FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
2 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Változatos méretek/szín Négyzet alakú bambusz lécek / szalagok barkácsprojektekhez (hossz: 160cm ) - nagykereskedelem

tól/től 233,43 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 778,10 Ft

Tárgyalandó
0,90 Ft `-tól 1 -ig 100 darab
0,80 Ft `-tól 200 -ig 400 darab
0,70 Ft `-tól 800 -ig 1600 darab
0,60 Ft `-tól 3200 -ig 6400 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
38 904,93 Ft
Elérhető mennyiség
3000 darab
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
30 nap
SKU:
BSTC20201
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Termékjellemzők:
Természetes bambuszfehér és karbonizált barna színben kapható. A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
A vegyes megrendelések elfogadhatók. Mivel sok méret és különböző árak vannak, a közzétett ár a legalacsonyabb, ezért ha különböző méretekre van szüksége, kérjük, időben vegye fel velem a kapcsolatot.

A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
Méretválasztás: Válassza ki a kívánt szélességet és vastagságot cm-ben (1 hüvelyk = 2,54 cm).
Sokoldalú használat:
Ezek a bambuszcsíkok tökéletesek többek között kisállatketrecek, bambusz légyrudak készítéséhez és autóbútorok javításához.
Változatos méretük és az egyik oldalon lévő nagy sűrűségű bambuszszál különösen alkalmassá teszi őket sárkányok, lámpák és más innovatív tárgyak készítésére.
A csíkokat a bambusz felszíni rétegének közeléből vágják, amely nagyobb sűrűségű bambuszrostokkal büszkélkedhet.
Minőség és rugalmasság:
Minden csíkot magas hőmérsékletű sterilizálással kezelnek, és természetes szépségük megőrzése érdekében lakkozatlanul hagyják.
Félkör alakúra hajlíthatók, és megfelelő fűtéssel akár teljesen lekerekítettek is. Fedezze fel négyzet alakú bambusz lécek/szalagok átfogó gyűjteményét, amely ideális számos barkácsprojekthez, beleértve a kenu- és kajaképítést, ajtó- és ablakkereteket, képkereteket és egyebeket. A nagykereskedelmi mennyiségben kapható szalagok sokoldalúságot és minőséget kínálnak mind a hobbisták, mind a szakemberek számára. Rendelés és szállítás:
Feldolgozási idő: 4-5 nap.
Kézbesítés: A szállítás általában körülbelül 2-4 hétig tart a China Post légipostán keresztül. Nagyobb megrendelések esetén tengeri / vasúti szállítás áll rendelkezésre, körülbelül 5-8 hetet vesz igénybe.
A fuvardíjat súly és térfogat alapján számítják ki, postai expressz és légi teherszállítással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, tengeri vagy vasúti úton szállítják. Ez egy háztól házig szolgáltatás, nyomon követési számmal, amelyet bármikor kényelmesen nyomon követhet online. Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk.
Egyedi méretek: Akár 2 méter hosszú csíkokat is készíthetünk tengeri szállításhoz. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen különleges méretre van szüksége.
Köszönjük, hogy figyelembe vette bambusz léceinket / szalagjainkat kreatív törekvéseihez. Bízunk benne, hogy kiváló minőségű anyagokat biztosítunk a következő projektjéhez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.