FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


G-alakú érzékelő: Akár 50 g súlyváltozást is képes érzékelni
Nagy pontosságú BIA chip: Könnyen méri a testzsír százalékot
13 testösszetétel mérőszám: Értse meg fizikai állapotát
Egyensúlyteszt: Álljon egy lábon csukott szemmel

Ön egészséges súlyú? Nem csak a testsúlyodtól függ
Általában a testsúlyt használjuk egyedüli mértékként annak megállapítására, hogy valaki túlsúlyos-e vagy alulsúlyos-e, de ez nem pontos. Mivel a zsír háromszor annyi helyet foglal el, mint az izom, a túl sok zsírral rendelkező emberek nyilvánvalóan túlsúlyosnak tűnnek.
Ezért a testzsírszázalék a mérce annak meghatározására, hogy valaki túlsúlyos-e vagy alulsúlyos-e. Egy precíz, átfogó testzsír-skála is segíthet abban, hogy jobban megértse testét.
A mérleg legfontosabb prioritása a pontosabb mérés
A G-alakú mangán acél érzékelő akár 50 g súlyváltozást is képes érzékelni, ami pontosabbá teszi a Mi Body Composition Scale 2 méréseit. A súlymérés támogatja a jin, kilogramm és font közötti váltást is a könnyű leolvasás érdekében.
Átfogóbb adatok Jobban meg kellene értenie a testét
A nagy pontosságú BIA zsírmérési chip 13 testösszetétel-mutatót képes mérni, beleértve a testsúlyt, a BMI-t, a testzsírszázalékot, az izomtömeget, a nedvességarányt, a fehérje arányát, a zsigeri zsírok besorolását és az alapanyagcserét, hogy teljes mértékben megértse fizikai állapotát. .

Súly
BMI
Testzsír százalék
Izomtömeg
Nedvesség mértéke
Fehérje arány
A zsigeri zsír minősítése
Alapanyagcsere
Csonttömeg
Fizikai kor
Ideális súly
Testtípus
Egészségügyi pontszám

Dinamikus mérés, statikus mérés Egy kettős felhasználású mérleg hatékonyabb
A Mi Body Composition Scale 2 intelligens váltást végezhet a dinamikus és a statikus mérési módok között. A mérleg minimális súlya 100 g. Amellett, hogy dinamikus módban méri magát, statikus módban megmérheti például gyümölcsök, zöldségek és csomagok súlyát is.
Egyensúly teszt Álljon fél lábon csukott szemmel
Az egyensúly alapvető fizikai képesség. Az egyensúly javítása csökkentheti az esések és ízületi sérülések kockázatát. Most már csak egy lábon kell állnia csukott szemmel a Mi Body Composition Scale 2-n, hogy megismerje erősségeit vagy gyengeségeit ebben a képességében.
Bluetooth Low Energy 5.0 4 elemet használ, amelyek akár 12 hónapig is kitartanak
A Mi Body Composition Scale 2 Bluetooth Low Energy 5.0-val van felszerelve. A Mi Fit alkalmazással együtt használva gyorsan továbbíthatja a testadatokat, például a súlyt és a testzsírszázalékot. Azt is képes intelligensen azonosítani, ha különböző emberek mérik magukat.

16 fő adatrekordját támogatja
Használja a látogató módot, hogy ne hagyjon nyomokat

Egyszerű külső kialakítás
A Mi Body Composition Scale 2 egyszerű, ügyes, mégis művészi megjelenésű. A dizájn esztétikája a részletekben rejlik.

Sima, lekerekített ívek, kifinomult felülettel
Meleg fehér megerősített üveg jáde-szerű megjelenéssel
Rejtett integrált LED kijelző

Megjegyzés:[1] Ez a termék nem ajánlott pacemakerrel vagy egyéb orvosi implantátummal rendelkező személyek számára. A testösszetétel-vizsgálati adatok eltérhetnek a professzionális sportolók, terhes nők és néhány egyéb speciális esetben. [2] A Mi Body Composition Scale 2 bekapcsolásához 5 kg súlyra van szükség. A mérleg mód a gép bekapcsolása után használható. [3] Feltétlenül nyissa ki a szemét, és álljon mindkét lábára, ha úgy érzi, hogy elveszíti az egyensúlyát. Ez a funkció nem alkalmas rossz egyensúlyú emberek számára, beleértve a terhes nőket, az időseket vagy a vesztibuláris diszfunkcióban szenvedőket. [4] Az akkumulátor élettartamát a Huami Technology Laboratory mérte. A zsírmérés naponta háromszor, a kisebb tételek súlya naponta kétszer, az egyensúlytesztek (egy lábon állva, csukott szemmel) hétnaponként, a gyári alapbeállítások szerint 22°C-os szobahőmérsékleten történtek. A tényleges használat során az akkumulátor élettartama számos tényezőtől függ, például a beállítástól, a működéstől és a használati környezettől, és eltérhet a laboratóriumi tesztektől.
Műszaki adatok:

Méretek: 300 x 300 x 25 mm
Termék neve: Mi Body Composition Scale 2
Súlyegységek: Jin / kg / lb.
Külső anyag: megerősített üveg + ABS műszaki műanyag
Üzemi hőmérséklet: 0°C és 40°C között
Súly: 1,7 kg
Mérési tartomány: 100 g - 150 kg
Minimális mérlegosztás: 50 g
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.0
Tápellátás: 4 db 1,5 V-os AAA elem
Eszközkövetelmények: Android 4.4 / iOS 9.0 vagy újabb (iPhone 5s vagy újabb) és Bluetooth 4.0 vagy újabb verziót támogató eszközökön fut



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.