FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Aromatica X kávéfőző üvegdaráló aroma+ rozsdamentes acélMmm, frissen főzött kávé! A Klarstein Aromatica X kávéfőzővel beépített darálóval , rozsdamentes acél kivitelben - mindenki egyszerű és egyedi módon főzhet aromás kávét.

Áruk visszatérés után - a víztartály törött fogantyúival rendelkezik - teljesen működőképes.
Catológiai ár: 1.069,99 zł

A kávé új változata - A Klarstein Aromatica X kávéfőző egyszerre 180 g babot őrölt, és teljes aromájú őrölt kávét biztosított. 3 fokos őrlés, a nagyon finomtól a durvaig, lehetővé teszi, hogy az őrölt kávé konzisztenciáját az Ön kívánságaihoz igazítsa. Minél finomabb, annál erősebb és aromásabb a kávé főzés után. A kávéfogyasztás örömének elmélyítése érdekében az aroma intenzitása egy főzési folyamat során (legfeljebb 12 csésze) optimalizálható az aroma + funkció segítségével: dupla főzési idő a maximális aroma elérése érdekében. A beépített időzítőnek köszönhetően a Klarstein Aromatica X kávéfőző pontosan programozott időben kapcsolhat be - így reggel felébred a frissen főzött kávé illatára, és amikor visszatér a munkából, az aromás kávé lehetővé teszi, hogy megerősítse magát.

Természetesen a kávéfőző őrölt kávé alapján is működik. Minden beállítás könnyen elvégezhető a könnyen leolvasható, LED-kijelzős kezelőpanelen. Az egyszerű, futurisztikus kialakítású kompakt kávéfőzőnek azonban további előnyei vannak, amelyek optimalizálják a kávé élvezetét: a főzőlap 40 percig melegen tartja az üvegkancsót, így hosszabb ideig élvezheti ezt az aromás italt. Az aranybevonattal bevont, levehető rögzített szűrő nem változtatja meg a kávé ízét, így még kifinomultabbá válik. A levehető fogantyú megkönnyíti a tisztítást és kiküszöböli a csöpögés problémáját. A víztartályban lévő aktívszén-szűrő javítja a vízminőséget és véd a vízkőképződés ellen. A jól látható skála megkönnyíti a tartály feltöltését a szükséges mennyiségű vízzel. Végül érdemes figyelmet fordítani a darálóra, amely - az ebbe a termékosztályba tartozó többi eszközhöz képest - rendkívül csendesen működik, és diszkrét főzési folyamattal kombinálva a kávé elkészítését kellemes és pihentető élménnyé alakítja.

Végül itt az ideje egy finom kávénak, amely frissen őrölt babból készül, egyedi erősséggel - a Klarstein Aromatica X kávéfőzővel a kávé szerelmeseinek szíve gyorsabban ver.

Alapinformáció:Teljes aroma: Kávéfőző beépített darálóval frissen őrölt kávé főzéséhez24 órás időzítő: Kávéfőzés percre - frissen főzött kávé, amikor felébredsz és a munkából jösszEgyéni öröm: 3 őrlési szakasz és aroma+ funkció dupla kávéfőzési idővel (kérésre)Egyszerű tisztítás: Szűrő a levehető fogantyúban az egyszerű ürítéshez csöpögés nélkülSzűrők közül választhat    :  Lehetőség papírszűrők vagy a mellékelt aranybevonatú rögzített szűrő használatáraKiváló vízminőség: az aktívszén-szűrő tiszta vizet biztosít és véd a mészkő felhalmozódása ellenVonzó kialakítás: Rozsdamentes acél ház elegáns, futurisztikus stílusban

Kellékek:

vízszintskála látható felosztással a csészék számára (fokozatos fokozat)
Egyszerű kezelés a könnyen leolvasható gombokkal és a kék háttérvilágítású kijelzővel
a csészék számának (2, 4, 6, 8, 10 és 12) beállítása az őrölt kávé mennyiségének kiválasztásához (csak őrlési módban)
daráló 180 g kávébabhoz
Aranybevonatú szűrő: ízsemleges állandó szűrő az ízélmény optimalizálása érdekében
beépített aktívszén-szűrő a víztartályba a víz lágyításához
korábban őrölt kávéval használható
Hővisszatartó funkció 40 perccel a főzési folyamat befejezése után
csöpögés elleni védelem a kávéfőző eltávolítása után
levehető víztartály
tápegység: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Szállítási terjedelem:
1 x kávéfőző
1 x üvegkancsó
állítás

Méretek:Méretek: kb. 22 x 42 x 27,5 cm (Szé x Ma x Mé)Hálózati kábel hossza: kb. 100 cmSúly: kb. 6 kg

A dobozon tárolás nyomai lehetnek. A szállítás előtt minden terméket ellenőrizünk.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.