FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Távirányító okostelefonról - 2200 W - 46 m2-ig használható - Állandó hőmérséklet 16-28ºC között - Beépített kijelző - IPX4 vízálló
A szobák gyors fűtése 2200W-tal
Pontosabban, a Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S egy intelligens elektromos fűtőelem alumíniumfóliával és 72 fűthető elemmel. Ez tökéletessé teszi akár 46 m2-es helyiségek fűtésére. Magas, akár 2200 W-os hőleadó teljesítményének köszönhetően pedig ezt gyorsan megteszi.
Csendes működés és természetes légfűtés
További előnye ennek a radiátornak, hogy nincs benne ventilátor, így természetes módon melegíti fel a levegőt, anélkül, hogy kiszárítaná és nem mozgatják meg az allergiás tüneteket súlyosbító részecskéket, csendesebb működést végezve. Ehelyett a Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S egy hálózatba kötött, méhsejtszerű vezetőrendszert használ, amely a levegő áramlását a felszínre vezeti.
Állandó hőmérséklet 16-28°C között
Válassza ki a kívánt hőmérsékletet 16 és 28 fok között, és pihenjen, a Mi Smart Space Heater 1S elvégzi a többit. A beépített kettős hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően a Xiaomi 1S melegítő állandó hőmérsékletet tart fenn, ha eléri az előre beállított értéket.
Távirányító okostelefonról
És itt az okos rész! Csatlakoztassa a Mi Smart Space Heater 1S radiátort Wi-Fi-n és a Mi Home alkalmazáson keresztül, és bárhonnan irányítsa okostelefonjáról. Kapcsolja be, amikor elhagyja a munkát, hogy hazaérve már meleg legyen a szobában; állítsa fel vagy le a hőmérsékletet anélkül, hogy elmozdulna a kanapéról vagy az ágyról stb.
Érintőképernyős vezérlés
Bár ha nem akarod használni a telefont, akkor sem lesz rá szükséged. A Xiaomi Mi Smart Space Heater egy nagy képernyővel is rendelkezik, három fényerőszinttel és érintéssel vezérelhető, így onnan állíthatja be a hőmérsékletet és a bekapcsolást.
A Xiaomira jellemző aprólékos dizájn
A Mi Smart Space Heater S-t a részletekre való odafigyelés különbözteti meg ebben az árkategóriában a többi fűtőtesttől. Kezdetben az összes él és sarok le van kerekítve, hogy elkerüljük az ütésekből származó sérüléseket; és a lábai csúszásmentesek. Ezenkívül könnyű, 6 kg-os súlyának és oldalsó markolatainak köszönhetően nagyon könnyen szállítható és tárolható. És természetesen az IPX4 tanúsítvánnyal rendelkező vízszigetelésének köszönhetően teljesen használható lesz a fürdőszobában.
*Ez a Xiaomi eszköz szinkronizálódik az európai szerverrel
Műszaki adatok:

Általános paraméterek

Márka: Xiaomi
Termék: Smart Heater
Név: Mi Smart Space Heater
Típus: 1S (DNQZNB05ZM)


technikai paraméterek

Típus: Lapcímer
Hőforrás: elektromos
Fűtési teljesítmény: 2200 W
Túlmelegedés elleni védelem: Igen


Tervezés

Fogantyúk: Igen
Digitális kijelző: Igen
Szín: alumínium/fehér
Fektetési lehetőségek: Padló


Méretek és súly

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 459 x 684 x ​​90 mm
Szélesség támasztékkal: 203 mm
Súly: 6 kg




Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.