FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Vezetékes billentyűzet Modecom MC-5200U Fekete
Vezetékes billentyűzet Modecom MC-5200U Fekete
Ollós mechanizmus

A Modecom MC-5200U billentyűzet ollós típusú mechanizmuson alapul. Az ollós mechanizmus nevét mozgatható és rugalmas lábaknak köszönheti, amelyek alakja hasonlít az ollóra. A membránhoz "ollós" lábakkal rögzített gomb nemcsak kényelmes, hanem egyszerűen kellemes, hanem egyszerűen kellemes. A billentyűzet felhasználójának az a benyomása lesz, hogy ujjai egyenletes ütemben áramlanak a puha és kellemes érintőgombokon. Az ollós típusú kulcsok nagyon gyorsan reagálnak a nyomásra. Emellett kellemes, csak a felhasználók számára hallható, nagyon csendes hangot adnak ki. Ezt a fajta mechanizmust általában laptopokban használják.

Ideális otthoni vagy irodai munkavégzéshez

A minimalista kialakítás tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus belső berendezésekbe. Az alkalmazott kapcsolótechnológiának (laptopokról jól ismert ollós mechanizmus) köszönhetően öröm szöveget írni vagy számokon dolgozni az MS Office környezetben. Az ergonomikus és kényelmes billentyűzet nagyszerű választás minden irodai munkához.

Hosszú kábel teljes méretű billentyűzettel

A multimédiás gombokkal ellátott teljes méretű billentyűzet a számokkal való munka kényelmét szolgálja, köszönhetően a könnyen hozzáférhető numerikus résznek. A hosszú, 1,8 méteres kábel biztosítja a szabad működést.

Alacsony kulcsú profil

Remekül érzi magát gépelni és dolgozni a laptopján? Vagy ez a szokás miatt van? A billentyűzetben használt ollós mechanizmus lehetővé teszi, hogy ismerős és kellemes módon dolgozzon.

Kívánt csend

Ha egyértelműen elválasztja a határt a játékeszközök és a munkához vagy tanuláshoz szükséges berendezések között, akkor ez a termék az Ön számára készült. A kapcsolók csendesek, és kifejezetten órákig tartó gépelésre készültek.

A billentyűzet dőlésszögének beállítása

A billentyűzet vékony kialakítása javítja az ergonómiát és csökkenti a fáradtságot órákon át tartó gépelés közben. Ugyanakkor a lábaknak köszönhetően könnyen és kényelmesen beállíthatja a billentyűzet szögét. A billentyűzeten végzett munka kellemes lesz, és nem okoz kellemetlen kellemetlen érzést. Kiváló választás minden irodai munkához.

Típus: Multimédia
Készlet egérrel: Nem
Csatlakozás: Vezetékes
Interfész: USB
Háttérvilágítású billentyűzet: Nem
Tápegység: USB 5V
Kábelhossz: 1,8 m
Szín: Fekete
Méretek: 435x 126 x 22 mm
Súly: 450 g
Egyéb paraméterek:
- Kulcsok száma: 104

- FN multimédiás kulcsok száma: 12

- Energiafogyasztás: 100mA



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.