FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Elektromosan állítható markolat, 20 W-os nagy teljesítményű vaku töltés*
Elektromosan beállítja a fogantyút, amikor a hajtás elindul Automatikusan megfogja, és azonnal megkezdi a töltést, amint hozzáér a telefonhoz
A hajtás során nincs szükség bonyolult kábelezésre. A gyorstöltés azonnal megkezdődik, amint hozzáér a telefonhoz.
A piacon kapható legtöbb, vezeték nélküli töltést támogató telefonnal kompatibilis, a markolat 81,5 mm-es maximális szélességre nyílik, és könnyedén megtartja a Mi 9 vagy iPhone Xs Max készüléket.

20 W-os nagy teljesítményű vaku töltés: Elég gyors még egy rövid autóúthoz is
Elektromosan állítható markolat: automatikusan megfogja, amint hozzáér a telefonhoz
Megnövelt védelem kettős hűtéssel: Megnövelt hőelvezetési hatékonyság
Intelligens kompatibilitás: Több telefonmodellel működik

A 20 W-os maximális teljesítmény megdönti a Mi Wireless Charging Pad által felállított rekordot*
Ideális vezetéshez 20 W-os nagy teljesítményével. Képes a Mi 9-et 0-ról 45%-ra tölteni 30 perc alatt, és teljes teljesítményre mindössze 90 perc alatt.*
* Támogatja a 10 W-os vezeték nélküli gyorstöltést a Mi MIX 3-hoz, a 7,5 W-os vezeték nélküli gyorstöltést a Mi Mix 2S-hez és a vezeték nélküli töltést az iPhone X-hez.
Elektromos tapadás érzékelőkkel Még göröngyös utakon is szorosan tart
Rejtett infravörös érzékelővel és elektromosan állítható markolattal, amely automatikusan kinyitja és tartja a közeledő telefont. Rögzíti a telefont göröngyös utakon, zökkenőmentesen vagy éles fékezéskor. Fokozatmentes beállítás és univerzális elforgatás, így a telefon tetszőleges pozícióba helyezhető.
Navigálás és töltés egyszerre Nem kell csatlakoztatni vagy kivenni a tokot*
A töltés azonnal megkezdődik, amint hozzáér a telefonhoz, és lehetővé teszi az eltávolítást egyetlen kézzel, ha megérinti az oldalsó gombot. Hatékony töltési indukciós távolság 4 mm-ig, jól működik a telefontokkal.
Elbűvölő kerek jelző ívelt üvegfelületen Minél világosabb, annál erősebb
Beépített 2,5D üveg töltőpanel, amely javítja a hűtési hatékonyságot és biztosítja a gyors töltést. A kerek kék jelzőfény bekapcsoláskor világít, és még éjszakai vezetés közben is veled marad.
Beépített ventilátor és fém hőpárna Kettős hűtés és fokozott védelem
A beépített ventilátor a hőmérséklet alapján okos beállításra és aktív hűtésre képes. A passzív hőleadás ugyanolyan kiváló a beépített fém konzollal, amely gyorsan vezeti a hőt. Ha a telefont nagy teljesítménnyel töltjük, a megduplázott hűtés jelentősen csökkentheti a töltési időt és mérsékelheti a túlmelegedés elleni védelem okozta töltési hatékonyság-csökkenést. Többszörös védelmet is nyújt olyan hibák ellen, mint rövidzárlat, túlfeszültség stb.

Hőmérséklet elleni védelem
Rövidzárlat elleni védelem
Teljesítményvédelem
Túlfeszültség védelem
Idegen tárgy észlelése
Dupla hűtés

Egyperces telepítés Két választható lehetőség
Nyissa ki az aligátorkapcsot, és dugja be a levegőkimenetbe a konzol felszereléséhez. Alternatív megoldásként használhatja a mellékelt öntapadó dokkolót, amely különböző helyeken működik több autómodellnél.

Szabványos öntapadó dokkoló*: Több autómodellel működik
Tartós szilikon védelem: elkerüli a levegőkimenet károsodását
Egyedi adapter mellékelve: nincs többletköltség
Lefoglalt port a dokkolón: Vezetékes töltéssel is működik

* A mellékelt szabványos adapter szükséges a Mi 20 W vezeték nélküli autós töltő nagy teljesítményű, 20 W-os töltési funkciójának eléréséhez. A funkció csak a Mi 9-el kompatibilis, és nem támogatja az 5V/1A autós adaptert.* 2019. február 20-án a Mi 20W vezeték nélküli autós töltő volt a legnagyobb kimeneti teljesítménnyel az összes többi Xiaomi vezeték nélküli töltő közül.* Minden a vizsgálati adatok a Zimi Laboratóriumból származnak. A MIUI 10.2.4.0 rendszert futtató Mi 9-et tesztelték. A tesztet normál szobahőmérsékleten, 27 W-os adapterrel végezték, repülő üzemmódban bekapcsolt telefon és kikapcsolt képernyő mellett.* A telefontok vastagsága nem lehet kevesebb, mint 4 mm, és nem tartalmazhat fémanyagot sem belül, sem kívül.* A felület tisztának és egyenletesnek kell lennie. A hátoldalon lévő paszta erősen tapadó, és erőszakos eltávolítása károsíthatja a kárpitot. Javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, hogy gondoskodjanak róla.
Műszaki adatok:

Terméknév: Mi 20 W-os vezeték nélküli autós töltő
Termékmodell: WCJ02ZM
Port típusa: USB-C
Bemenet: 5V/3A 9V/2A 12V/2A 15V/1,8A 20V/1,35A
Kimenet: 20W MAX
Anyaga: PC + üveg
A termék méretei: 117,2 * 73,4 * 91,7 mm
Bevezetett szabványok: T/CA 101-2018, Q/320281DHR05



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.