FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Dinamikus hangminőség, amely mindenhol megtalálható Víz- és porálló / Hosszú akkumulátor-élettartam / Bluetooth 5.0 / Dual Audio
Kompakt, hordozható és könnyű
A Mi hordozható Bluetooth hangszóró elég kicsi ahhoz, hogy táskában vigye vagy a tenyerében tartsa. Mindegyik hangszóró súlya csak annyi, mint egy Mi 9 Pro mobiltelefoné, így bárhová magával viheti zenéit anélkül, hogy elnehezülne.
A kifinomult dizájn a dinamikus hangzáson kívül mindent elrejt
A beltér kompakt, de erőteljes kialakítása kettős meghajtókat tartalmaz ritkaföldfém mágnesekkel, kanadai hosszúszálas membránnal és passzív radiátorral, amely lehetővé teszi, hogy a hangszóró káprázatos hangminőséggel reprodukálja a zenét a maximális izgalom és élvezet érdekében.

Kettős meghajtó ritkaföldfém mágnesekkel – Az erős mágnesek nagy érzékenységet és valósághű részleteket biztosítanak.
Kanadai hosszúszálas membrán – A megfelelő csillapítás elnyomja a kúp felszakadását a tiszta és természetes hangzás érdekében.
Passzív sugárzó – Fokozza a mély basszust és az alacsony frekvenciájú reprodukciót a jobb hangtextúra érdekében.

IP67 besorolás* a nyugalomért
A Mi hordozható Bluetooth hangszóró 5-ös por- és vízállósági fokozattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a belső alkatrészek védve vannak az izzadságtól, az esőtől és a portól, így biztonságban érezheti magát, bárhová magával viheti.
10 órás akkumulátor a hosszan tartó élvezetért
Élvezze a zenét akár 10 órányi* teljes feltöltéssel a nagy, 2000 mAh-s akkumulátorral. Az USB-C töltőport támogatja a dugó felfelé vagy lefelé történő tájolását a gyorsabb és egyszerűbb töltés érdekében. A nagyobb teljesítmény és a hosszabb akkumulátor-üzemidő azt jelenti, hogy zenéje tovább tart, ha kimegy.
Bluetooth 5.0 a gyors, stabil kapcsolatokért
Élvezze a vezeték nélküli szabadságot az integrált Bluetooth 5.0 chippel, amely kompatibilitást biztosít számos eszközzel, stabil jelet, gyors átviteli sebességet és hatékony interferencia-csökkentést.
Kettős hang* a sztereó hangzáshoz
A Mi hordozható Bluetooth hangszóró támogatja a valódi vezeték nélküli sztereó kapcsolatot. Ez lehetővé teszi, hogy két hangszórót egy vezeték nélküli sztereó konfigurációba kombináljon úgy, hogy a két hangszóró jobb és bal hangcsatornaként szolgál a lenyűgözőbb hallgatási élmény érdekében.
Tisztább hang a jobb beszélgetésekért
Fogadja és bontsa le a hívásokat egyetlen érintéssel, és élvezze a tiszta, természetes hangot a hívások során a nagy érzékenységű és jel-zaj aránnyal rendelkező beépített mikrofonnak, valamint az integrált visszhangszűrőnek köszönhetően.
* Por- és vízállóságot vizsgáló intézmény: Shenzhen Metrológiai és Minőségellenőrzési Akadémia; Tesztjelentés: WTI96003463. *A hangszóró akkumulátor-élettartamának tesztkörülményei: a hangszóró akár 10 órán keresztül is képes zenét lejátszani Single módban 60%-os hangerőn teljes feltöltéssel. Az adatok a környezeti és használati körülményektől függően változhatnak. Vizsgáló intézmény: MORLAB Laboratory. Bejelentési szám: SZ19110107A01. *A kettős audio csatlakozáshoz mindkét csatlakoztatott eszköznek rendelkeznie kell ezzel a képességgel. A Mi hordozható Bluetooth hangszóró egyetlen hangszóróként kerül értékesítésre; kettő megvásárolható a kettős audiocsatlakozási funkció használatához. A legjobb vezeték nélküli sztereó élmény érdekében javasoljuk, hogy a két csatlakoztatott hangszórót 0,5–1,2 méter távolságra helyezze el egymástól. * Töltés előtt győződjön meg arról, hogy a töltőcsatlakozó mentes a folyadéktól és az idegen tárgyaktól. Annak elkerülése érdekében, hogy víz kerüljön a töltőportba, a hangszóró használata közben szorosan zárja le a töltőport gumifedelét. *Ha a hangszóró nedves lesz, a lehető leggyorsabban szárítsa meg, hogy működjön és jó állapotban maradjon.
Műszaki adatok:

Termék típusszáma: XMYX04WM
A termék méretei: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profilok: HFP/A2DP/AVRCP
Akkumulátor kapacitása: 2000 mAh
Por- és vízállóság: IP55
Bemeneti paraméterek: 5V 1A
Egyéb funkciók: Kettős audiocsatlakozás
A termék nettó tömege: 185 g
Bluetooth-verzió: Bluetooth 5.0
Kommunikációs hatótáv: 10 m (nyílt, akadálymentes tér)
Folyamatos lejátszási idő: 10 óra (60%-os hangerő)
Töltőport: USB-C
Bevezetett szabványok: Q/WMSX 010-2018



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.