FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

12 737,07 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Creamberryfrozen joghurt fagylalt készítésű gépi palack hűtő 1,5l
Szupergyors 4 az 1-ben gép: fagylalt, fagyasztott joghurt és turmix készítéséhez vagy italpalackok hűtéséhez.
Nagy kapacitású hőtartály 1,5 liter fagylalt előállításához nagy mennyiségben mindössze 20 perc alatt.
Egyszerű kezelés a 2 gombbal és a programozható elalváskapcsolóval.
Mától kezdve nem kell többé várni a finom fagylaltra! Bármi legyen is a szezon, a Klarstein Creamberry segítségével azonnal elkészítheti a gyümölcsfagylaltot, az olasz fagylaltot, a sorbeteket vagy a fagyasztott joghurtot a kiválasztott összetevőkből, így a gyermekek és más ínyencek szeme örömmel ragyog.
"Házi fagylalt kreációk finom alapanyagokból 20 perc alatt"
A Creamberry egy turbófagylalt-gép, amely mindössze 20 perc alatt lefagyasztja a kiválasztott összetevőket egy 1,5 l-es, dupla szigetelt hőtartályban, és finom, krémes fagylaltot varázsol. Ez garantálja a kiváló felfrissülést a forró napokon és a nagyszerű szórakozást, valamint a gyermekek születésnapjain - emellett biztos lehet benne, hogy szeretteink mit esznek. Azt is lehetővé teszi, hogy elkészítse a jégtömeget, figyelembe véve az olyan korlátozásokat, mint a laktóz intolerancia vagy az allergia.
"Élvezze a különféle ízeket"
A fagylalt készítése mellett a Klarstein Creamberry gép finom turmixokat készíthet a szemrothadásban. Ön is készíthet magának olyan finomságokat, mint a sorbet vagy a fagyasztott joghurt. Mindezt egy fagylaltgép végzi, óránként kevesebb, mint 10 W felhasználásával.
"Jégérzet néhány lépésben"
A fagylaltgép működése nagyon egyszerű, és a fedél gombjainak intuitív vezérlésével történik. Itt állíthatja be a készülék működési idejét egy digitális kijelzőn keresztül. A készülék működése közben az óra visszaszámolja a hátralévő időt. A fedél fedelén keresztül könnyen bejutnak a tartályba, ahol a keverő fáradságosan összekeveri őket. Ha a tartalom egy része lefagy, akkor az automatikus leállítási funkció megvédi a motort az ékelt keverő károsodásától. A hideg fagylalttartály könnyebb kezelése érdekében műanyag gyűrű alakú fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a tartály eltávolítását a fagylaltgépből anélkül, hogy aggódnia kellene az ujjain lévő fagyás miatt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fagylaltgép tartályát legalább 8 órával a hűtőszekrényben kell lehűteni, mielőtt folytatná a krémes jégtömeg előállítását. Ezért javasoljuk, hogy tárolja a fagyasztóban, hogy a Creamberry mindig használatra kész legyen.

A termék visszatérés után van - műanyag repedéssel rendelkezik, de ennek ellenére teljesen működőképes.

Alapinformációk: 4 az 1-ben fagylaltgép: fagylalt, fagyasztott joghurt és turmix készítéséhez vagy italpalackok hűtéséhezturbo-berendezések: friss krémes fagylalt mindössze 20 perc alatt1,5 literes termikus tartályrendkívül gazdaságos energiafogyasztás: kevesebb, mint 10W / óraJellemzők: egyszerű kezelés két gombbal és digitális kijelzőállítható időzítő 20-40 perc. a fennmaradó idő kijelzése a gép töltőfedelének működése közben a fedélbenkényelmes fogantyú gyűrű a jégtömeg-tartály könnyű kezeléséhezstabil, csúszásmentes gumi lábakA megszállt terület kis méreteiHasználati útmutató szabályozássalKapcsoló az előlaponTápegység: 220-240V ~ / 50-60HzSzállítási tartomány: 1 x alap alap1 x termikus tartály1 x fedél meghajtóval1 x keverő kézikönyvek német, angol, olasz, francia, spanyol nyelvenMéretek: méretek (eszköz): 19 x 23,5 x 19 cm (szélesség x magasság x mélység)méretek (termikus tartály): 15 x 18 cm (magasság x Ø)súly: (eszköz): kb. 2,8 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.