FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Új és ritka hosszú bambuszgyökér stiftek 95-110cm (37.4"-43.3")Többféle felhasználásra alkalmas

tól/től 3 112,39 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 9 726,23 Ft

Tárgyalandó
12,00 Ft `-tól 1 -ig 10 darab
10,00 Ft `-tól 20 -ig 40 darab
8,00 Ft `-tól 80 -ig 160 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
500 darab
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
30 nap
SKU:
BS95-110
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Örömmel mutatjuk be a hosszú bambuszgyökér botok egyedülálló kínálatát, amelyek tökéletesek a különféle kreatív és funkcionális felhasználásokhoz. Ezek a ritka botok, amelyek hossza 95-110 cm (kb. 37,4" és 43,3") között van, természetes arany bambuszgyökerekből készülnek, amelyek négy évesek. Minden bot különböző formájú, egyéni karaktert és bájt kínál.
A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
Főbb jellemzők:
Anyag: Természetes arany bambuszgyökérből készült, az optimális szilárdság és tartósság érdekében érlelve.
Méretek: A hosszúság 95 és 110 cm (37,4" és 43,3") között változik, átmérője 1,0 és 1,6 cm (0,4" és 0,64") között változik.
A különböző hosszúságok miatt az árak eltérőek. A megadott ár a legrövidebb 1 méteres méretre vonatkozik. Ha különböző hosszúságú termékeket kell vásárolnia, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot.
Egyedi forma: Minden botnak egyedi alakja van, ami növeli megkülönböztető képességét. Egyéniségük ellenére hasonló hosszúságot és átmérőt tartanak fenn.
Kezelés és befejezés: A botok tüzelési hőkezelésen esnek át a tetszetős megjelenés érdekében, kézzel kiegyenesítik és viaszolják őket, hogy bemutassák csúcskategóriás minőségüket.
Szín: A barna és a sárga vegyes árnyalataiban kapható.
Sokoldalúság: Ideális étkészlet-fogantyúk, Charlie Chaplin botok, séta- és túrabotok, lóostorok, kés- és erszényfogantyúk, ceruzakészítés, csőkészítés, bűvészpálcák, barkácsprojektek, kézműves kézművesség, művészeti tervezés, bútorfogantyú-cserék és egyebek készítéséhez.
Tartósság és tárolás: Ezek a bambuszgyökér botok sok éven át tárolhatók a minőség romlása nélkül, így kiváló befektetés.
Alkalmazások:
Ezek a bambusz gyökérpálcák sokoldalúak és számos területen használhatók. Legyen szó művészi mintákról, funkcionális alkotásokról vagy ritkaságuk és a gyűjtés munkaigényes folyamata miatt gyűjthető tárgyakról, sokféle célt szolgálnak.
Rendelési és szállítási adatok:
Feldolgozási idő: 4-5 nap.
Szállítási mód: Körülbelül 2-4 hét vagy több a China Post légipostán keresztül, nyomon követési számmal megadva, ha egy nagy megrendelést tengeri / vasúti szállítással szállítanak, becsült szállítási ideje 5-8 hét.
A fuvardíjat súly és térfogat alapján számítják ki, postai expressz és légi teherszállítással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, tengeri vagy vasúti úton szállítják. Ez egy háztól házig szolgáltatás, nyomon követési számmal, amelyet bármikor kényelmesen nyomon követhet online. Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk.
Köszönjük, hogy egyedi bambuszgyökér botjainkat választotta. Bízunk benne, hogy teljesíthetjük megrendelését és támogathatjuk kreatív törekvéseit.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.