MAY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TERMÉSZETES VESZÉLYES NYERS SZERSZÁM

881,59 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 készlet
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

TERMÉSZETES VESZÉLYES NYERS SZERSZÁM

100% -ban természetes terápiás és profilaktikus fogkrém A SIBERINA hatékony és gyengéd gondozást biztosít az egész szájüreg számára. Megakadályozza a fogszuvasodás megjelenését, erősíti az ínyeket, antibakteriális hatású. Hosszú ideig kellemes aromát és frissességet ad. Alkalmas még a legérzékenyebb fogakra is.

Kiváló minőségű természetes alapanyagokból készült. Fluortól, SLS-től, parabénektől, mesterséges tartósítószerektől, aromáktól és színezékektől mentes.

INCI: Kalcium-karbonát, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glükozid, Maris Sal, citromsav, mentol, Xantan gumi, Abies alba illóolaj, Pinus silvestris illóolaj, Spirulina maxima, Betula pubescens kivonat, Hypericum perforatum kivonat, Quercus robur kivonat, Urtica dioica kivonat, Tilia cordata kivonat, Matricaria chamomilla kivonat, Pinus silvestris kivonat.

A fogkrémek hatóanyagai fontos szerepet játszanak, mivel hatékony hatásuk a fogak szépségétől és egészségétől függ. KARBONÁT CALCI - egy természetes ásványi anyag nagyon finoman őrölt. A lepedék és a fogkő eltávolítását biztosítja a zománc károsítása nélkül. A FENYŐ ÉS FENYŐ ALAPOLAJOK erősítik a fogakat és az ínyeket, megakadályozzák a periodontális betegségeket. Erős gyulladáscsökkentő hatásuk van. Az EXTRÁT OAKOVÉHO BARK mikrotömő hatású - "ragyogtatja" a fogzománc repedéseit, blokkolja a fogcsatornákat, csökkenti a fogérzékenységet. A XYLITOL jelentősen csökkenti a kariogén baktériumok számát. Igazítja a szájüreg sav-bázis egyensúlyát. Jelentősen felgyorsítja az ásványi anyagok felszívódását a fogzománc által. A SEA SALT gazdag nyomelemekben és ásványi anyagokban, amelyek jótékony hatással vannak a fogakra és az ínyre.

ALKALMAZÁSI MÓDSZER:
Vigyen fel egy kis mennyiségű pasztát a fogkefére. Masszírozza a fogait 2-3 percig, naponta legalább kétszer. Az eljárás után alaposan öblítse ki a száját meleg vízzel.

TÉRFOGAT: 50 ml

ÉLET: 1 év.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.