FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Puha és kényelmes
A Xiaomi 8H Travel U-alakú párna egy puha és kényelmes párna, amely bárhová magával viheti. Egyszerre kellemes párna otthonra, de akár repülőn való utazáshoz vagy hosszú buszozáshoz is. A párna használható laposan, feltekerve vagy a helyére pattintva. Használja például a nyakára, a hátára, a lábaira vagy karja alátámasztására az íróasztalnál. Így megelőzheti a fáradtságot és az izomfájdalmakat.
Az anyagok kiváló minőségűek és könnyűek. A párna Nifco Professional rögzítőkapcsot tartalmaz, amely Japánban készült, és sokféle környezeti körülménynek ellenáll. A klip hossza könnyen állítható a kényelmes testtartás érdekében.
Tartós anyagokból készült
A Xiaomi 8H Travel U-alakú párna huzata 100% pamutból készült Kínából. A szövet puha, rugalmas és légáteresztő, és a szokásosnál 20%-kal vastagabb, ami extra kényelmet biztosít. Az S & Z minta használata a burkolatot erőssé, rugalmassá és szöszállóvá teszi. A szövés során poligiént használnak, amely megakadályozza a szagokat okozó baktériumokat, és mindig frissen tartja a párnát. Ráadásul a huzat a cipzárnak köszönhetően mosható, így könnyen tisztán tartható.
Ezenkívül a belső burkolat spandexből készült, amely rugalmas és tartós. A töltelék latex részecskékből áll, amelyek egyenletes eloszlást, rugalmasságot és légáteresztőt biztosítanak. A latex részecskék valójában alkalmazkodnak a nyak, a hát vagy a láb formájához, így jó tartást biztosítanak.

Laposan, feltekerve és kényelmesen használható a különböző testrészekhez
Japán gyártmányú Nifco Professional rögzítőcsipesz
100% puha és szöszálló pamut huzat
A cipzárnak köszönhetően mosható
Spandex gyártmányú belső borítás
A test formájához igazodó latex részecskékből készült töltelék



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.