FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Hatékony, antibakteriális szappant adagolunk, ha kinyújtja a kezét
Az érintésmentes kialakítás higiénikusabb / Hatékonyan elpusztítja az összes baktérium 99,9%-át / Hidratáló és kényelmes növényi kivonatok
* Tartalmazza a szappanadagolót × 1
Mi automatikus szappanadagoló készlet, a 2018-as Good Design Award nyertese
Érintésmentes automata szappanadagolóként egyenletes és hatékony tisztítást biztosít, miközben időt és vizet takarít meg. A kompakt, minimalista és visszafogott kialakítás minden fürdőszobába vagy konyhába tökéletes, és kiváló minőségű, elegáns kézi mosási élményt kínál.
—— Good Design díjbizottság
Automatikus, érintésmentes szappanadagoló Gondoskodik az egész családról
Családja egészségének védelme érdekében kezdje ezzel az új kézmosási élménnyel. Most csak nyújtsa ki a kezét, hogy bőséges, sűrű szappant kapjon, amely hatékony kéztisztítást és enyhe védelmet biztosít. A nagy affinitású buborékoknak köszönhetően még gyermekei is beleszeretnek a kézmosásba.

Proximity infravörös indukció
Gyors szappanadagolás 0,25 másodperc alatt

Bőséges mikroméretű buborékok a mély bőrtisztításért, amely behatol a pórusokba.
Állítsa a gáz-folyadék hab arányt 12:1[2] közé. A hab sűrű, erős tapadású, miután egy mikrométeres lyukon áthaladt egy kétfokozatú elválasztó szűrővel. A finom, sűrű hab megfelelő fedést biztosít a bőr hámrétegére, és a finom pórusokba jutva mélyen megtisztítja.
Akár 99,9%-os antibakteriális aránnyal hatékonyan gátolja a mindennapi baktériumokat[3]
Egy hiteles laboratórium tesztjei bebizonyították, hogy hatékonyan gátolja az E. coli-t, a Staphylococcus aureust, a Candida albicanst és más hétköznapi baktériumokat, akár 99,9%-os gátlási aránnyal, az egész család hatékony védelme érdekében.
Az enyhén savas formula pH-értéke közel áll a bőr pH-értékéhez[4] Gyengéd, érzékeny bőrápoló, nem feszes.
Az alacsony savasságú formula pH-értéke megegyezik az emberi bőr pH-értékével, így a hosszú távú használat nem károsítja a bőr pH-egyensúlyát, a kezek pedig puhák és simák lesznek. A hozzáadott glicerin lágy textúrájú, természetes olajokból készül, és hidratálja a kezét.
A természetes növényi kivonat frissítő és kellemes
Franciaországból származó LMR természetes növényi kivonattal illatosított.
Aminosavas kézfertőtlenítő
Nyersanyagok, beleértve az enyhe textúrájú természetes kókuszolajat és aminosavat a hosszú távú hidratálásért, tömörítés nélkül. Az illat gyöngyvirágból áll, a narancsvirág édes jegyeivel. Az állaga enyhe. A hidratáló, friss gyümölcsös illat olyan, mint a virágok a vízben, amelyek egyetlen hívogató, kellemes aromává állnak össze.

Fejjegyek: gyöngyvirág, narancsvirág, mandarin
Testi jegyek: körte, alma, uborka
Alapjegyek: perui balzsam

Pontos adagolás, így egy palack hosszú ideig kitart
Ellenőrzött mennyiségű szappant adagolnak. A gazdag hab tisztán hagyja a kezeket, és könnyen öblíthető, nem hagy maradékot.320 ml nagy kapacitás Akár 50 napos használatot és akár 400 szappanadagolási ciklust biztosít az egész családnak. [ 5 ]
Nagy hatékonyságú mikromotor Halkabb, alacsony fogyasztás mellett
A nagy hatásfokú mikromotor gumi csillapító szerkezettel nagy hatásfokú szappanadagolást biztosít, és csendes, így nem okoz zajt. Az intelligens fényindukciós kialakítás csökkenti az energiafogyasztást. Négy AA elem akár 9 hónapos használatot biztosít az egész család számára. [ 6 ]
Klasszikus, minimalista dizájn A kompakt kialakítás bármilyen környezetbe tökéletes
Klasszikus minimalista design, ideális fürdőszobákba és konyhákba. Az adagoló teste kiváló minőségű matt felülettel rendelkezik, átlátszó a szappanszint egyszerű ellenőrzéséhez.

Kompakt karosszéria, szabadon álló
Fröccsenésálló[7]
Környezetbarát anyagok[8]

Kövesse az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait. Gyakoroljon egészséges kézmosási higiéniát

Indukciós szappanadagoló
Dörzsölje össze a tenyerét
A tenyerével dörzsölje a kézfejét
Zárja össze az ujjait
Fordítsa el a hüvelykujját
Dörzsölje az ujjbegyeit
Öblítse le tiszta vízzel

Kérjük, vegye figyelembe: néhány felhasználó allergiás reakciót tapasztalhat erre a termékre, ebben az esetben kérjen sürgős orvosi segítséget.
[1]Tesztadatok a Xiaowei laboratóriumból, a teszteket követően a szappanadagolás kiváltásához szükséges leghosszabb idő 0,25 másodperc.[2]Tesztadatok a Xiaowei laboratóriumból, a vizsgálati eredmények 12:1-et mutattak szobahőmérsékleten (25 ℃).[ 3]A legfeljebb 99,9%-os antibakteriális arány az E. coli, a Staphylococcus aureus és a Candida albicans 99,9%-os antibakteriális arányára utal a tesztkörülmények között. Az eredmények csak tájékoztató jellegűek. A Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd. által kiadott antibakteriális sebességi vizsgálati jelentés, jelentés száma: JKW180227-04.[4]pH érték teszt antibakteriális kézfertőtlenítőre, Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., jelentés száma .: JKW180227-04. A Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc. által elvégzett aminosav-fertőtlenítő pH-érték-tesztje, jelentés száma: SDP-R-20180903-9.[5]Tesztadatok a Xiaowei Biological Laboratorytól, o feltételezés alapján számítva



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.