WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TERMÉSZETES NEHÉZ VÉDELEM MÉLY HÁMLASZTÁS

1 097,41 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 készlet
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
SCR(1)-SIB
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

TERMÉSZETES NEHÉZ VÉDELEM MÉLY HÁMLASZTÁS
Zsíros bőrre

A jól ápolt arc és a sima bőr a fiatalság és az egészség jelei. A bőrsejteket folyamatosan frissítik, de az életkorral kapcsolatos változások és a környezet káros hatásai miatt a régi halott sejtek időben leállnak. Ez a bőr tompa, száraz, egyenetlen finom ráncokat hoz létre. Az elavult sejtek eltávolításához és a bőr helyreállításához használjon természetes kerámia arcot. Óvatosan megtisztítja a dermist nemcsak a bőr halott rétegétől, hanem a kozmetikumok, por, zsír maradványaitól is, amelyek a bőr pórusaiban felhalmozódtak, és megakadályozzák, hogy az oxigén, a nedvesség és a hasznos elemek elérjék a bőr mélyebb rétegeit.

INCI: Aqua, Prunus armeniaca (sárgabarack) magpor, Sesamum indicum magolaj, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamil-laurát, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkohol, Gliceril-sztearát-citrát, Citrus Bergamia illóolaj, Myrtus communis, Palmarosa illóolaj, Salvia officinalis illóolaj, Xantan gumi, Kojic Acid, Almasav, Tokoferil-acetát, Magnolia Officinalis kéregkivonat, Laminaria japonica kivonat, Herba Violae kivonat, Equisetum arvense kivonat, Melilotus officinalis kivonat, Daucus Carota Sativa (sárgarépa) gyökér kivonat.

Natural Face Care A DEEP EXFOLIATION kifejezetten zsíros bőrre készült. A hatóanyagoknak köszönhetően elősegíti a pórusok mélytisztítását, megszünteti a bőrkiütéseket és normalizálja a faggyúmirigyeket. Rendszeres használat esetén a mély ráncok kisimulnak, a bőr rugalmassága megnő, és az arcszín kiegyenlítődik.
A sárgabarack tömörített formában elősegíti a pórusok mély tisztítását, javítja a vérkeringést, ezáltal serkenti a tápanyagok felszívódását. A szezámolaj csökkenti a bőr gyulladását, elősegíti a kis sebek gyógyulását. A bergamott illóolaj baktericid tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti az irritációt, mélyen tisztítja és táplálja a bőrt, természetes stabilizátora a faggyúmirigyek aktivitásának. A palmarózis illóolaj erős antioxidáns, enyhíti a gyulladást, természetes fájdalomcsillapító. Az E-vitamin megakadályozza a bőr öregedését, növeli rugalmasságát, normalizálja a lipid egyensúlyt. A moszat kivonat serkenti a kollagéntermelést, küzd a mély ráncok ellen, védi a bőrt az UV sugaraktól. Az ibolya és sárgarépa kivonatok fitoösztrogént tartalmaznak, amely megakadályozza a bőr öregedését, és rugalmasságot és egészséges színt biztosít a bőrnek.

Alkalmazás módja:
Vigyen fel hidratált bőrre, masszírozza könnyű körkörös mozdulatokkal, alaposan öblítse le vízzel. Ne használjon hetente több mint 1-2 alkalommal. Bőrkárosodás esetén nem ajánlott, kerülje a szem környékét. Csak külső használatra használható.

KISZERELÉS: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 év, 3 hónapos nyitás után.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.