FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Most élvezze a zenét anélkül, hogy károsítaná a fülhallgatót. Csontvezetési technológiával rendelkezik, amely rezgéseket hoz létre, hogy a hangot az arc csontjain (állkapocscsontokon és arccsontokon) keresztül közvetlenül a belső fülbe továbbítsa. A körbefutó kialakítás rendkívül könnyűvé, rugalmassá teszi, valamint egyedi és biztonságos illeszkedést biztosít.

TERMÉKADATOK
Volt már olyan fülhallgatója, amely nem illeszkedik vagy kiesik? Vagy van egy fejhallgatója, amely piszkos lesz a fülében? Vagy tudta, hogy a hagyományos fülhallgatók hosszú távú halláskárosodást okozhatnak a dobhártyájában, és nem is tudná?

FUNKCIÓK:
Csontvezetési technológia: Élvezze a zenét anélkül, hogy károsítaná a fülhallgatót. Csontvezetési technológiával rendelkezik, amely rezgéseket hoz létre, hogy a hangot az arc csontjain (állkapocscsontokon és arccsontokon) keresztül közvetlenül a belső fülbe továbbítsa. A körbefutó kialakítás rendkívül könnyűvé, rugalmassá teszi, valamint egyedi és biztonságos illeszkedést biztosít.

Páratlan kényelem és stabilitás: Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, és gondoskodik arról, hogy bármi történjék is, a helyén maradjon. Legyen szó intenzív edzésről, túrázásról, futásról, hegymászásról, korcsolyázásról, vezetésről vagy még sok másról, az USB-tápellátás minden helyzetre tökéletessé teszi.

Bluetooth 5.0 kapcsolat: Élvezze a kihangosító élményt. Az akár 10 méteres hatótávolságnak köszönhetően soha többé nem kell elérnie készülékét. Pillanatok alatt könnyedén csatlakozik okostelefonokhoz, táblagépekhez és más Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz.

ELŐÍRÁSOK:
Munkaidő: ≥7 óra
Töltési idő: 0,8 óra
Bluetooth verzió: V5.0
Működési tartomány: 10 méter
Készenléti idő (kikapcsolt állapotban): 2800 óra
Készenléti idő (csatlakoztatott állapot): 180 óra
Vízálló: IPX5
Típus: Open Ear vezeték nélküli fejhallgató
Töltési feszültség: DC 5V
Frekvencia: 20HZ-20kHz
Mikrofon érzékenysége: 42dB
Nettó tömeg: 16 gr



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.