FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Varázslatos Scratch Art szórakoztató művészeti játék gyerekeknek és felnőtteknek

2 248,36 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Rainbow
Utolsó aktualizálás
2 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A MARVIN'S MAGIC BEMUTATJA A MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART-OT: Marvin varázslata minden varázslatos és titokzatos dolog otthona. A bűvésztrükköktől a kaparós rajzkészleteikig le fogsz nyűgözni a varázslat erejétől. Ennek a karcolásos művészeti készletnek a fekete rétege alatt vibráló, varázslatos színek világa rejtőzik, amelyek csak felfedezésre várnak - Írj, rajzolj, játssz és fedezz fel, művészetünk kiváló iskolai projektekhez, prezentációkhoz és üzenetekhez.
RAINBOW SCRATCH ART: Alkosd meg saját varázslatodat otthon ezzel a scratch art készlettel, amelyet úgy terveztek, hogy a benned rejlő művész elszabaduljon. A mellékelt eszköz segítségével finoman kaparja le a fekete réteget, és ugorjon bele a holografikus színek, neonok, fémes színek és szivárványok világába. Alkosd meg saját, gyönyörű mintáidat és formáidat az élénk színekkel, amelyek veled együttműködve észbontó művészetet alkotnak.
SCRATCH ART papír: A Marvin's Magic által készített gyerek karcolós rajzkészlet tartalmaz sablonokat, amelyeket nyomon követhet és nyújthat, sablonokat, amelyek inspirációt adnak egy varázslatos szivárvány remekmű létrehozásához! Csak vedd elő a kaparós tábládat és a kaparós művészeti eszközeidet, kombináld a varázslatot és a művészetet, és alkoss bármit, amire a szíved vágyik!
ALKOSS MŰVÉSZETET A SEMMIBŐL: Ez a készlet tökéletes bármilyen alkalomra és ünnepre, ami inspirál. Akár húsvéti, akár Valentin-napi kaparós rajzot szeretnél készíteni egy szerettednek, ez a készlet olyan módon kelti életre a terveidet, amire soha nem gondoltad volna, hogy lehetséges! Kaparós jegyzeteket is készíthet szerettei számára, így örökké tartó emléket hozhat létre! Az igazi szivárványhatás érdekében próbálj meg egyszarvú kaparós grafikát készíteni, és hagyd, hogy a színek átalakítsák misztikus karakteredet a szemed előtt.
5 ÉVES VAGY ANNÁL IDŐSEBB MŰVÉSZEKNEK: Ezzel a készlettel kis művészed fémes, holografikus, neon és szivárványszínű mintákat hozhat létre. Tökéletes otthon, nyaraláskor vagy iskolában való használatra. Segíts gyermekednek beleszeretni a művészet szépségébe ezzel a varázslatos készlettel! Ez a készlet tökéletes születésnapi ajándék lányoknak és fiúknak!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.