FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TiNifogo tigriskulcs 48 az 1-ben csavarkulcs szerszámok

776,71 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1652 darab
Elérhető mennyiség
1652 darab
Ország
Olaszország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
3 nap
Utolsó aktualizálás
2 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

▲ 【Egyedi tervezésű】 Többfunkciós kulcs, kifejezetten szerszám, amely 48 szerszámot egyesít egybe, és minden javítást egyszerűvé és gyorssá tesz. Egyszerűen átkattintva a különböző méretek között, azonnal a munkához szükséges eszközök.
▲【Egyszerű hordozhatóság】 Nincs szükség több dugókulcsra vagy nagy szerszámkészletre, csak a forgófejre a megfelelő illeszkedés megtalálásához. Az egyedülálló forradalmi fogszerszám-kialakítás lehetővé teszi, hogy standard és metrikus méreteket is készítsen - egyszerűen fordítsa meg az egészet, és több mérete van.
▲【Gyors】Más csavarkulcsokkal ellentétben a dugókulcs lehetővé teszi, hogy 45°-os szögben dolgozzon. Kényelmes és időt takarít meg. Kezelje a projekteket otthon, útközben, a munkahelyen, bárhol. Ez a professzionális minőségű szerszám 360°-ban forgatható fejjel rendelkezik, amely gyorsan módosítja a szükséges formátumot.
▲ 【Alkalmazás】 Professzionális eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy minden projektjét megoldja otthonában, üzletében vagy munkahelyén, ideális: Autó, otthon, szabadban és így tovább
▲ 【Pontos folyamat】 - Erős, tartós és tartós konstrukciója tartós és készen áll arra, hogy évekig tartó nehéz használatra álljon. Hármas króm bevonat teljes polírozással, így könnyen tisztítható és korrózióálló



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.