WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TERMÉSZETES SZÉRUM A HIBÁTLAN BŐRÉRT

2 862,51 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
71 029,90 Ft
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
SVR(8)-SIB
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A természetes szérum egy "elixír", amelyet maga a természet hoz létre, hasznos összetevők koncentrációja egy csomagban. A szérum hatóanyagainak nagy tartalma, mintha varázslattal lenne, megváltoztatja a bőrt. A szérum előállítása egyesíti a kozmetológia és a gyógyszerészet területén elért eredményeket, létrehozva egy egyedülálló terméket, amely mindenki számára elérhető. Az arcszérum erősen koncentrált termék. Csaknem 10-szer több biológiailag aktív anyagot tartalmaz, mint a bőrápoló krém. A koncentráció mellett a krémből származó szérumot magas molekulárisság jellemzi. Az elixír kis molekulái tömegesen behatolnak az epidermisz mély rétegeibe, és befolyásolják a szöveteket. Gyorsan és pontosan cselekszik. Egy kis mennyiségű szérumnak kifejezettebb hatása van, mint a hagyományos kozmetikai termék nagy részének.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris virágvíz, Glicerin, Nátrium-laktát, Panthenol, Inulin, Béta-glükán, Allantoin, Gliceril-citrát/laktát/linoleát/oleát, Xantan gumi, Magnolia Officinalis kéregkivonat, Aloe vera kivonat, Mains domestica borkh kivonat, Vitis vinifera kivonat, Echinacea purpurea kivonat, Arctium lappa kivonat, Oriza sativa kivonat, Citrus limon kivonat, Hedera colchica kivonat, Morus nigra kivonat, Thymus serpyllum kivonat, Equisetum arvense kivonat, Málna keton, Levendula illóolaj, Jasminum grandiflorum illóolaj, Citrus Nobilis illóolaj.

A hatóanyagokon alapuló "hibátlan bőr" szérum - ГИДРОЛАТА LILA, АЛЛАНТОИНА, ILLÓOLAJOK, például LEVENDULÁS és JÁZMIN, valamint az ALOE-VERA, ECHINACEA és МУЧЕЛИ értékes kivonatai azonnali hidratáló és finomító hatást fejtenek ki. Aktiválja a bőr helyi immunitását, megvédi a szabad gyököktől és a környezet káros hatásaitól. Rendszeres használat esetén jelentősen simítja a ráncokat, helyreállítja a rugalmasságot, megszünteti a tompaságot és az érzékenységet.

HASZNÁLATI AJÁNLÁSOK:
A legjobb, ha a bőrápolást este végezzük. Éjszaka aktiválódnak a regeneratív folyamatok a test szöveteiben. A gyógyszer alkalmazása után azonnal lefeküdni nem ajánlott. Javasoljuk, hogy a szérumot 1 órával lefekvés előtt használja.
Az elixír használatának optimális ideje 17-21 óra. Ha a terméket reggel alkalmazzák, ajánlott 7 és 8 óra között.
Ha a szérumot a krémmel együtt alkalmazzák, 5-10 perc múlva alkalmazzák.
Felnőttkorban a szérumot hosszú ideig használhatja. A tartós eredmény 2-3 hónapos használat után jelenik meg. Ha valamilyen oknál fogva a szérum használata megszűnik, az elért hatás általában több hónapig tart.
3-4 havonta 1 hónapig szünetet kell tartani. Pihenőidőkre van szükség ahhoz, hogy a szövetek ne legyenek biológiailag aktív anyagokkal telítve.

Kiszerelés: 30 ± 5 ml



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.