FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Wolnowar Quickstick Sous-vide tűzhely 20 l 1300 W

32 895,08 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Normál ár: 529,99 zł
A mi árunk: 424 PLN

Quickstick Lassú tűzhely Sous Vide termosztát Cirkulációs szivattyú 20 l rozsdamentes acél3 lépésben a tökéletes ételhez, teljes ízléssel. Alacsony szénhidráttartalmú étrend, nyers ételek, étrend vagy súlycsökkentés - lassú tűzhellyel vitaminok és tápanyagok elvesztése nélkül főzhet, könnyedén és ugyanúgy, mint a szakemberek.

A cirkulációs szivattyú és az intelligens leválasztó rendszer biztosítja a pontos lassú főzést results.To tudatosan élni azt is jelenti, hogy tudatosan étkezünk, ami tudatos főzést jelent. A Klarstein Quickstick  egy precíziós eszköz, amely betartja ezt a filozófiát. 

A lassú főzés különleges előnye: A gyengéd melegítésnek köszönhetően a vitaminok és ásványi anyagok nem veszítenek el, de a főtt termékben maradnak anélkül, hogy forró vízben oldódnának. Ez nem csak ízletes, hanem egészséges is. 1300 W teljesítményével a Klarstein Quickstick akár 2 liter vizet is felmelegít 0,2 °C pontossággal. A beépített keringető szivattyú a víz hőmérsékletét állandó, előre beállított szinten tartja 50-95 ° fok között. Így garantált a vákuumzsákokba csomagolt ételek lassú főzésének tökéletes eredménye.

Az intelligens leválasztó rendszer megakadályozza a víz túlcsordulását vagy égését, ha nincs elég víz. Főzés közben biztonságosan elhagyhatja a konyhát.

A Quickstick lassú tűzhely rozsdamentes acélból készül, és az LCD érintőképernyőn keresztül működtethető. A Sous Vide eljárás mellett a Klarstein Quickstick normál főzéshez is használható alacsony hőmérsékleten, melegítéshez vagy az ételek melegen tartásához.Könnyen tisztítható, nem foglal sok helyet és optikailag magával ragadó A Klarstein Quickstick  lassú tűzhely az egészséges főzést gyerekjátékká teszi, és professzionális eszköz a laikusok számára is.

Alapinformációk: Pontos hőmérséklet-szabályozás (+/- 0,2 C)Állandó hőmérséklet az egész tartályban a beépített keringető szivattyúnak köszönhetőenHőmérséklet-szabályozás 50-95 ° C tartományban

Jellemzők:Kijelző be- és kikapcsolásaIdőzítő funkció (0:00 és 59:59 között)Kék LCD érintőképernyőRozsdamentes acél érintésEgyszerű kezelés és tisztításNem foglal sok helyetTeljesítmény: 1300 wattTápegység: 220-240 V; 50 Hz

Szállítási terjedelem:1 x eszközFelhasználói kézikönyv németül (más nyelveken: angol)

Méretek: Méretek kb .: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (Sz x Ma x Mé) Súly: kb. 1,1 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.