FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Műszerfal kamera TRACER MobiDrive

A műszerfal kamerák olyan eszközök, amelyek egyre gyakoribbak az autóinkban. Védelmet nyújtanak az ellen, hogy egy tisztességtelen sofőrtől biztosítási fedezetet szerezzenek ütközés vagy baleset esetén. A balesetet okozó személy gyakran egyértelműen beazonosítható az autókamerás felvételről. A Tracer MobiDrive segítségével még nagyobb biztonságban érezheti magát, mind városon kívül, mind szűk városi utcákon. A Tracer MobiDouble dashcam arra is hasznos lesz, hogy vezetés közben gyönyörű képeket készítsen. A Tracer dash cam nagy és tiszta, 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel van felszerelve.

folyamatos felvétel
A hurokrögzítés funkció biztosítja, hogy soha ne fogyjon ki a memóriakártyán lévő hely. A hurokrögzítés azt jelenti, hogy amikor a korábban rögzített anyag kitölti a teljes memóriakártyát, a készülék a meglévők helyett a következő fájlokat menti, a kamera pedig felülírja az új felvételeket a legrégebbiek helyett.

mozgásérzékelő
A Tracer MobiDrive kamera mozgásérzékelővel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy automatikusan elkezdi a felvételt, amikor az autó elindul. A Tracer kamerába legfeljebb 32 GB-os memóriakártyát helyezhet be.

mikrofon
A MobiDrive mikrofonnal van felszerelve, aminek köszönhetően nem csak a képet, hanem a hangot is rögzítheti az útvonal, vagy egy előre nem látható esemény az úton.

Egyszerű kezelés és könnyű összeszerelés
A Tracer MobiDrive kamera 2,4 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rögzített anyagok előnézetének megtekintését, a képkeret korrigálását és a menübeállítások kényelmes kiválasztását. A készlet tapadókorongos tartót tartalmaz, így könnyedén felszerelheti a kamerát autójába.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.