WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

UPS SilverCloud SafePC 650AVR teljesítmény 360W LCD képernyős monitorok szoftvere

19 973,18 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-SCPC600VA
EAN:
5949066514289
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem
 A SilverCloud SafePC 650AVR intelligens rendszerrel van felszerelve, amely védelmet nyújt túlterhelés, túlzott kisülés vagy rövidzárlat esetén, és olyan biztosítékkal rendelkezik, amely megvédi elektronikus berendezését a rövidzárlat okozta esetleges károsodásoktól.

AVR - Kimeneti feszültség stabilizálás
A készülék beépített feszültségstabilizátorral is rendelkezik a kimeneten, egy olyan funkcióval, amely a lehető legpontosabb feszültséget kínálja, és közel áll ahhoz, amely az otthoni elektromos és elektronikus berendezések ellátásához szükséges.

USB-PC kommunikáció / megfigyelés
A SilverCloud SafePC 650AVR intelligens rendszerrel van felszerelve a működés és a műszaki paraméterek felügyeletére / vezérlésére és diagnosztizálására, amelyek pc-ről / laptopról nyomon követhetők a csomagban elérhető usb-kapcsolat és kábel segítségével. Miután csatlakozott egy internet-hozzáféréssel rendelkező számítógéphez / laptophoz, távolról nyomon követheti az UPS működési paramétereit az interneten keresztül, olyan alkalmazások segítségével, mint a TeamViewer. 

LCD képernyő és intelligens menü
Az UPS hallhatóan és vizuálisan is figyelmezteti Önt alacsony akkumulátorszint esetén, ha az akkumulátor tápegységére vált, vagy túlterhelés esetén. Az LCD képernyő lehetővé teszi a készülék működési állapotának figyelemmel kísérését, az akkumulátor töltöttségi szintjének és a figyelmeztetéseknek a megtekintését.

Elérhető kapcsolatok
A SafePC 650AVR 2 schuko kimenettel rendelkezik az elektronikus eszközök 230 V-os tápellátásához, 2 bemenettel / kimenettel a vezetékes védelemhez, és USB csatlakozóval a rendszer felügyeletéhez / diagnosztikájához PC-n / laptopon.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.