FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel az ösztöneit
Katonai minőségű szívósság / 10 ATM vízállóság, vér-oxigén telítettség mérése
KALANDRA KÉSZ TERVEZÉS
Kitartás a sajátodhoz
Az Amazfit T-Rex Pro alakja kemény és szilárd, határozott szögekkel. A 15 katonai teszten1 átesett óra képes megküzdeni veled a forró sivatagokon, párás esőerdőkön és sarki gleccsereken keresztül. Legyen tanúja a kitartásnak, amely könnyedén küzd az elemekkel.
* A témával kapcsolatos releváns adatok a következő jelentésből származnak: H202005252293-01EN-G2. A hosszan tartó expozíció nem ajánlott, mert károsíthatja az órát és alkatrészeit.
Keménység belülről kifelé
Az Amazfit T-Rex Pro a praktikum, az erő és a kényelem titáni kombinációja.
A külső előlap fémpermetezési folyamaton megy keresztül, ami fokozza a könnyű, 60 grammos óratest gazdag textúráját.
Az 1,3 hüvelykes HD AMOLED színes képernyő tisztasága a mindig bekapcsolt kijelzővel biztosítja, hogy ne kelljen leállítania tevékenységét a fontos információk ellenőrzéséhez.
Az Amazfit T-Rex Pro bőrbarát szilikon szíjjal van ellátva, amely izzadságelvezető kialakítással biztosítja, hogy száraz és kényelmes maradjon.
AZ ÖN PARTNERE FELFEDEZÉSBEN
Lépjen az útra, és nézzen szembe bármivel
Az Amazfit T-Rex Pro magas szintű kutatási partner, amely négy globális navigációs műholdrendszert, 10 ATM-es vízállóságot2, vér-oxigén-telítettségmérő rendszert3, időjárás-követőt4, napkelte- és napnyugtafigyelőt4, aktuális holdfázis-kijelzőt5 támogat, iránytű és barometrikus magasságmérő, rendkívül hosszú, 18 napos akkumulátor-élettartam6 szokásos használat mellett, és több mint 100 különböző sportolási mód7.
Fedezze fel az ismeretlent
A négy támogatott globális navigációs műholdrendszer gyors helymeghatározást kínál nagy pontossággal. Nem számít, hová mész, mindig tudni fogod, hol vagy8.
Meglovagolni az árapályt, és feltűnni
A 10 ATM fokozattal rendelkező Amazfit T-Rex Pro akár 100 méter2 mélységig vízálló, így együtt szörfözhet, úszhat, vagy fedezheti fel a titokzatos víz alatti világot.
Emelkedjen biztonságosan a vér-oxigén telítettség mérésével3
A magasan fekvő területeken minden felfelé haladó méter nagyobb kihívásokkal jár. Az Amazfit T-Rex Pro ezért minden alkalommal figyelmezteti Önt, ha jelentős magasságváltozást észlel9, és felszólítja Önt a vér-oxigén telítési teszt elvégzésére. Ez a teszt akkor is elvégezhető, amikor kényelmetlenül érzi magát, hogy jobban megvédje testét.
Gyakoroljon a legteljesebb mértékben, és kövesse nyomon minden mozdulatát
Az Amazfit T-Rex Pro több mint 100 sportolási móddal7 rendelkezik, és felhasználható olyan kritikus adatok nyomon követésére, mint például az edzés pulzusa, a megtett távolság, a mozgási sebesség és az elégetett kalóriák valós időben a legtöbb sportolási mód esetében, hogy segítsenek nyomon követni és javítani atlétikai teljesítmény.
A FirstBeat™ algoritmus olyan speciális adatokat értékel, mint például a maximális oxigénfelvétel10, a teljes felépülési idő és az edzésterhelés, hogy számszerűsítse az Ön teljesítményét minden kihívás után.
A legújabb, saját fejlesztésű ExerSense™ edzésfelismerő algoritmusunk automatikusan nyolc sportmódot ismer fel, és rögzíti a megfelelő edzésadatokat11.
ÓVJA EGÉSZSÉGÉT ÉS TARTSA FORMÁT
Folytassa fejlődését a pulzusfigyeléssel12
Az Amazfit T-Rex Pro 24 órás pulzusfigyelést kínál, és képes azonnali riasztást adni a magas pulzusszám esetén. A szív egészsége kiemelt fontosságú, ezért az Amazfit T-Rex Pro mindig nyomon követi, és a pulzusszám variabilitását (HRV) is rögzítheti a nap folyamán, hogy figyelemmel kísérhesse stresszszintjét. Az ellazulás megtanulása az első lépés az egészséged védelmében.
Személyre szabott értékelések a PAI13 segítségével
A PAI egy olyan állapotfelmérő rendszer, amely egy algoritmus segítségével olyan összetett információkat alakít át, mint a pulzusszám, az aktivitás időtartama és egyéb egészségügyi adatok egyetlen, minden felhasználó számára egyedi számértékké. A PAI állapotfelmérő rendszer a legtöbb edzésmódot támogatja, időtől és helytől függetlenül, és emellett személyre szabott állapotértékelést is készít minden felhasználó számára, hogy személyre szabott felhasználói élményt nyújtson.
Értse meg pihenését az alvásminőség-figyeléssel14
Az alvás minősége elengedhetetlen az egészséghez, ezért az Amazfit T-Rex Pro személyi alvási asszisztensként szolgál. Az óra képes felismerni a különböző alvási állapotokat – például a könnyű, mély és REM alvási szakaszokat, valamint a nappali szunyókálást, és figyeli az esetleges légzési problémákat alvás közben15.
Az Ön végső személyi asszisztense
Az Amazfit T-Rex Pro értesíti Önt minden bejövő szöveges üzenetről vagy hívásról, ütemezett riasztásról és eseményről, hogy elkerülje a fontos információk hiányát. Ezenkívül könnyedén vezérelheti a zenelejátszást mobiltelefonján Bluetooth-on keresztül, így útközben is élvezheti kedvenc lejátszási listáit.
Műszaki adatok:

Méretek: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Súly: 59,4 g (szíjjal)
Test anyaga: polikarbonát
Szíj anyaga: Szilikon gumi
Szíj hossza: 122mm (hosszú), 78mm (rövid)
Szíj szélessége: 22mm
Vízállósági fokozat: 10 ATM
Érintőképernyő: Edzett üveg + ujjlenyomat-gátló bevonat
Kijelző: 1,3" HD AMOLED kijelző
Felbontás: 360x360
Alw



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.