FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Tisztaság? Edison Vintage villanykörte [3 csomag] - Retro izzó

tól/től 1 893,30 Ft /darab ár adó nélkül
5,05 Ft `-tól 1 -ig 249 darab
4,85 Ft `-tól 250 -ig 500 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
250 darab
Elérhető mennyiség
499 darab
Ország
Németország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

? ??????? & ??????????: Az E27-es izzó akár 20.000-szer is be- és kikapcsolható! 4 W-os LED izzónk helyettesíti a hagyományos 40 W-os izzót, és kíméli a pénztárcáját! A borostyánsárga üveg magas színű ragyogással és a kiváló minőségű LED izzószál vintage-retro stílust varázsol!
? ????????? ???????: Az E27-es vintage villanykörte E27-es foglalattal szinte minden lámpába belefér! Nem villog és villog, és meleg fényt sugároz, amint be van kapcsolva. Nosztalgikus hangulattal tölti meg a nappalit, étkezőt, hálószobát, konyhát, irodát, kávézót és éttermet!
? ???? ???????????? : Több mint 25 000 órás élettartamával az E27-es izzó különösen strapabíró. Ezenkívül az E27 LED magas, CRI>80 színvisszaadási indexszel rendelkezik a különösen élénk és természetes színek érdekében. Minden izzónk TÜV tesztelt Németországban, és rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal!
? ??????Ü??????????: 2200K-val a retro villanykörte meleg fehér, és ideális megvilágítást kínál a hangulatos környezethez. Úgy néz ki, mint az eredeti Edison izzó – retro dizájn tökéletes kombinációban modern, energiatakarékos LED izzószálakkal! A zseniális izzószálak még kikapcsolt állapotban is vonzzák a tekintetet!
? ??????? ????????????: Szeretnénk, ha Ön is ugyanolyan elégedett lenne Ipurity vintage dekorlámpáinkkal, mint mi. Ezért 30 napos visszaküldési politikát és pénz-visszafizetési garanciát kínálunk termékeinkre. Németül beszélő ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.