FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
6 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TERMÉSZETES NEHÉZ VÉDŐFEGYVEREK

1 099,35 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 készlet
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
SCR(2)-SIB
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

TERMÉSZETES NEHÉZ VÉDŐFEGYVEREK
Száraz és normál bőrre

A jól ápolt arc és a sima bőr a fiatalság és az egészség jelei. A bőrsejteket folyamatosan frissítik, de az életkorral kapcsolatos változások és a környezet káros hatásai miatt a régi halott sejtek időben leállnak. Ez a bőr tompa, száraz, egyenetlen finom ráncokat hoz létre. Az elavult sejtek eltávolításához és a bőr helyreállításához használjon természetes kerámia arcot. Óvatosan megtisztítja a dermist nemcsak a bőr halott rétegétől, hanem a kozmetikumok, por, zsír maradványaitól is, amelyek a bőr pórusaiban felhalmozódtak, és megakadályozzák, hogy az oxigén, a nedvesség és a hasznos elemek elérjék a bőr mélyebb rétegeit.

INCI: Aqua, Prunus armeniaca (sárgabarack) magpor, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Izoamil-laurát, Isoamil-Cocoate, Cetearil-alkohol, Gliceril-sztearát-citrát, Glicerin, Búzafehérje, Citrus aurantium illóolaj, Jasminum grandiflorum illóolaj, Aniba rosaeodora illóolaj, Pacsuli illóolaj, Xantan gumi, Tokoferil-acetát, Magnolia Officinalis kéregkivonat, Cucumis sativus kivonat, Arctium lappa kivonat, Juglans regia kivonat, Urtica dioica kivonat, Kojic Acid, Almasav.

A száraz és normál bőrre szánt puha bőrradírok mélyen táplálják és hidratálják a finom bőrt. A sárgabarackcsont finom csiszolóanyag-alapja helyreállítja a rugalmasságot, óvatosan hámlasztja a dermis halott bőrrészecskéit. A természetes összetevők komplexe segít a bőr illeszkedésében, a fiatalításban és a hasznos elemekkel való táplálásban. A kezelés érzékeny és száraz bőrre alkalmas.
HATÓANYAGOK:
A sárgabarack tömörített formában elősegíti a pórusok mély tisztítását, javítja a vérkeringést, ezáltal serkenti a tápanyagok felszívódását. A shea vaj aktiválja a kollagén szintézist, puhítja és védi a bőrt a környezettől. A búzafehérje simítja a mikroreliefet az arcon, küzd a megereszkedett és ráncok ellen, helyreállítja a bőr vízegyensúlyát. A narancssárga illóolaj helyreállítja a bőr simaságát, csökkenti az izomfeszültséget, fehéríti és serkenti a vérkeringést. A jázmin illóolaj enyhíti a bőrt a kiszáradástól és a hámlástól, kiegyenlíti az arcszínt, gyógyítja a kisebb sebeket és repedéseket. A rózsafa illóolaj baktericid hatású, hatékonyan eltávolítja az allergiás reakciókat, a bőrpírt és az irritációt. Serkenti a bőr védelmi funkcióit. A pacsuli-etil-alkohol mély bőrhidratációt biztosít, megszünteti a hámlást, helyreállítja a ragyogást és a sima bőrszínt. Az E-vitamin megakadályozza a bőr öregedését, növeli rugalmasságát, normalizálja a lipid egyensúlyt. Az uborka és a bojtorjánkivonatok megtartják a nedvességet, fehérek és eltávolítják a bőr finom ráncait.

Alkalmazás módja:
Vigyen fel hidratált bőrre, masszírozza könnyű körkörös mozdulatokkal, alaposan öblítse le vízzel. Ne használjon hetente több mint 1-2 alkalommal. Bőrkárosodás esetén nem ajánlott, kerülje a szem környékét. Csak külső használatra használható.

KISZERELÉS: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 év, 3 hónapos nyitás után.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.