FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

FlexAir hibrid tok termékleírás + Főbb jellemzők

Kiemelt termékek: Termék típusa: Telefontok Modell: FlexAir Hybrid Dedikált címzett: Samsung Galaxy S23 Objektív kompatibilitás: Legfeljebb (szélesség/hosszúság/átlós) méretű lencsék: 64 x 144 x 154 mm Anyag: Polikarbonát + poliuretán Felépítés: egy darabból álló, viszonylag vékony és könnyű Védőél: védi a kijelzőt és a kamerát Gombok: aktív védelem Védelem karcolások és fröccsenések ellen Tökéletes illeszkedés, Teljes funkcionalitás Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető Megerősített sarkok, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket
A Samsung Galaxy S23 kiváló minőségű FlexAir Hybrid tok kiváló minőségű polikarbonátból és poliuretánból készül, amelyek biztonságosan körülveszik a telefont és lencséjét. A fedél gyártásához használt rugalmas poliuretán tökéletesen tapad, anélkül, hogy bármilyen módon növelné a készülék méreteit. Az átlátszó felület tökéletesen harmonizál a telefon kialakításával.
Tökéletes védelem mindenkor! A tok a legjobb védelmet nyújtja a sérülések és a szennyeződések ellen. Kialakítását megerősítették , így tökéletesen védi telefonunkat. A gombokat speciális burkolatok védik, amelyeknek köszönhetően a por és a szennyeződés nem kerül ezekre a helyekre.
Védőélek A ház kiálló védőéleket biztosít a készülék képernyője és kamerái felett. Ennek a megoldásnak köszönhetően már nem kell aggódnunk okostelefonunk legérzékenyebb elemei miatt!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.