FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
19 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

BX-133
A Boxer Tools BX-133 ütvefúró könnyű súlyának és kompakt, ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes és könnyű használni.

A BX-133 kényelmes, precíz fúrást tesz lehetővé falazatban, fában, puha betonban és fémben. A két hüvelyes kulcs nélküli fúrótokmány gyors és egyszerű fúrótokmányt tesz lehetővé a fúrószár egyszerű elforgatásával. Az ergonómikus kialakítású gép könnyű, mindössze 1,7 kg, és kompakt a könnyű fejfúráshoz. Az 1750 W-os motor megbízható eredményeket garantál sokféle anyag esetén.

Főbb jellemzői:


Ezzel az 1750 W-os ütvefúróval fába, fémbe vagy műanyagba fúrhat. Az ütős funkciónak köszönhetően könnyedén fúrhat lyukakat betonba vagy kőbe is.
A kiegészítő fogantyúval ellátott ütvefúró kompakt és könnyű, ezért tökéletes kisebb csavarozási és (ütve)fúrási munkákhoz.
Annak érdekében, hogy csavarozáskor és fúráskor mindig kézben tarthassa az irányítást, az ütvefúró praktikus kiegészítő fogantyúval rendelkezik. †
A mélységütközővel könnyedén fenntarthatja az állandó fúrási mélységet.
Könnyű, 1,7 kg, kompakt és ergonomikus a kényelmes kezelés érdekében

Műszaki adatok :

Modell: BX-133
Feszültség: 230V - 50Hz
Teljesítmény: 1750W
Fordulatszám: 0-2800 rpm
hit funkciót
Súly: 1,7 kg

A Boxer Toolsról

A Boxer Tools kiváló minőségű szerszámokat gyárt. A kisebb háztartási cikkektől, például a hosszabbítóktól a nagy professzionális fúrókig terjedő széles választékával a Boxer olyan márka, amelyet minden barkácsolásrajongó megtalál otthonában. A Boxer Tools tartós és fenntartható gyártású termékeket szállít. A speciális S-Line sorozattal a Boxer Tools nehéztüzérséget is szállít az igazán nehéz munkákhoz.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.