FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Erről az elemről

Kiváló minőségű fa: a természetes, környezetbarát akácfa nagy sűrűségű, egységes szerkezetű és nagy szilárdságú; a fa természetes csokoládé színű textúrájú és elegáns; jó fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Nem jön létre megszakítás.
Nagy munkafelület: A vágódeszka elegendő helyet biztosít hús, zöldség és hal vágásához. A nagy előkészítő felület tálalódeszkának, reggeliző deszkának és uzsonnának is használható.
Vágódeszka 42×33×2,5 cm léhornyos, antiszeptikus fa vágódeszka konyhába, antibakteriális fa vágódeszka, akácfából készült konyhai deszka
Állapot: Újszerű áru.
Darabszám a raklapon: 100 db
Egységár: 7,50 €

Többfunkciós fából készült vágódeszka: léhoronnyal a felesleges lé felfogásához, hogy az asztal tiszta maradjon; mindkét oldalon használható a hasznos terület bővítésére. Az oldalán két homorú fogantyú található, amelyek megkönnyítik a vágódeszka mozgatását megrakott állapotban.
Könnyen tisztítható: Az antibakteriális fának, a sima felületnek és az elegáns kialakításnak köszönhetően néhány másodperc alatt tökéletes tisztítóhatást érhet el.
Védje késeit: Az üvegből, kőből vagy más kemény anyagból készült vágódeszkákkal ellentétben a fa védi a késeket. Így a kések hosszabb ideig élesek és használatra készek maradnak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.