FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Védő flip tok termékleírás + kiemelések

Kiemelt termékek: Termék típusa: Flip védőtok Anyaga: Eco bőr + szilikon Kompatibilitás: Samsung Galaxy A34 Záródás: Mágneses 360°-os telefonvédelem Dedikált tárolóhely kártyák és készpénz számára Funkcionális fedél, állványra alakítva Tökéletesen formázott kivágások nyílásokhoz és gombokhoz Az ökológiai bőrből készült kivételesen elegáns
A mágneses flip tok karcsú kialakítása tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A34-hez. A burkolat magas szintű védelmet és rendkívüli, elegáns kialakítást biztosít. A fedél tok formájában készül, amely tökéletesen megvédi készülékünket a karcolásoktól és sérülésektől.
Kiváló minőségű és precíz kivitelezés A tok ökológiai bőr (külső rész) és rugalmas TPU (belső rész - tok) kombinációjából készül, amely ellenáll az ütéseknek, így biztosítva a magas szintű védelmet. A burkolat rugalmas kerettel rendelkezik, melynek köszönhetően pontosan körülveszi a készülék minden szélét.
A tokot úgy tervezték, hogy alapvető védelmet nyújtson készülékének, és elegáns megjelenést kölcsönözzön neki. Szorosan tapad hozzá, és megvédi a sérülésektől. A telefontok teljes funkcionalitást biztosít a készülék számára, beleértve a nyílásokhoz szükséges kivágásokat, valamint a gombfedeleket. A fedél lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezzen, amikor az elülső fedél zárva van, köszönhetően a hangszóró speciális kivágásának.
Beépített zseb A gyártó nagyon gondosan átgondolta a tok kialakítását, hogy a lehető legfunkcionálisabb legyen. A belső zsebekben könnyen elférnek például fizetési kártyák, készpénz vagy dokumentumok. A zsebek a tok fedelén találhatók.
Az egyik előnye az állvány nagyon praktikus funkciója, amelynek köszönhetően pihentethetjük telefonunkat és használhatjuk a készüléket anélkül, hogy a kezünkben tartanánk. Tökéletes lesz filmek vagy tévésorozatok nézésére, valamint videohívás kezdeményezésére.
Eco kis csomag Termékeink csomagolását úgy terveztük meg, hogy helyet takarítsunk meg! Fedezze fel a környezettel kapcsolatos aggodalmait. Válasszon kis csomagokat!
Minden egy karnyújtásnyira! Tekintse meg egyéb ajánlatainkat, és válassza ki az okostelefonjához szükséges tartozékokat. Emlékezik! Számos tartozékot találhat, mint például: edzett üveg, tartók, autós töltők, FM-adók, kábelek vagy fejhallgatók.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.