FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

ÜVEGPOHÁR TURMIXGÉP 800W 5xLEVEL ÖSSZEZÚZZA A JEGET

10 385,20 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
837 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Kapcsolatba lépni Hívás

ÜVEGPOHÁR TURMIXGÉP 800W 5xLEVEL ÖSSZEZÚZZA A JEGET - leírás


Az ADLERBiller BELÉ BLENDER hatékony eszköz az élelmiszeripari termékek gyors őrlésére és keverésére. Üvegből készült - sokkal egészségesebb megoldás a testünk számára, mint a műanyag. A TERMÉKEK KÉNYELMES HOZZÁADÁSA MUNKAIDŐBEN! A lyuk átlátszó műanyagból készült dugóval van lezárva. Az aprított ételek könnyű öntését egy kontúros kifolyó és egy kényelmes kancsó fogantyú biztosítja.

A TURMIXGÉP ELŐNYEI:5 SEBESSÉGSZINT + IMPULZUS FUNKCIÓJÉGZÚZÓ FUNKCIÓ NIERDZEWNEJ1,5 LITERES ACÉL JÉGCSISZOLÓ ÜVEGCSÉSZÉK AZ ALAP ALSÓ RÉSZÉN PENGÉKKEL ÉS A KÉSZÜLÉK MOTORT TARTALMAZÓ RÉSZÉNEK TETEJÉN KIALAKÍTOTT ÜVEGPOHARAK BIZTOSÍTJÁK A BIZTONSÁGOS MŰKÖDÉSTNÉGY LÁB MEGNÖVELT FELÜLETTEL GUMI TAPADÓKORONGOKKAL FELSZERELVE GARANTÁLJA A STABIL MŰKÖDÉST

~ KÉSZÍTSD EL, AMIT AKARSZ! A TURMIXGÉP LEVESEK, TEJÉTELEKMÁRTÁSOKHÚSOKGYÜMÖLCSÖKZÖLDSÉGRESZELÉS BABA ÖSSZETEVŐK KÉSZÍTÉSÉRE, VALAMINT JÉG ÉS SOK MÁS ÉTEL ÉS TERMÉK ÖSSZETÖRÉSÉRE HASZNÁLHATÓ.

~ 5 SEBESSÉGSZINT A csészeturmixgép sebessége egy gomb segítségével kapcsolható1 – A LASSÚ FORGATÁS LEHETŐVÉ TESZI NAGYOBB TERMÉKDARABOK VÁGÁSÁT, A LODUPtermékek pedig aprításra kerülnek, és gyors forgó mozgásba kerülnek. A kancsó és a pengék alakja függőleges keverést is lehetővé tesz.2-4 – EGYRE GYORSABB FORGÁS NÖVEKVŐ TELJESÍTMÉNNYELAz őrlés és keverés az éppen kevert termékek típusához igazítható5 – GYORS ORBOTOK MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNNYELAz aprított termékek intenzív keverését biztosítja. IMPULZUS FUNKCIÓ - IDEIGLENESEN NÖVELI AZ RPM-eket, a készülék szakaszos működése maximális fordulatszámmal.

~ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉK! Modern, ezüst és fekete, minden konyhában működik. Ennek köszönhetően könnyen gyorsan elkészíthetünk egy finom koktélt. A MOTORT TARTALMAZÓ ALAPHÁZ ROZSDAMENTES ACÉLBÓL KÉSZÜLA GOMB, A KERETE, A MOTORT TARTALMAZÓ RÉSZ FELSŐ FELÜLETE ÉS A PENGÉKKEL ELLÁTOTT ALAP FEKETE MŰANYAGBÓL KÉSZÜL. Négy láb fekete kiegészíti a készülék elegáns megjelenését.1,5 LITERES KKANCSÓ 4 BELSŐ BORDÁVALA pengék profilozása és az aprítóedény belsejének alakja homogén tömeget biztosít a nagyobb darabokra vágott, rétegekben elrendezett termékekből. KANCSÓ FEDELE KEREK LYUKKAL A KÖZEPÉNa kancsó lezárására szolgáló kupak átlátszó műanyagból készül. A fekete műanyagból készült kancsó alapja egy nagyon tartós rozsdamentes acélból készült 4 küllős pengével van ellátva.

A LEGFONTOSABB PARAMÉTEREK:MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - 800WNÉVLEGES TELJESÍTMÉNY - 600WVOLTAGE - 220–240V ~50/60 HzGYÁRTÓ - ADLERAZ EREDETI CSOMAGOLÁSBA CSOMAGOLT TERMÉK LENGYEL ÉS SOK MÁS UTASÍTÁSSAL RENDELKEZIK.


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Szállítási módok

  • Személyes átvétel
  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.