arts nagykövete, a Hermès, LV és Dior Fashion Show korábbi vezető stylistja Kínában és a Harper's Bazaar hivatalos stylistja.
Gyorsan szárad, anélkül, hogy károsítaná a haját, és felfrissült érzéssel indulhat munkába
Nem minden hajszárító képes elérni a 6,1 g/perc* szárítási sebességet. Az erős légáramlás lehetővé teszi a nedvesség gyors elpárologtatását, csökkentve a hajszárítással töltött időt, akár kora reggel, akár lefekvés előtt.

Kora reggel – Csökkenti a hajszárítással töltött időt, és frissítő reggelt biztosít
Lefekvés előtt – Gyorsan megszárad és védi a haját a jó éjszakai alvás érdekében

Simább és fényesebb haj
A beépített iongenerátor akár 50 millió negatív iont is képes felszabadítani erős légáramában, ami csökkenti a statikus elektromosságot, megakadályozza a göndörödést, ellaposítja a haj kutikuláját és fényes fényt ad a hajnak. Gyors és gyengéd szárítást is biztosít a haj egészségének javítása érdekében.

50 millió negatív ion*
Kisimítja a haj kutikuláját
Semlegesíti a statikus elektromosságot

Jobban irányíthatja a hajszárítást. Mentse el a hőmérsékleti beállításokat a nagyobb kényelem érdekében
Lehetővé teszi, hogy szabadon váltson a hideg és meleg levegő között, és jobban szabályozza a levegő sebességét. Egyszerűen nyomja meg és nyomja meg a kezdéshez, és válasszon három hőmérsékleti beállítás közül a sima és kényelmes légáramlás érdekében. A használt hőmérséklet automatikusan mentésre kerül, és a következő használatkor engedélyezve lesz.
A markolat kényelmes tapintást biztosít
Az UV-bevonat ellenáll a szennyeződéseknek és puha tapintású, így kényelmes fogást biztosít.
Csökkentett zaj a haj szárítása közben
A légáramlás ellenállása az átvitel során csökken a zaj hatékony szabályozása érdekében. A lágyabb hangzás és az erősebb légáramlás révén Ön és családja kellemesebb hajszárítási élményben lehet része.
Többféle túlmelegedés elleni védelem a fokozott biztonság érdekében
Az NTC valós időben érzékeli a kilépő levegő hőmérsékletét. A kiválasztott nagy pontosságú elemek automatikusan aktiválják a túlmelegedés elleni védelmet, és túlmelegedés esetén lekapcsolják az áramellátást. Szélsőséges esetekben a biztosítékvédelem működésbe lép a biztonság érdekében.

NTC hőmérséklet érzékelés
Túlmelegedés elleni védelem
Biztosíték védelem

Kifinomult részletek, ötletes dizájn

360°-os, kétrétegű égésgátló fúvóka – Biztonságos és gyors formázás
Akasztókampó – Könnyen tárolható
Ergonomikus fogantyú - Kényelmes markolat
Megerősített tápkábel - Hőszigetelő és magas hőmérsékletnek ellenáll

*Rúzs hossza: A tok hossza egy rúzs rúzsának felel meg (Dior Lip Tattoo). *20 m/s nagy légáramlás: a maximális légsebesség erős, hideg levegő üzemmódban névleges feszültségen mérve, 10 cm távolsággal a mintatermék levegőkimenete és a vizsgálóberendezés levegőbemenete között. *57 ℃ intelligens hőmérséklet-szabályozás: A hőmérsékletkülönbség ±8 ℃ volt, amikor a mintaterméket különböző környezeti hőmérsékleteken és különböző levegősebességeken tesztelték egy szabványos 53 pontos hőmérséklet-ellenőrző eszközzel, 15 ℃/20 ℃-ra beállított vizsgáló környezeti hőmérséklet mellett. /25 ℃/30 ℃, a levegő sebessége erős/lágyra van állítva 57 ℃ állandó hőmérséklet alatt, és a hőmérséklet-érzékelő 10 cm-re van a levegőkimenettől. *6,1 g/perc száradási sebesség: Az értéket 24,3 ℃ hőmérsékleten és 52%-os relatív páratartalom mellett mértük, a terméket nagy légáramlási és forró levegős üzemmódra állítottuk, és a tesztruhát a levegőtől 10 cm-re helyeztük el. a mintatermék kimenete



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.