WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Vadászkamera PNI Hunting 2C, 8MP, 720P, éjjellátó, 26 IR LED

23 302,44 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-HUNT2C
EAN:
5949066512773
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Vadon élő állatok megfigyelő kamerája széles látószöggel és éjjellátóval
A többi vadászkameránál kisebb, mindössze 100 mm magas PNI Hunting 2C előnye a tökéletes álcázás. A kamera 26 IR 940nm LED-ekkel van felszerelve (13 felül és 13 alul), amelyek biztosítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok között, akár 15 méter távolságig. A fényképek kiváltása során a LED-ek nem hoznak létre erős vakut sem, amely elriaszthatja az állatokat. Az 1 hüvelykes LCD-képernyő automatikus energiatakarékos leállítással lehetővé teszi a fényképek és videofelvételek, a kamera tájolásának és a menübeállítások megtekintését.
 
A meglepő képek feltárják a vadon élő állatok titkait
A beépített mozgásérzékelő csak akkor indítja el a felvételt, ha a kamera mozgást észlel. A téves riasztások elkerülése érdekében különös figyelmet kell fordítani a helyiség telepítésének helyére. Távolítsa el a látómezőből a gallyakat vagy más elemeket, amelyek mozgatásával a kamera elindulhat. A 100 fokos PIR-szög, a 0,8 másodperces záridő és a legfeljebb 7 egymást követő fénykép biztosítja az összes részlet és a teljes művelet rögzítését.
A színes CMOS-érzékelő, a 8 MP-es fényképek, az 1280x720P HD videofelvételek élénk és élénk színekben napközben (fekete-fehér éjszaka) és a többféle felvételi mód felejthetetlen vizuális élményt nyújtanak. Akár otthonát, kertjét vagy farmját figyeli, akár vadon élő állatok életét és szokásait figyeli és figyeli, a PNI Hunting 2C szoba a legmegfelelőbb megoldás. Kis méreteivel, álcázó kinézetű házával és tompított állapotával a VADÁSZSZOBA PNI Hunting 2C szinte lehetetlenné válik az észlelés. Az IP56 osztály biztosítja a helyiség védelmét a por, az eső és a nedvesség ellen.
 
Éjszakai kioldás mozgásérzékeléskor
A Pni Hunting Camera Hunting 2C rendelkezik minden olyan eszközzel, amelyre még egy tapasztalatlan felhasználónak is szüksége van: LCD képernyő a kamera programozásához, IR LED-ek éjszakai felvételhez, mozgásérzékelő a kamera aktiválásához csak állatok elhaladásakor, nagylátószögű lencsék és micro SD kártyahely maximum 32GB a felvételek mentéséhez (a micro SD kártya nem tartozék). Javaslat: használat előtt formázza a micro SD kártyát.

4 x AA tápegység
A PNI Hunting 2C 4 alkáli AA elemmel táplálható, amelyek a micro USB csatlakozón keresztül akár 4 hónapos vagy 5 V-os átlagos élettartamot biztosítanak. Az elemeket nem tartalmazza. Az USB-mini USB-kábelt tartalmazza.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.