WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Videó kaputelefon készlet IP PNI House 900 és Yala elektromágneses PNI H1 készülékkel

41 279,02 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
25 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Éjszakai látás
Az IP-vel ellátott videó kaputelefon, a PNI House 900, 6 infravörös LED-del van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a képek éjszakai megtekintését, tisztán és nagyon jó minőségben a látogatókkal / vendégekkel. A belső csengővel való kommunikáció vezeték nélküli.

Megfigyelés és fényképezés
A PNI House 900 rendelkezik egy microSD nyílással, ahol akár 64 GB-os kártyát is behelyezhet (nem tartozék), amelyen a konfigurációtól függően automatikusan rögzítheti a képeket. Az ajtócsengő gomb megnyomásával mind a belső csengő, mind a telefonon/okostelefonon megnyitott dedikált alkalmazás megszólal.

Védelem eső esetén
A PNI House 900 ip66 védelmi osztályba tartozik, ami ellenáll a pornak és a víznek a legmostohább körülmények között is. Az üzemi hőmérséklet -10 és +50 °C között van osztályozva

Választható csengőhang
Az ajtócsengő egység 52 zenei hanggal rendelkezik, amelyeket a dedikált gomb megnyomásával állíthat be, beállíthatja a csengő hangerejét is, akár 100 m távolságban is működik a szabadban, és az akadályoktól függően csökken.  A tápegység 3 db AAA / R3 típusú elemből / akkumulátorból készül. (nem tartalmazza)

Példa a szerelésre
A PNI House 900 kaputelefon lehetőséget nyújt arra, hogy a helyiségben vagy a helyiség kijáratánál lévő emberek belépését a Fail Safe vagy Fail Secure elektromágneses zár és a hozzá csatlakoztatható hozzáférési gomb segítségével vezérelje.
A yale hozzáférése / megnyitása engedélyezhető / megrendelhető a dedikált alkalmazásból, a kaputelefon hívása után, a Ful képernyő videó módjából, a Kulcs (Ios) vagy az Ajtó (Android) szimbólum megnyomásával.
 
Üzembiztos meghajtó
Nem üzembiztos (üzembiztos) működtetés. Ebben a konfigurációban az elektromos áram alkalmazása a yale megnyitását okozza. A mechanikus alkatrészek áramkimaradás esetén is biztosítják a nyitást belülről.

Alkalmazott szerelvény
Illeszkedik az intercom kaputelefon megoldásokhoz vagy a beléptető rendszerekhez. Lakóépületekbe, kereskedelmi helyiségekbe, szállodákba, iskolákba, raktárakba, intézményekbe stb. Szerelhető.

Elektromos berendezések
A Yala 12V max 1A árammal működik. A nyitóparancs elektromos impulzussal vagy kézi működtetéssel történik.

Acél
A rozsdamentes acél házzal ez az elektromágneses yala számos külső vagy belső ajtóhoz alkalmas. Az ajtóra történő felszerelés az adott telepítéstől függően történhet, a nyitás irányának megváltoztatásának lehetőségével.

Vízálló IP66
Az ELEKTROMÁGNESES YALA PNI H1073A megfelel az IP66 por- és vízvédelmi szabványnak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.